Награда на УЕФА за сезон 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Re: Награда на УЕФА за сезон 2012/2013

Мнениеот Bathory » 07 авг 2013 13:40

И сега най-вероятно ще ''подарят'' тая безмислена награда на Рибери,а Златната топка ще отиде при Меси.....
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

milka

Мнениеот milka » 07 авг 2013 13:45

Абе стига с тоя Роналдо и особено Меси които бяха разкрити в ШЛ , стига с тая корупция от УЕФА БЕ , айде пак дадеме топката на гнома Меци , баси .

Играч от Байерн трябва да е или поне от Дортмунд , всичко останало ще затвърди тезата ми за корупция .

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 авг 2013 14:09

smoothc написа:Тенденциозното отношение и толериране на едни и същи играчи(в продължение на 4-5 сезона),предизвиква у мен отвращение към Уефа и нейните антифеърплей механизми!
Байерн Мюнхен счупиха доста рекорди тази година,размазаха с лекота почти всички отбори,играят интелигентен и директен футбол...но естествено това не е достатъчно да имат поне 2-ма играчи в призовата тройка(да не кажа и трима) ;)
Двойния стандарт на Платини...вече и слепите го видяха!!(извинявам се за израза)
Когато Барселона спечели Требъл през 2009,почти всеки техен играч присъстваше в класациите(но какво ли го коментираме...то и без Требъл пак си присъстваха,така че)...
Къде са Робен,Швайни,та дори и Нойер!?

пп:Чудо ще е,ако Рибери спечели наградата :oops:

Абе, момче, ти като чуеш за Барселона или някой техен играч и май започваш да трепериш неконтролирано. Тия от Барса толкова ли са некадърни, че не каза и 1 добра дума за тях? За твое сведение и на мен ми беше чудно как така през 2009-та когато Барселона взеха всички купи ,защо Роналдо беше 2ри за Златната топка, а направилият феноменален сезон Шави остана 3-ти. Ама тогава едва ли ти е било така криво заради тази несправедливост. Аз пък.... то това за тебе не е несправедливост.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 07 авг 2013 14:56

fcb_bg написа:
smoothc написа:Тенденциозното отношение и толериране на едни и същи играчи(в продължение на 4-5 сезона),предизвиква у мен отвращение към Уефа и нейните антифеърплей механизми!
Байерн Мюнхен счупиха доста рекорди тази година,размазаха с лекота почти всички отбори,играят интелигентен и директен футбол...но естествено това не е достатъчно да имат поне 2-ма играчи в призовата тройка(да не кажа и трима) ;)
Двойния стандарт на Платини...вече и слепите го видяха!!(извинявам се за израза)
Когато Барселона спечели Требъл през 2009,почти всеки техен играч присъстваше в класациите(но какво ли го коментираме...то и без Требъл пак си присъстваха,така че)...

Абе, момче, ти като чуеш за Барселона или някой техен играч и май започваш да трепериш неконтролирано. Тия от Барса толкова ли са некадърни, че не каза и 1 добра дума за тях? За твое сведение и на мен ми беше чудно как така през 2009-та когато Барселона взеха всички купи ,защо Роналдо беше 2ри за Златната топка, а направилият феноменален сезон Шави остана 3-ти. Ама тогава едва ли ти е било така криво заради тази несправедливост. Аз пък.... то това за тебе не е несправедливост.

Пак звъниш без да те натискат , КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ВТОРИ И ТРЕТИ ? Накрая могат ли да се снимат със златната топка, както се случи със откраднатата от Снайдер ?

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 07 авг 2013 15:02

За мен най-добрия футболист през миналият сезон беше Марко Ройс :) .

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 авг 2013 15:45

Напротив! Когато е имало повод,винаги съм се изказвал ласкаво за Барселона и техните играчи ;)
А и между другото,толеранса на Уефа към Барселона и тази т.нар рамка превърнала се в нарицателното "Уефалона",малко или много влияе(с отрицателен знак) върху имиджа и реномето на отбора,което от своя страна и подсъзнателно настройва и феновете на футбола.
Факт е,че тази година Байерн Мюнхен премина през Европа като ураган,разбивайки няколко рекорда и абсолютно заслужено спечели Требъл!
Борусия Дортмунд също се превърнаха в страхотен хит,който със сърцатата си и интелигентна игра,успя да спечели изключително много нови почитатели..и нима един Левандовски или Ройс(чрез прекрасното си представяне през изминалия сезон) не заслужават не по-малко да бъдат в Топ 3!?
Съветвам ви,когато анализирате някой неща-много внимателно да оцените ситуацията,фактите и същността на събитията,и едва след това да коментирате какво и как ;)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 авг 2013 16:03

fcb_bg написа:

А Снайдер, като беше буквално ограбен само и само да се толерира гнома?
Като ограбиха Иниеста отново заради Гномов?
Или то нормално, защото Гномов се скъсва да вкарва на Алмерия, Хихон и ко?
Ама после идват Байерн, Интер, Челси, правят го смешен на Кампа и той почва да ридае и да окрива данъци от мъка, та му дават златни топки да не плаче като малките деца... Ще ми хареса да го вкарат в затвора при съкилийник рецидивист. :mrgreen: :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 авг 2013 16:21

fr3ak_boy написа:
fcb_bg написа:

А Снайдер, като беше буквално ограбен само и само да се толерира гнома?
Като ограбиха Иниеста отново заради Гномов?
Или то нормално, защото Гномов се скъсва да вкарва на Алмерия, Хихон и ко?
Ама после идват Байерн, Интер, Челси, правят го смешен на Кампа и той почва да ридае и да окрива данъци от мъка, та му дават златни топки да не плаче като малките деца... Ще ми хареса да го вкарат в затвора при съкилийник рецидивист. :mrgreen: :mrgreen:

To бива да си тъп и злобен, ама чак толкова... Гнома(както му викаш комлексарски), глупав, гони рекорда на Раул по голове в ШЛ, и няколко сезона поред е голмайстор на турнира. А там не играят Алмерия, Хихон и ко.
Вярно, Снайдер можеше и да вземе Златната.... ако не беше на ниво само 5 месеца в годината. Гледа се цялостното представяне в рамките на календарната година на даден играч, а не какво е спечелил. Вземи и научи критериите по които се определя победителят, вместо да знаеш много и да викаш Гномов на единствения( освен Ронадло) който съм гледал наживо, който си подобрява играта сезон след сезон.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 авг 2013 16:30

fcb_bg написа:To бива да си тъп и злобен, ама чак толкова... Гнома(както му викаш комлексарски), глупав, гони рекорда на Раул по голове в ШЛ, и няколко сезона поред е голмайстор на турнира. А там не играят Алмерия, Хихон и ко.
Вярно, Снайдер можеше и да вземе Златната.... ако не беше на ниво само 5 месеца в годината. Гледа се цялостното представяне в рамките на календарната година на даден играч, а не какво е спечелил. Вземи и научи критериите по които се определя победителят, вместо да знаеш много и да викаш Гномов на единствения( освен Ронадло) който съм гледал наживо, който си подобрява играта сезон след сезон.

Гномов от години е на едно и също ниво и не се подобрява играта му особено от 2010 насам. Снайдер игра доста повече от 5 месеца, ама 'айде, не е Гномов да вкарава на Алмерия и Хихон, въпреки че благодарения на брилянтната му игра отбори като Интер и Холандия играха финали.
Иначе критериите ги видяхме, като играчи и треньори си признаха, че техните гласове са зачислени на Гномов вместо на други, които те са посочили. Пък и аз да вкарам 6 гола на Волеренга или някакъв подобен тим далеч от нивото и класата на испанския шампион и след това в 50%+ от мачовете да се крия и да не бележа и аз мога да стана голмайстор. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 авг 2013 16:35

fr3ak_boy написа:
fcb_bg написа:To бива да си тъп и злобен, ама чак толкова... Гнома(както му викаш комлексарски), глупав, гони рекорда на Раул по голове в ШЛ, и няколко сезона поред е голмайстор на турнира. А там не играят Алмерия, Хихон и ко.

Гномов от години е на едно и също ниво и не се подобрява играта му особено от 2010 насам. Снайдер игра доста повече от 5 месеца, ама 'айде, не е Гномов да вкарава на Алмерия и Хихон, въпреки че благодарения на брилянтната му игра отбори като Интер и Холандия играха финали.
Иначе критериите ги видяхме, като играчи и треньори си признаха, че техните гласове са зачислени на Гномов вместо на други, които те са посочили. Пък и аз да вкарам 6 гола на Волеренга или някакъв подобен тим далеч от нивото и класата на испанския шампион и след това в 50%+ от мачовете да се крия и да не бележа и аз мога да стана голмайстор. ;)

Е що други не ги вкарат? Нали има и други големи нападатели в ШЛ, защо не бележат толкова и така постоянно? Абе ти наистина тъп ли си или се правиш, щом ми дрънкаш тука за Волеренга?
Не му се била подобрялва играта, хахахахахахахаха. Кой е другият нападател с толкова голове и асистенции в Европа? Другият с който си мерят пишките за най-добър от години, ако го преместят от крилото където и да е другаде ще е егати и смеха дето ще падне да го гледаме. Меси го видяхме в Аржентина как им играе халф и им връзва играта, ама тогава такива като теб реваха що не бил вкарвал. Нищо че Игуаната, Тевес и Агуеро се късаха да пропускат, пак Меси ви беше виновен на всички.

Върни се в “Футбол - Свят”