drvasko98 написа:Кашчей написа:
Домусчиев има бизнес в Разград. Преценил е, че там никой няма да му се прави на комисар, поставил е условия, приели са ги и е започнал.
Защо е тази синьо-червена (особено синя в момента) злоба към него и отбора му? Вашите отбори да не би да карат на фотосинтеза, та се мръщите, че някой давал пари другаде. Първо плювахте по Ганчев, сега по Домусчиев, ама един не плвюна по Златев, че не дава пари за Левски или ЦСКА, ама той е в баскетбола.
Как може да сте толкова злобни и жалки?!
Не, ти си пълен идиот. Оправдаваш го, че градът бил малък, не можело там да има не знам си какво. Като е така или не си поставяш високи цели или развиваш волейбол (в Италия има доста малки градове) или като искаш футбол отиваш в голям град (може да не е София). Абрамович не отиде в Блякпул, нали или Мансур в Уотфорд.
Аз дали съм пълен или празен идиот си е мой проблем, нали така?!
Въпросът е ти какъв идиот си, след като даваш съвети на някого къде и как да си харчи парите?!
А това, че като градът е малък, то и целите ти трябва да са малки, е най-голямата идиотщина, която прочетох в тази тема досега!
След като България е малка, трябва ли да имаме за цел участия на европейски и световни финали, в който и да е спорт?