Взимат София-Бургас за 2 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Взимат София-Бургас за 2 часа

Мнениеот gacobacov » 08 авг 2013 03:09

Само ден след като депутатът от "Коалиция за България" Мартин Захариев каза, че по магистралата София - Бургас е поставен рекорд - 360 км за 2 часа, се появи потвърждение на думите му.

От 30 юли в сайтовете за видеообмен е плъзнал клип, на който се вижда как джигит с Porshe TechArt изминава разстоянието за умопомрачителните 2 часа. По време на пътния екшън камерата на няколко пъти фокусира върху скоростомера, който достига 260 км/ч.

Още по-невероятно е, че при скорост 220 км/ч покрай колата на снимащите профучава бял автомобил и изчезва напред. Това доказва, че е имало луда гонка, чиято максимална скорост е надхвърлила и най-смелите представи за автородео, пише Блиц. Изчисленията показват, че за да се изминат тези 360 километра за 120 минути, трябва да се поддържа средна скорост от 180 км/ч.

Според непотвърдена информация във форумите дори има залагания кой ще измине това разстояние запо-малко време.

http://www.youtube.com/watch?v=kkATg7-q7g8

Егати комплеските братче, тва сигурно щото няма тоалетни :lol: и къде е КАТ? В бяла държава ако преминеш 250 ти взимат не книжката, а колата направо...

Потребителски аватар
viali69

Re: Взимат София-Бургас за 2 часа

Мнениеот viali69 » 08 авг 2013 05:42

Магистралите, на които толкова се радвате не са нищо добро. Първо по тях се пътува мнооого по-скучно, отколкото преди години по обикновените междуградски пътища.
Пътуването по магистрала е еднообразно и монотонно. Понякога дори е опасно, защото еднообразието те приспива. Много по-забавни бяха пътуванията в моето детство. Тогава селата не бяха обезлюдени и беше много приятно, когато тръгнеш от един град за друг да минеш през десетки села, да гледаш къщите, дворчетата и бита на хората. Тук спреш и пиеш кафенце в селската кръчма, там спреш и си напазаруваш натурален и екологично чист пчелен мед ...
Абе, въобще - идилия !
Днес нещата са много по-различни за съжаление.
Всъщност една от целите на магистралите е точно това отчуждаване на хората.
Системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД цели разделението на хората. Тя иска ние да нямаме никакви физически контакти помежду си или те да бъдат сведени до минимум.
Контактите в интернет пространството и така наречените социални мрежи не могат да играят същата роля на сближаване, както живия контакт между хората.
Да не говорим, че магистрилите и скоростите, които ще развиват по тях родните джигити са предпоставка за още повече катастрофи и смърт по пътищата ...
Да, магистралите съкращават времето за пътуване, но разходът на гориво си остава същият заради високата скорост, която те принуждават да поддържаш.
С две думи - магистралите не са нещо чак толкова хубаво и полезно, колкото ги изкараха през последните години.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 08 авг 2013 06:13

viali69 написа:Магистралите, на които толкова се радвате не са нищо добро. Първо по тях се пътува мнооого по-скучно, отколкото преди години по обикновените междуградски пътища.
Пътуването по магистрала е еднообразно и монотонно. Понякога дори е опасно, защото еднообразието те приспива. Много по-забавни бяха пътуванията в моето детство. Тогава селата не бяха обезлюдени и беше много приятно, когато тръгнеш от един град за друг да минеш през десетки села, да гледаш къщите, дворчетата и бита на хората. Тук спреш и пиеш кафенце в селската кръчма, там спреш и си напазаруваш натурален и екологично чист пчелен мед ...
Абе, въобще - идилия !
Системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД цели разделението на хората. Тя иска ние да нямаме никакви физически контакти помежду си или те да бъдат сведени до минимум.
Контактите в интернет пространството и така наречените социални мрежи не могат да играят същата роля на сближаване, както живия контакт между хората.
Да не говорим, че магистрилите и скоростите, които ще развиват по тях родните джигити са предпоставка за още повече катастрофи и смърт по пътищата ...
Да, магистралите съкращават времето за пътуване, но разходът на гориво си остава същият заради високата скорост, която те принуждават да поддържаш.
С две думи - магистралите не са нещо чак толкова хубаво и полезно, колкото ги изкараха през последните години.

