niki87 написа:Абе хора,осъзнавате ли,че сравнявате Марадона и Бербатов..........Това е смешно
Не, не ги сравняваме, а коментираме техния манталитет.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
niki87 написа:Абе хора,осъзнавате ли,че сравнявате Марадона и Бербатов..........Това е смешно
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Lord of memory написа:niki87 написа:Абе хора,осъзнавате ли,че сравнявате Марадона и Бербатов..........Това е смешно
Няма сравнение, единия е играл при най-великите - Манчестър, а другия в измислено първенство в измислен континент.
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:niki87 написа:Абе хора,осъзнавате ли,че сравнявате Марадона и Бербатов..........Това е смешно
Няма сравнение, единия е играл при най-великите - Манчестър, а другия в измислено първенство в измислен континент.
milen.hristov написа:Lord of memory написа:niki87 написа:Абе хора,осъзнавате ли,че сравнявате Марадона и Бербатов..........Това е смешно
Но феновете Юнайтед не Българските а английските никога той няма да стане идол както примерно Стоичков за Барселона и децата там още обикалят с фланелката с името му.Бербатов ще бъде за бравен на петата година от напускането му,че изобщо е играл там
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

fr3ak_boy написа:Това показва колко прост е Марадона. Например аз Пеле никога не съм го чул да псува и обижда някой.
rhaegar написа:Lord of memory написа:niki87 написа:Абе хора,осъзнавате ли,че сравнявате Марадона и Бербатов..........Това е смешно
Че той и Дейвид Мей е по-велик от Диего значи. Той даже има и ШЛ с "най-великите", а Диего няма..........
milen.hristov написа:Lord of memory написа:niki87 написа:Абе хора,осъзнавате ли,че сравнявате Марадона и Бербатов..........Това е смешно
Но феновете Юнайтед не Българските а английските никога той няма да стане идол както примерно Стоичков за Барселона и децата там още обикалят с фланелката с името му.Бербатов ще бъде за бравен на петата година от напускането му,че изобщо е играл там
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Thsmith и 2 госта