зеления написа:daniel875 написа:Настъпи момента, когато трябва да се покаже кой колко топки има в политиката. Избраният наскоро президент реши да се вживява в ролята на вся и всьо, но е видно, че не става за тези неща. Твърде е слабохарактерен, за да е президент. Твърде лесно е раним, когато някой изрече нещо по негов адрес.
Не може и не трябва да се коментират слухове на официални пресконференции, но този човек явно има толкова малко умствен багаж в главата и затова прави глупост след глупост.
Росен Плевнелиев е пътник, както и ГЕРБ, да внимават следващите, че е грозно всичко това, което се случва.
Добре, че не си вадиш хляба като политически коментатор, защото ще умреш от глад! Ако човек има макар и мъъъничко сиво в главата си, а не бръмбари, ще разбере, че президента на България е един от малкото истински политици в сегашната ни история.
Малък, не се обаждай за неща, които не разбираш
Аз може да не съм навътре в политиката, да не съм завършил политология, но историята помага някои неща да се разбират. Кой я е писал, не ме интересува особено. Не е нормално човек да мисли, че от него започва света. Това втълпява на народа Плевнелиев.
Той едно време е бил от БКП, защо се прави на демократ? Баща му преди години също е бил в партията, че даже и вътре в нея. Какъв морал може да има този човек Росен Плевнелиев?