ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец" - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец" - 0:1 FT

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 15:35

Лудогорец е победил Партизан с психология, а футболистите ще останат много доволни от премиите, които ще получат за отстраняването на сърбите. Това заяви пред Topsport.bg изпълнителният директор на "орлите" - Ангел Петричев.

"Тепърва започваме да осъзнаваме значението на постигнатото. Еуфорията не е отминала, това е дебютно влизане на Лудогорец в групова фаза на европейски турнир. За момента сме сигурни за групите на Лига Европа, но дай Боже в крайна сметка да се озовем в тези на Шампионската лига. Аз лично вярвах в това, че ще отстраним Партизан. Добре познавам потенциала на нашия отбор, отдавна съм с повечето от футболистите, те са мъжки момчета и снощи го доказаха за пореден път.", започна Петричев.

"Въпрос на психология е, че играчите не се поддадоха на атмосферата, че не се притесниха от многобройната и гореща публика на Партизан. Важна е нагласата. Абстрахирахме се от феновете им, публиката не ни повлия.", добави той.

"В нашия клуб не разкриваме в публичното пространство премиите, но ви гарантирам, че футболистите ще останат доволни. Много по-доволни обаче ще бъдат, ако влязат в групите на Шампионската лига.", продължи директорът на Лудогорец.

"Много хора, много мнения и желания за съперника ни в плейофния кръг. Варианти са Селтик, Базел, Стяуа... Някои сигурно искат пак да се паднем с Динамо Загреб, да им върнем за миналата година. Аз нямам предпочитания, само късметът да е с нас и да се падне преодолим отбор. Не може без късмет. Но пък на този етап от надпреварата няма слаби съперници. Все още е рано да говорим за какво ще харчим парите от евротурнирите. Дали ще е в школата, дали ще е за зимна селекция... Рано е, но със сигурност ще бъдат вложени в клуба.", завърши Ангел Петричев.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 07 авг 2013 16:51

" THE G.A.M.E" ако обичаш ми припомни кои точно национали е имало тогава в Киево! Моята памет ми изневерява....
Защото един приятел с клубни пристрастия като твоите ме убеждаваше ,че преди време в Уотфорт имало повече национали и съответно били по реномиран тим от носителите на КЕШ Нотингам и Ливърпул.
Последна промяна от plamen_ch на 07 авг 2013 16:56, променено общо 2 пъти.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 07 авг 2013 17:06

Като изключим пристрастията и комплексите на феновете от "синия лагер" то за пръв път играчите на Лудогорец направиха така ,че да не треперим в последните минути на мача.И то не само поради факта ,че тогава стана дуспата и респективно гола.
Не знам Петев ли е бил причината ,но определено цялостното поведение на отбора бе коренно различно.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 07 авг 2013 19:28

Поздравления!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 авг 2013 20:17

Браво на Лудогорец и успех .
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 07 авг 2013 23:01

Браво на Лудогорец!А що се отнася до това,че няма да могат да ползват нациналния стадион заради някакъв концерт,предлагам всички фенове да застанем зад тях.Националния стадион е място за спорт,а не за срещи на застаряващи алкохолици.

runnersa
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец"

Мнениеот runnersa » 10 авг 2013 22:59

[quote="Teo"][quote="IvanGit"][quote="Teo"][quote="IvanGit"][quote="Teo
Омаловажавам им успеха, защото биха посредствено отборче! В събота ще гледате как от 1:1 голова разлика, ще станем на 1:4 ;)

Ти кой си бе - Нострадамус :?: :o
11ЦСКА 4мача голова разлика 1-4 точки 3

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 авг 2013 12:57

Не е Нострадамус , а МехмедаНус 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Лудогорец”