сър ГЕНИУС
,митични палачо
,чух че с куката сте били виртуоз
,попитах Jack the Ripper ''
но неможа да ми отговори,номожел да говори нещо
,първо ми каза да съм пуснел климатика
,горещо му било в казана,къде сме го сложили
,да го къпем

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
сър ГЕНИУС
,митични палачо
,чух че с куката сте били виртуоз
,попитах Jack the Ripper ''
но неможа да ми отговори,номожел да говори нещо
,първо ми каза да съм пуснел климатика
,горещо му било в казана,къде сме го сложили
,да го къпем

"Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Не виждам тук да е споменат най-кофтия метод според мен: разчекване между 4 коня....
4-КОНЯ,не съм чувал за такова нещо,но знам една песен ИЗТЪРВАХМЕ КОНЯ,на Асен-шувара и Асан Баба
"
"THE G.A.M.E написа:В Римската Империя също е имало едно брутално смъртно наказание.
То често се е прилагало директно на Арените на различните колизеуми из Империята.
Срещу лъв или тигър, са пускали клетник с голи ръце.
Ако има късмет, осъденият бива задушаван и тогава изяждан.
Ако не ... Животното може да му отхапе всички крайници, преди да го убие.
В някои южно-американски общности пък, са пускали "провинили" се хора, в блата пълни с Пирани.
Едвали смърта е била особено бърза и безболезнена ...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
всички са като света вода ненапита пред рошльото айнщайн,неговоте семе дано да гние в ада вечно 
"LordSirAlexFerguson написа:KOMENDANTE,гладни комунисте,иначе 4-коня не въжат при РОНИ КОЛМАН,нека пробват с него
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Големите котки винаги убиват по един и същ начин:със захапване за гърлото, при което жертвата умира от задушаване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта