percival написа:Имам един въпрос,кой сега е евроидиота ?
Нали почти всички медии ги опреличиха на такива ,само и само да могат да измият срама който донесоха "лилавите" .
Та сега,кой е Евроидиота ?
леко ще те поправя - кой е Евразийския идиот

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
percival написа:Имам един въпрос,кой сега е евроидиота ?
Нали почти всички медии ги опреличиха на такива ,само и само да могат да измият срама който донесоха "лилавите" .
Kakvo lepo vece za navijace Crvene Zvezde. Hvala ti FK Ludogorec.
danimann написа:Der Führer написа:Teo написа:Lubaka1892 написа:Честито на Лудогорец!
Ако влязат в групите на ШЛ пак ли ще играят на тяхното стадионче? Трябва да измислят нещо по-мащабно.
По-добре там си играя, какво ще правят в София или Бургас примерно.. никой нормален истински български футболен запалянко не би драл гърло за тях.
Няма шанс да останат в Разград . Чакаме ги в Бургас ... по-добре пред малък но пълен стадион , пред пустеещите трибуни на националния . Макар че ако влязат в групите на ШЛ , стадиона в Лазур може и да не получи одобрение .
Хора,забравяте Ловеч.На стадиона им можеш дори и 1/2 финал на ШЛ да играеш
Владо_ЦСКА написа:stanleys написа:Върза им като за световно, аПовечето от вас клечеха из храстите и чакаха голче на Партизан, за да излязат с дежурните лафове "турци", " провинциалисти" и " ние сме евробойците"
P.S Боклук комплексиран ще викаш на баща си, лайнар![]()
Не е така приятел.
Може и да има такива, но повечето сме Българи и се радваме.
Аз си признавам, че има само един отбор, срещу който винаги викам и той е ясен.
Днес треперех и се израдвах максимално, обаче.
Lubaka1892 написа:CSKA69 написа:Мачове от груповата фаза на Шампионска лига може да се играят само на Националния стадион!
Представям си да се паднат с Барса и да играят пред 6000То ще стане война! Да не говорим, че ще загубят и доста пари от билети.
turbogena написа:percival написа:Имам един въпрос,кой сега е евроидиота ?
Вие посрамихте цяла България с избягването от жребия в последния момент. Дори се опитахте да прецакате жълтурите. Днеска отново лапахте ташаците на сърбите на ЮНА. За какво въобще говорим...
CSKA69 написа:Мачове от груповата фаза на Шампионска лига може да се играят само на Националния стадион!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта