Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Мнениеот modor » 07 авг 2013 20:16

Добре де да му *** мамата.....Роджър Уотърс ли е виновен, че в България нямаме един свестен стадион???
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
teodor83
Контакти:

Мнениеот teodor83 » 07 авг 2013 20:16

modor написа:
teodor83 написа:
CTAHKO написа:
teodor83 написа:Национален стадион е за футбол и за спортни мероприятия, а не за някакви певци. За певците, онази мутра нали направи красива зала........

Така ли :? Я виж на Уембли колко концерта се правят и колко мача се играят за една година 8-)

От 2 месеца се знае, че имаме отбор в Шампионска лига и евентуално класиране до тук, както стана трябваше това нещо да се предвиди.
А това за Уембли не е е правилно сравнение, сам знаеш колко стадиона има в Лондон, все пак си футболен фен............

А от колко месеца се знае, че ще има концерт ?

Значи от началото на миналото първенство, както и още от сега трябва да се има в предвид, че България ще има Шампион, които и да е той и ще участва в квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига.С една дума след като само Националния стадион покрива критериите на УЕФА, от юли до септември стадиона трябва да е свободен.
Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2013 20:17

modor написа:Добре де да му *** мамата.....Роджър Уотърс ли е виновен, че в България нямаме един свестен стадион???

ДА !!! :lol: Да се махка..... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 07 авг 2013 20:19

Fabregas написа:После се чудя защо ни управляват Турците.. Тука всичките сте сбирщина глупаци. Къв е тоя Роджърс? Кой ще иде на него ? Баба и дядо? Той и Армин идва ама го побраха в Арената нали? Боли ме *я за тъпия ви концерт! В България се намирате, рядкост е да видиш футболен отбор стигнал толкова надалече в Европа. И вие продължавате да се цепите като най-големите убитаци. Ами излезте и ги подкрепете на мача, вместо да ревете, че ще са 2000, 3000 или 5000 човека на стадиона. Подкрепяйте хората на които им пука за футбола, а не такива като на жалките ви любими отборчета (Левски и ЦСКА) които като видят малко повечко пари и сядат да ги изпият да не изчезнат случайно за футболисти. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

управляват ни турците щото хората с твоето интелектуално ниво и култура са огромното мнозинство. даже на фона на множеството може и да минеш за горе-долу ок.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2013 20:23

teodor83 написа:.Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.

Ами да си бяха направили стадиона в Разград подходящ за мачове от шампионската лига!
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 20:23

samo_levski написа:
Fabregas написа:После се чудя защо ни управляват Турците.. Тука всичките сте сбирщина глупаци. Къв е тоя Роджърс? Кой ще иде на него ? Баба и дядо? Той и Армин идва ама го побраха в Арената нали? Боли ме *я за тъпия ви концерт! В България се намирате, рядкост е да видиш футболен отбор стигнал толкова надалече в Европа. И вие продължавате да се цепите като най-големите убитаци. Ами излезте и ги подкрепете на мача, вместо да ревете, че ще са 2000, 3000 или 5000 човека на стадиона. Подкрепяйте хората на които им пука за футбола, а не такива като на жалките ви любими отборчета (Левски и ЦСКА) които като видят малко повечко пари и сядат да ги изпият да не изчезнат случайно за футболисти. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

управляват ни турците щото хората с твоето интелектуално ниво и култура са огромното мнозинство. даже на фона на множеството може и да минеш за горе-долу ок.

Да питам и теб:
Същото мнение ли щеше да имаш, ако ситуацията касаеше Левски?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2013 20:25

modor написа:
teodor83 написа:.Значи отговора ми на въпроса ти ми е от една година се знае, че може би стадиона ще е нужен за провеждане на футболен мач от Шампионската лига, а не да пее някакъв чекиджия,които спокоино може да се премести на стадион "Надежда", тъй или иначе скоро този стадион ще се използва само за това.

Ами да си бяха направили стадиона в Разград подходящ за мачове от шампионската лига!

Излагаш се!
За град, с размерите на Разград, Лудогорец има по-добър стадион и от Левски!
Герена в момента подходящ ли е за ШЛ?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2013 20:27

Кашчей написа:
modor написа:

Излагаш се!
За град, с размерите на Разград, Лудогорец има по-добър стадион и от Левски!
Герена в момента подходящ ли е за ШЛ?

Аз се излагам??? А тия проекти дето пуснаха преди време за Лудогорец арена??? Нещо да кажеш...... Недей да говориш наизуст ;)
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2013 20:28

[offtopic]Аз си спомням,че заради тъпата Мадона,Фулъм ни изравни на Националния кат играхме с тях,заради оная идиотска дупка :lol:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2013 20:30

delqnski47 написа:[offtopic]Аз си спомням,че заради тъпата Мадона,Фулъм ни изравни на Националния кат играхме с тях,заради оная идиотска дупка :lol:[/offtopic]

[offtopic]:lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Станимир Стоилов.

Върни се в “Футбол - България”