LFC Tour 2013 | Валеренга - Ливърпул | 07.08.2013 | 1-4 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
suareshampion
Re: LFC Tour 2013 | Валеренга - Ливърпул | 07.08.2013 | 20:00ч
Kakто и очаквах ,тоя мач е за резервите.Брендън ще види кой става и кой не .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- tisho_ynwa
- Контакти:
Уиздъм ми харесва, стабиляга е , надявам се да попие колкото може от Карагър, Джоунс е идеален за резерва, Фланаган ми изглежда в лоша форма или толкова си може ..
От Хендо лъха на ЛИДЕРСКИ качества , доказва го в до 21 години национали, струва ми се че той категорично има потенциал да се доближи до това което е Стиви Джи.
Даунинг повече от убеден съм че НЕ става за Ливърпул, слаб е, особено сега такъв пропуск на празна, от 1 метър я би във вратаря, човек ще каже че нарочно го е направил ..
Ибе - на него трябва да му се даде време, все пак е още доста млад , категорично се вижда че разполага с изобилие от качества.
Аспас - при него сякаш от както излезе първия слух за него до този момент от този мач ми харесва все повече като че ли на градация са моите симпатии към него и към играта му - Първоначално бях разколебан за него, но сега сякаш със всеки изминал ден или хайде мач да кажа че,да не звучи много клиширано, ми се издига изключително много в очите.
Когато започнах мнението водехме в резултата и тъкмо щях да пиша 14-0 голова разлика, но нищи .. не е фатално.
От Хендо лъха на ЛИДЕРСКИ качества , доказва го в до 21 години национали, струва ми се че той категорично има потенциал да се доближи до това което е Стиви Джи.
Даунинг повече от убеден съм че НЕ става за Ливърпул, слаб е, особено сега такъв пропуск на празна, от 1 метър я би във вратаря, човек ще каже че нарочно го е направил ..
Ибе - на него трябва да му се даде време, все пак е още доста млад , категорично се вижда че разполага с изобилие от качества.
Аспас - при него сякаш от както излезе първия слух за него до този момент от този мач ми харесва все повече като че ли на градация са моите симпатии към него и към играта му - Първоначално бях разколебан за него, но сега сякаш със всеки изминал ден или хайде мач да кажа че,да не звучи много клиширано, ми се издига изключително много в очите.
Когато започнах мнението водехме в резултата и тъкмо щях да пиша 14-0 голова разлика, но нищи .. не е фатално.
Точно на полувремето поведохме. 
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
-
suareshampion
Слабо полувреме като цяло .Но все пак играем предимно с резервите. Изпъкват само Аспас ,Алберто,Алън и Уисдъм.
Хубав гол на Луис Алберто ...като преди това Аспас много добре искаше да прехвърли вратаря ,но топката кацна върху горната греда .
След това много добро пласиране на Аспас и поредния гол за него . Не ги ли е срам тия анонимници Аспас и Алберто да вкарват ?
Чиста дузпа 10000 % не беше свирена срещу Аспас .
Най накрая допуснахме гол ...след колективна грешка на Хендерсън и Фланаган ,които не можаха да си покрият човека при корнера .
Но нормално е да допуснем гол ,след като на терена ги няма Туре ,Агер и Миноле .
След това полувреме ..някои хора потвърждават прогнозите ми ,че от тях ..нищо няма да стане .
Хубав гол на Луис Алберто ...като преди това Аспас много добре искаше да прехвърли вратаря ,но топката кацна върху горната греда .
След това много добро пласиране на Аспас и поредния гол за него . Не ги ли е срам тия анонимници Аспас и Алберто да вкарват ?
Чиста дузпа 10000 % не беше свирена срещу Аспас .
Най накрая допуснахме гол ...след колективна грешка на Хендерсън и Фланаган ,които не можаха да си покрият човека при корнера .
Но нормално е да допуснем гол ,след като на терена ги няма Туре ,Агер и Миноле .
След това полувреме ..някои хора потвърждават прогнозите ми ,че от тях ..нищо няма да стане .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- tisho_ynwa
- Контакти:
suareshampion написа:След това полувреме ..някои хора потвърждават прогнозите ми ,че от тях ..нищо няма да стане .
Нека позная от първия път

.. ?
-
suareshampion
tisho_ynwa написа:suareshampion написа:След това полувреме ..някои хора потвърждават прогнозите ми ,че от тях ..нищо няма да стане .
Нека позная от първия път
.. ?
Не само той.
Иначе добър пас направи за гола на Аспас ...да не повярва човек.
Мале горкият Борини...хич не му върви, иначе удара не бе никак лош
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
suareshampion
9lives написа:Мале горкият Борини...хич не му върви, иначе удара не бе никак лош
Е ъгъла беше малък ..няма как да влезе от там...но сега беше длъжен да вкара .
Туре щеше да счупи гредата
suareshampion написа:9lives написа:Мале горкият Борини...хич не му върви, иначе удара не бе никак лош
Туре в тия 2 корнера направи толкова, колкото Каръл за 2 сезона
- tisho_ynwa
- Контакти:
The Crow написа:suareshampion написа:9lives написа:Мале горкият Борини...хич не му върви, иначе удара не бе никак лош
Туре в тия 2 корнера направи толкова, колкото Каръл за 2 сезона