ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец" - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

levski_shampion
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец"

Мнениеот levski_shampion » 07 авг 2013 00:15

Браво на Лудогорец,симпатичен отбор са ми с изключение на онова дразнещо човекоподобно Петричев!
Иначе заслужена победа като цяло,макар и с малко късмет който в равностини мачове винаги е нужен...за съжаление мисля,че противниците в плейофа са непосилни за който и да е бг отбор имам впредвид Стяуа,Базел,Пилзен,Селтик Aустрия.....

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 07 авг 2013 00:16

Дано всички в Лудогорец да си повярват,че могат да направят пробив !

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 авг 2013 00:16

RedeviL написа: Дори и да отпаднат на плейофите - класират се за групите на ЛЕ и си гарантират 2,6 млн. евро.

Хехе....колко ли ше се зарадва Кирил.....на още малко джобни пари..... :mrgreen: :mrgreen: комично малка сума е това на фона на реалността в Лудогорец....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 авг 2013 00:18

levski_shampion написа:Селтик

Е тея точно па дървари ако им се паднат, Лудо ше ги разклечат, вярвай ми.....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 авг 2013 00:19

Teo написа:
El Commandante написа:
Teo написа:Мощна подкрепа за Ботев :twisted:

АЙДЕ!!!!

Срещу никви шансове, пред лицето на почти сигурна загуба, майната му на всичко,ААААААЙЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!

Големи са шансовете Ботев да се класира, трябва им късмет на първо място и да си реализират положенията, а ние ще ги подкрепим както подобава!

Бе никак не са големи шансовете при този резултат, но.. 0:0 да бяха завършили щеше да е далеч по-добре, щото сега ще трябва на всяка цена да бележат гол, а Щутгарт при нулево равенство и всяка победа се класира. Все пак всичко е възможно, но определено шансовете им не са големи! ;)

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 авг 2013 00:21

RedeviL написа:Бе никак не са големи шансовете при този резултат

Шансовете са некъде към 0,0000005%...плюс минус...но това е реалната преценка....фена на Ботев в мен казва че ше ги качим на тройката тия дървари, а Тошко ше им изпраска поне две шайби,миндилите им с миндили германски....

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 авг 2013 00:23

El Commandante написа:
RedeviL написа: Дори и да отпаднат на плейофите - класират се за групите на ЛЕ и си гарантират 2,6 млн. евро.

Хехе....колко ли ше се зарадва Кирил.....на още малко джобни пари..... :mrgreen: :mrgreen: комично малка сума е това на фона на реалността в Лудогорец....

В ШЛ е играта/парата! ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 авг 2013 00:24

Parmalat написа:Браво на Лудогорец падна голямо треперене пред телевизора.Този път и късмета покри Лудогорец,но без него няма как да стане.Този ден е голям за Лудогорец.Отборът постигна най-големия си успех до момента.Отстрани 6 пъти поредния шампион гранд на Сърбия Партизан Белград.Не само това,но след този мач Лудогорец донесе минимум 3 точки за коефициента на България и си осигури близо 3 милиона евро от УЕФА,а също така ще затвори за дълго време устите на хейтърите на отбора.

А-а-а, не съм съгласен. Устите на хейтърите не могат да бъдат затворени дори и с участие във финал ;) Само малко трябва да почакаме, сега си съчиняват репертоара.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 07 авг 2013 00:24

Грешите в цифрите Лудогорец с класирането си минимум в групите на Лига Европа си осигури 2,1 милиона плейоф ШЛ + 1.3 ЛЕ. минимум общо 3 400 000 Евро, гордея се, че съм българин браво на Лудогорец, онова хейтърче Илиян се е покрило като мишок дето обясняваше колко са велики смешния Партизан и тяхната "велика" публика, смешник :lol: Браво Лудогорец, гордея се, че съм българин, дано направите пробив в Шампионска Лига, но важното е. че минмумът Лига Европа е гарантиран :)

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 авг 2013 00:26

Tzar na bulgarite написа:Грешите в цифрите Лудогорец с класирането си минимум в групите на Лига Европа си осигури 2,1 милиона плейоф ШЛ + 1.3 ЛЕ. минимум общо 3 400 000 Евро, гордея се, че съм българин браво на Лудогорец, онова хейтърче Илиян се е покрило като мишок дето обясняваше колко са велики смешния Партизан и тяхната "велика" публика, смешник :lol: Браво Лудогорец, гордея се, че съм българин, дано направите пробив в Шампионска Лига, но важното е. че минмумът Лига Европа е гарантиран :)

А ако бяха паднали , дали щеше да се гордееш че си българин :?:
Нима въпросната гордост зависи от 11 футболиста , от които само 2-3 българи :?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Лудогорец”