Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: ТРЯБВА ЛИ БАТКОВ ДА СИ ТРЪГНЕ ВЕДНАГА???

Мнениеот Deliba6 » 05 окт 2008 23:08

Това е зададен отговор! За съжаление, тръгването му /обратно на майка си в.../ закъсня с две години. Жал ми е за сина му. Трябва да си смени фамилията. За да му е по-леко /като порасне и го питат как се казва/!!!
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ТРЯБВА ЛИ БАТКОВ ДА СИ ТРЪГНЕ ВЕДНАГА???

Мнениеот Blue_Lion » 05 окт 2008 23:35

Deliba6 написа:Това е зададен отговор! За съжаление, тръгването му /обратно на майка си в.../ закъсня с две години. Жал ми е за сина му. Трябва да си смени фамилията. За да му е по-леко /като порасне и го питат как се казва/!!!
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!!

Дано поговорката "Плода не пада по-далеч от дървото" не важи в случая на сина на Борат ! Тоя ако ми е баща,ще сменя планетата и ще установя контакт със Земляните наново за да не ме е срам...най-малкото ! :D Иначе,за оригинала (в нашия случай баткоф)...ГИЛОТИНАТА И ВЪЖЕТО,ПОСЛЕ С КАМЪК ЗА КРАКАТА В РЕКАТА (не го оставяйте там,че ще стане храна за рибите и ще ги изтрови) :twisted: :twisted: :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: КАК ДА МАХНЕМ БАТКОВ ОТ ОТБОРА НА НАРОДА?

Мнениеот Canaries front » 17 окт 2008 10:06

Е вие да не видите нещо ! :D
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 окт 2008 10:16

Е днеска става на 50 години, и му връчват орден, може ако иска някой да го греъмне докато му го връчват!Така хем няма да го вземе, хем ще се спасиме от един лайнар!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 17 окт 2008 10:48

Темата не е лоша макар че веднага възникват няколко въпроса на твоят въпрос.Да караме поред понеже възникват три варианта.
1ви вариант. Батков се маха.И? Ти ли ще плащаш заплатите на цялата структура на ПФК"Левски".При тоя вариант се кара месец два на мускули и отбора се разпада
2ри вариант. Батков продава отбора.Само че логичния въпрос е кой ще ни купи? Защото за тоя Левски в момента малко хора биха се набутали. И то при условие че имат много излишни пари.Трябва ни нов тренер на първо място.В България в момента няма достатъчно добри такива.Което значи чужденец- минимум 500 000- 1 000 000 млн евро заплата.После при очертаващото напускане на Петков,Рабех, Миланов поне трима нови.Което си е около 2 млн евро.Понеже едва ли новия собственик ще купи нещо от вътрешното първенство.Ако приемем че недоразуменията Киш,Бистрон,М. Иванов и Зе Соареш си тръгнат перманентните контузии на Бензукан и картинката става много лоша.И какво се оказва новия собственик трябва да се бръкне поне още минимъм 5 млн евро и то на полусезона.Само че лудите дето инвестират в Бг "футбола"останаха малко.
3ти вариант. Батков остава.Отбора ще крета до зимната пауза и тогава сте се мисли с оглед на играта и класирането за развитието на отбора.
И какви изводи можеш да си направиш?Защото много е лесно да напишем тема Батков вън.Но без Батков лошо брат много лошо - поне засега
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 окт 2008 11:00

Брато,ако Батков остане - пак ще трябва да вади пари,който няма да иска да извади и положението ще стане още по-тежко ! Иначе,ние не можем да го махнем ! Няма как да стане,прекалено силни връзки има във властта,но определено можем да му покажем,че не го искаме ! Плакати по стадиони,псувни,да го замеряме,ще пускаме деклараций и т.н. - това е реално ! Иначе,той няма място в Левски и не заслужава орден ! Ако искате,може да съберем пари за наемен убиец... :twisted: :twisted: Погребението аз ще го уредя :twisted: :twisted: Ще има алкохол в огромни количества,песни и танци до зори и свинско (да не се обиждат феновете на цска - в случая не е заяждане :D ) ! Ако има навити..да ми пишат :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

myuyuta
Контакти:

Мнениеот myuyuta » 17 окт 2008 11:05

Много са ми интересни тези прякори - Отбора на народа, Радостта на народа и т.н. За кой народ става въпрос? Поне половината фенове на футбола в България мразят Левски (същото се отнася и за ЦСКА, естествено). За какъв отбор на народа става дума? А Радостта на народа пък е радвал само агитката на Левски в родното първенство (и за кратки периоди тези на Шумен и ЦСКА). Нито е се е проявявал кой знае колко много в евротурнирите, нито в национала.

Казвайте си Отбора на Подуене или Радостта на Герена. Отъждествяването с народа бие на грандомания.

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 17 окт 2008 17:35

GoDDeadman написа:Темата не е лоша макар че веднага възникват няколко въпроса на твоят въпрос.Да караме поред понеже възникват три варианта.
1ви вариант. Батков се маха.И? Ти ли ще плащаш заплатите на цялата структура на ПФК"Левски".При тоя вариант се кара месец два на мускули и отбора се разпада
2ри вариант. Батков продава отбора.Само че логичния въпрос е кой ще ни купи? Защото за тоя Левски в момента малко хора биха се набутали. И то при условие че имат много излишни пари.Трябва ни нов тренер на първо място.В България в момента няма достатъчно добри такива.Което значи чужденец- минимум 500 000- 1 000 000 млн евро заплата.После при очертаващото напускане на Петков,Рабех, Миланов поне трима нови.Което си е около 2 млн евро.Понеже едва ли новия собственик ще купи нещо от вътрешното първенство.Ако приемем че недоразуменията Киш,Бистрон,М. Иванов и Зе Соареш си тръгнат перманентните контузии на Бензукан и картинката става много лоша.И какво се оказва новия собственик трябва да се бръкне поне още минимъм 5 млн евро и то на полусезона.Само че лудите дето инвестират в Бг "футбола"останаха малко.
3ти вариант. Батков остава.Отбора ще крета до зимната пауза и тогава сте се мисли с оглед на играта и класирането за развитието на отбора.
И какви изводи можеш да си направиш?Защото много е лесно да напишем тема Батков вън.Но без Батков лошо брат много лошо - поне засега

по добре батков вън!за ЛЕВСКИ винаги ще се намери добър собственик!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

dobriaka
Контакти:

Мнениеот dobriaka » 17 окт 2008 20:50

Аз, несмятам че е нужно да го махаме,тойчовека се старае но други му матят главата

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 окт 2008 22:08

Трябва някой да го гъмне тоя дебел шопар!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”