:lol: :lol: :lol:

Aйде представи си обаче, че не всеки може да си позволи селска идилия и спокойствие ?
Представи си, че на някои хора има трябва бърз път за да могат да си вършат работата ?
И накрая - кой тъпир би предпочел да пътува 20 часа до мястото на което почива, пред това да отиде за 3-4 часа ?
Соца си казва думата... :lol:

По темата :

Не виждам нищо радващо ! Движението с 260км в час по родните пътища е самоубииствено, а отделно на това е опасно и за околните !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 авг 2013 08:03

Не знам, ама аз все си мисля за онова интервю с оня холандец, в което той казваше, че на западноевропейците въобще не им пука за нас като хора, а само за територията ни и да имат контрол върху нея. Та тези магистрали май основно на тях им трябват, а не на нас. Ние не сме дорасли за магистрали щом правим такива простотии. Има много резон и в думите на Виали.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 08 авг 2013 08:16

doktora25 написа:Не знам, ама аз все си мисля за онова интервю с оня холандец, в което той казваше, че на западноевропейците въобще не им пука за нас като хора, а само за територията ни и да имат контрол върху нея. Та тези магистрали май основно на тях им трябват, а не на нас. Ние не сме дорасли за магистрали щом правим такива простотии. Има много резон и в думите на Виали.

Добре тогава пътувай си по пътя Стара Загора-Нова Загора-Сливен,където всяка година намират смъртта си десетки хора,за какво са ти магистрали?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 08 авг 2013 08:26

viali69 написа:Магистралите, на които толкова се радвате не са нищо добро. Първо по тях се пътува мнооого по-скучно, отколкото преди години по обикновените междуградски пътища.
Абе, въобще - идилия !

+1
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 08 авг 2013 08:38

Да не би второкласните и третокласните пътища да са ги закрили? Пък аз да не съм разбрал....

Кой те спира да си пътуваш по тях, щом ти е такъв кеф? Тъкмо спокойно ще си слаомираш между дупките :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 авг 2013 08:42

Това дето го подмина като спрял при скорост 220-230 км/ч, беше Карера GT2 или 3, която не е никак по-лоша от въпросната кола. Абсолютна дебилщина е да се кара с подобна скорост и докато имаме подобни случаи, ще гледаме по телевизията размазани хора :( . Виали изказва интересни аргументи, наистина е интгересно да се пътува по неговия начин, само че факта, че е най-вероятно платена подкрепа на Олигарски, ме отвращава.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 08 авг 2013 09:02

тва клипче е на 2-3 години поне :idea:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 авг 2013 09:09

luxorus написа:
doktora25 написа:Не знам, ама аз все си мисля за онова интервю с оня холандец, в което той казваше, че на западноевропейците въобще не им пука за нас като хора, а само за територията ни и да имат контрол върху нея. Та тези магистрали май основно на тях им трябват, а не на нас. Ние не сме дорасли за магистрали щом правим такива простотии. Има много резон и в думите на Виали.

Добре тогава пътувай си по пътя Стара Загора-Нова Загора-Сливен,където всяка година намират смъртта си десетки хора,за какво са ти магистрали?

Всъщност начинът на пътуване, който аз препоръчвам е друг: с влак, а където не пътуват влакове с автобус. Аз така между другото ходих на море миналата година и мога да кажа че по пътя проведох множество приятни разговори и се запознах с интересни хора. Не особено скъп и в пъти по-безопасен начин на пътуване. Според мен колите не са чак такава необходимост в днешно време. Колкото до ходене на работа почти всяка фирма предлага служебен автобус или има градски транспорт.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Свободна зона”