Лудогорец... Ко? Да!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Лудогорец... Ко? Да!

Мнениеот loko29 » 07 авг 2013 15:50

От Локо сф ли са ви треньорите-Да!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 07 авг 2013 15:51

Лудогорец показа, че бързо можеш да постигнеш успех, ако имаш пари и кадърни ръководители. То и в Левски има пари, но успехи няма. Лудогорец успя с футболисти, които бяха отписани от старите си клубове за голям футбол-Барт, Голубович, Миро Иванов, Минев, Александров, Дяков. Чужденците им са много, но някои са добра класа и дърпат отбора напред. Вярно е, че отборът е побутван напред в България, има комфорт и много леки мачове в градове, където Левски и ЦСКА се мъчат кански , но пък играе нелош футбол, много по-добър от този на грандовете.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 авг 2013 15:55

terata написа:Само едно питане...непрекъснато се споменава и говори за "модела Лудогорец"? Какъв е точно този модел, та непрекъснато се плюят другите отбори, че залагат на чужденци, а се възхвалява модела Лудогорец, който има 16!!! чужденци?

Не, че не признавам дебилността на статията, но ти тоя мангал дето си го сложил на аватара да не е от "Факултето" ?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 авг 2013 15:56

stoyankd написа:Лудогорец показа, че бързо можеш да постигнеш успех, ако имаш пари и кадърни ръководители. То и в Левски има пари, но успехи няма. Лудогорец успя с футболисти, които бяха отписани от старите си клубове за голям футбол-Барт, Голубович, Миро Иванов, Минев, Александров, Дяков. Чужденците им са много, но някои са добра класа и дърпат отбора напред. Вярно е, че отборът е побутван напред в България, има комфорт и много леки мачове в градове, където Левски и ЦСКА се мъчат кански , но пък играе нелош футбол, много по-добър от този на грандовете.

В Левски няма пари, ама това е оффтопик. Браво на Домуса! Взе най-правилното решение след първия мач със Слован, като разкара недоразумението Петев. Да се надяваме, че след Левски ще имаме още един участник в групите на ШЛ, а ако това стане то Митьо Везалов трябва да стане почетен гражданин на Разград :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 07 авг 2013 15:57

Това е статия в Гонг? И се смятат за най-добрите?

Айде малко сметки, дали е печеливш.
Петима играчи взимат на месец по 20000 евра. Колко взимат за година? А за три?
Колко играча имат и колко е точната издръжка на отбора? Махаме инвестиция в стадиона и в юношеската школа.

Приходи за този период. Скъпи билети на малък стадион. Някакви ТВ права. Реклами от чужди компании няма. Или в Европа им е нужна компанията, която е на фланелките.

Ако попаднат в групите на ШЛ може и да се покрият разходите. Но ако са в ЛЕ няма да са на приход.

Та за "модел" и "възвръщане" на инвестициите има само при господин Вълчев. Който се е презастраховал, че ако има друго мнение, то е породена от злоба и завист. Поне аз много се радвах на победата, но ако ме питат дали:
-"Успешен ли е моделът „Лудогорец“? "
-"Има ли нужда българския футбол от развитие на модела „Лудогорец“, а и вече -„Ботев“ и в другите клубове? "
-"Може ли това да е началото на нов пробив на българския футбол в Европа? "
-"Жив ли е българският футбол? "
-"Успя ли отборът да се спаси от попадане посредствеността на българския футбол?"
-"Това ли е пътят за възвръщане на направените инвестиции във футбола?"

Аз бих отговорил НЕ. Другите са наистина ДА или по-скоро Да. Но нито има "възвръщане, нито българският футбол би оцелял при същата "схема". Това не е "германски модел", при който клубовете печелят пари, създават се талантливи играчи и в крайна сметка имат успехи на клубно и национално ниво.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 07 авг 2013 15:57

много на дребно е тази статия,Лудогорец не може веднъж да ги извадиш от целия бг футбол,а пък после да правиш заключения за всички,така че логиката в статията напълно липсва

от тези мачове заключението което аз мога да си направя е:
умряха ли окончателно комунисточеските мастии-Партизан,Звезда,Цска и Левски?-ДА,напълно,трупове са и дори са почнали да се разлагат и вонят на мърша,като гледах този мач Партизан ми олицетворяваше всичко гадно и дално,сравненията с грандчетата е неминуемо

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 07 авг 2013 16:00

Не мисля, че някой сериозно завижда на Лудогорец, защото един отбор като няма фенове, няма и завистници. Но се присъдинявам към някои от изказаните по-горе мнения относно това какво точно представлява проекта "Лудогорец" (или "Ботев", "Литекс" и т.н.)? Накратко това е един човек с много пари, който решава да се направи кефа създавайки отбор (наистина с добра организация, спор няма) - за предпочитане на място, където няма да му задават много въпроси и няма контра-интереси. Такива "проекти" виждаме колкото щеш в Европа, само дето стандартите са различни - Ман С., Челси, Анжи, Фулъм и т.н. Ясно е, че с определено количество средства, можеш да си направиш приличен отбор. В това не виждам никакъв "проект" - всичи знаем, че което не става с пари, става с много пари - ако това е "проект", значи - да, имаме такива проекти. Очевидно, по този начин в печеливш проект може да се превърне и ФК "ШУРДАНИЦА" с. Г. Дамяново. Без значение е дали отбора има фенове или не (тук изключение прави Ботев), а нещата опират до това колко богат е собственика и колко пари ще отделя за "проекта". А изчезне ли собственика - ясно е, изчезва и отбора.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 07 авг 2013 16:00

Трети български отбор, който попада /минимум/ в групите на ЛЕ. Дано се представи по-добре от втория ни отбор /2010-2011 г./!

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 07 авг 2013 16:03

Аа.. за модела Лудогорец ли питате?

Значи ся, 1-во никога не инвестирайте в столицата, там всеки каде що краката му като седне на бурдюра, стигат до асфалта, е готов за политик или тренйор на футболен отбор. Поради което, ще се опитва да се намеси в управата на това което ти си изградил, инвестирал, разработил като проект, и ако може дори ще ти го отнеме /б.а. за повече информация проверете ПФК Левски и ЦСКА/.

2-ро - насочете се в град, в който футболният им отбор, дори когато играе в Б и В група събира повече фенове, отколкото повечето "Елитни тимове"/за повече информация погледнете Пловдив и Разград/

3-то - Изградеде най-модерната база на балканите, наемете най-добрите методисти в европа/например такива по чиито методи се убочават децата на Челси, Тотнъм, Еспанйол и т.н. / за да ви покажат и научат как се прави от талантливо момче, истински футболист, а не танцйор в чалга клуб. Тренйорите пращайте във най-добрите школи из европа, при всяка пауза, за да черпят знания и опит от най-добрите. Учайствайте възможно най-често на елитни международни турнири. Също така би било добре, ако накарате района да обикне идеята и да повярва в намеренията ви, тогава на мач на юношеския отбор ще има повече хора, отколкото на контролите на цска и левски със отбори от аматйорската лига, с които играят защото са отстранени от знайни и незнайни отбори, с имена на вафли, и т.н.

4-то - За да ускорите развитието на школата, и да привлечете най-добрите таланти от цяла българия ще ви трябва да си изградите име на местна сцена. Това най-лесно може да постигните, като вземете безплатно изхвърлените като непотребни футболисти от другите отбори и им дадете шанс за изява /за повече информация вижте Гъргоров, Минев, Генчев, Иванов, Александров/. Също така купете няколко имена с потенциал, които да доразвиите и да можете да изграждате отбора около тях. Добре би било, ако вземете най-добрите на техните позиции почети без-пари във Бълглария /за повече информация моля вижте Ив. Стоянов, Вл. Стоянов, Дяков, Златински/.

5-то - Създайте дублиращ и U19 отбор, където да обигравате юношите си. Ако имате възможност създайте и връзки със няколко малки клуба, с добри тренйори от по-долните ешалони, за да може тези още невръстни деца да играят с по-големи, и по зрели от тях, с което да се ускори развитието им.
Последна промяна от kev1n на 07 авг 2013 16:07, променено общо 2 пъти.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 07 авг 2013 16:06

джони написа:много на дребно е тази статия,Лудогорец не може веднъж да ги извадиш от целия бг футбол,а пък после да правиш заключения за всички,така че логиката в статията напълно липсва

от тези мачове заключението което аз мога да си направя е:
умряха ли окончателно комунисточеските мастии-Партизан,Звезда,Цска и Левски?-ДА,напълно,трупове са и дори са почнали да се разлагат и вонят на мърша,като гледах този мач Партизан ми олицетворяваше всичко гадно и дално,сравненията с грандчетата е неминуемо

Абсолютно не съм съгласен с теб. Да оставим настрана, че съм от ЦСКА и не мисля, че отбора или другите, които спомена са тръгнали да умират - само една индикация - забеляза ли колко чужденци играха в отбора на Партизан? - аз видях двама Джемба-Джемба и един черногорец - останалите - местни момчета, повечето, от които юношески и младежки национали. И допълнението, че в събота Сърбия стана европейски шампион за юноши. Къде сме ние в това отношение и кой отбор е към "умиране"?
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Върни се в “Лудогорец”