Лудогорец най-малко в групите на Лига Европа!!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец най-малко в групите на Лига Европа!!!!
Честита победа! Напълно заслужена. Успех и на плейофа за групите на ШЛ.
shotgun blues написа:Makavelli написа:Лудогорец сега няма ли да ползват коефицента на Партизан и да бъдат поставени?
не ,няма да са поставени.С техният коефициент си остават и са непоставени
Дам, въпреки че 17.425 е доста голям коефицент, другите отбори са с поне 8 повече. Но в най-лошия случай ще помогне доста за ЛЕ да не са в последната урна.
Последна промяна от Makavelli на 06 авг 2013 23:59, променено общо 1 път.
Re: Кооолко пъти подред шампиони на сЪРБИЯ??? У КУРЕЦ !!!!
dindan написа:джони написа:сръбското Цска напълни гащите,тея като ги гледах ми бяха толкова противни,че няма накъде,хем сърби,хем Цска и отсякъде лъхат на комунизъм и соц и играят в черно-бяло.с една дума-ДОВОЛЕН СЪМ!!!Честито на Лудогорец и малкото им фенове
от къде го измисли това сръбско ЦСКА???
аз съм от ЦСКА и харесвам Цървена звезда
как пък да не са Цска,дори ги подрепихте първия мач в Разград,агитка им правихте и т.н срамни работи
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Re: Съдбата си върна на Лудогорец
ОНИЯ с плакатите за радко младич, да млъкнат в тая тема и да се засрамят.
ТИШИНАААА
Почти толкова сте гнусни, като западните ни съседи.
ТИШИНАААА

Почти толкова сте гнусни, като западните ни съседи.
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
джони написа:сръбското Цска напълни гащите,тея като ги гледах ми бяха толкова противни,че няма накъде,хем сърби,хем Цска и отсякъде лъхат на комунизъм и соц и играят в черно-бяло.с една дума-ДОВОЛЕН СЪМ!!!Честито на Лудогорец и малкото им фенове
Шопландия е в траур недей им налива масло в огъня. Тия за 2 години направиха това което ЕВРОИДИОТИТЕ направиха общо за 52 сигурно.
Ами вече са ясни някой от възможните противници от които Базел е най-нежеланият.Възможен противник е също Стяуа ,а Марибор и Шахтьор (Казакстан)ще бъдат в урната на непоставените и отпадат като варианти.Поне така мисля ,не им знам точните коефициенти.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
джони написа:dindan написа:джони написа:сръбското Цска напълни гащите,тея като ги гледах ми бяха толкова противни,че няма накъде,хем сърби,хем Цска и отсякъде лъхат на комунизъм и соц и играят в черно-бяло.с една дума-ДОВОЛЕН СЪМ!!!Честито на Лудогорец и малкото им фенове
от къде го измисли това сръбско ЦСКА???
аз съм от ЦСКА и харесвам Цървена звезда
как пък да не са Цска,дори ги подрепихте първия мач в Разград,агитка им правихте и т.н срамни работи
Аз несъм ги подкрепял,от къде го измисли това
- Der Führer
- Контакти:
Empty написа:Der Führer написа:runnersa написа:Себастиан Фетел написа:Честито на Лудогорец. Заслужена победа.
Кога ще се тегли жребия за плейофите?
Бе заслужена или не ама си е победа иначе в петък - вариантите са Селтик, Базел, Виктория, Стяуа и Динамо Загреб - успех!
Ами да им пожелаем възможност за реванш срещу Динамо Загреб тогава
Гледах няколко мача на Динамо Загреб....виждат ми се по-силни от миналата година.По-скоро Пилзен или шоу срещу СелтикДано продължат, но и в групите на ЛЕ съм сигурен, че ще се представят на ниво.
Може и да са по-силни , макар че ги напуснаха основни единици ... но са отбор от същата черга . Всъщност и Селтик не е лошо като вариант

вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
batbozho написа:motg написа:От 15 години гледам футбол и по калитарски резултат за български отбор не съм виждал.
Да не могат да си дадат 2 паса напред, без удар във вратата с множество възможности за противника и въпреки всичко това да победят и да продължат.
Такъв късмет не съм виждал от български отбор, потресен съм.
Всичко се връща на тоя свят,сега имаха късмет а защо не коментираш миналата година като насраха Динамо и в двата мача и отпаднаха супер нелепо.
Синия галфон, забрави и това ,че първия мач можеше и да е 3-1 ама ,нали Левски отстрани "великия, неповторимия и колосален".....Киево без грам късмет-те това е великото,да те посерат ,като тъпън в ШЛ,мани ги другите калитари.
-
Каква съдба, какви 5 лева ...
Момче, пак си прекалил с бирата ...

Момче, пак си прекалил с бирата ...