Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Шок за Лудогорец - няма стадион за Шампионската лига

Мнениеот modor » 07 авг 2013 17:13

DarkPsy написа:
Parmalat написа:Еми майната му на концерта.Да го преместят на друг софийски стадион.Лудогорец трябва да играе домакинството си в България.Учуден съм от тази новина.Нали уж стадиона на Литекс има лиценз за груповата фаза на Шампионската Лига?Май УЕФА не иска български отбор в турнира на богатите... :roll: Ама и Домусчиев си е виновен.Трябваше да си довърши стадиона в Разград още преди 1 година.

Ти добре ли си бе? Знаеш ли кой е Роджър Уотърс? Дреме ми за Лудогорец. Имам билет за 30-ти.Само да посмеят да местят концерта.

Как ще го преместят бе :lol: :lol: Вие въобще знаете ли въобще какво представлява сцената???
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 авг 2013 17:17

"Частникът" Домусчиев да си построи съответен стадион във вилаета и да играе на него. Не е нужно "противните шопи" да приемат мач на отбор, който няма нищо общо с града.
Освен това идването на Уотърс със "Стената" е историческо събитие за страната, сравнено с плейофен мач, на който ще идат максимум 7-8 000 човека

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 07 авг 2013 17:18

Себастиан Фетел написа:Да преместят концерта на друга дата.

Т'ва да не ти е концерт на Пайнер.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2013 17:22

Да си бяха реализирали проекта ;)
Изображение
Изображение
Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 07 авг 2013 17:23

Абсолютно.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 17:27

DarkPsy написа:
Parmalat написа:Еми майната му на концерта.Да го преместят на друг софийски стадион.Лудогорец трябва да играе домакинството си в България.Учуден съм от тази новина.Нали уж стадиона на Литекс има лиценз за груповата фаза на Шампионската Лига?Май УЕФА не иска български отбор в турнира на богатите... :roll: Ама и Домусчиев си е виновен.Трябваше да си довърши стадиона в Разград още преди 1 година.

Ти добре ли си бе? Знаеш ли кой е Роджър Уотърс? Дреме ми за Лудогорец. Имам билет за 30-ти.Само да посмеят да местят концерта.

Не не знам кой е Роджър Уотъс и не ме интересува.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

arsenalko
Контакти:

Мнениеот arsenalko » 07 авг 2013 17:27

ако Лудогорец се паднат домакини на реванша в на 27 или 28 август, а концерта на 30 август т.е. ще има 2-3 дена след мача. тези от концерта за наели националния за цялата седмица ли ? какво толкова ще правят - една сцена се вдига и за 2 дена

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 07 авг 2013 17:30

Роджър Уолтърс да ходи на друг стадион. От колко време БГ отбор не е играл в плейоф за ШЛ,а? Пука ми за Роджър Уолтърс,даже не го знам кой е :twisted: :!:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 07 авг 2013 17:31

arsenalko написа:ако Лудогорец се паднат домакини на реванша в на 27 или 28 август, а концерта на 30 август т.е. ще има 2-3 дена след мача. тези от концерта за наели националния за цялата седмица ли ? какво толкова ще правят - една сцена се вдига и за 2 дена

Я сега ми кажи как това се вдига за 2 дена :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ldYZy0nldE8[/youtube]

Parmalat......излагаш се!
Последна промяна от DarkPsy на 07 авг 2013 17:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 авг 2013 17:32

Parmalat написа:
DarkPsy написа:

Не не знам кой е Роджър Уотъс и не ме интересува.

Нещо някога да си чувал за Пинк Флойд? Ама така само лекинко???

А за дните 2 или 3 няма как да стигнат, те хората говорят за 10 подготовка на сцената! :lol: Шоуто Стената е едно от най-големите визуални музикални шоута и там сцената е една от най-сложните които се изграждат изобщо в света!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Футбол - България”