Обичам Левски написа:за Лудогорец и Ботев съм в Евротурнирите тъп ли си ?
Епа тогава кво се предаваш отсега,резултата е 0-0,всичко е възможно, наште играят съвсем прилично, като едното нищо ше ги наебат....
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Обичам Левски написа:за Лудогорец и Ботев съм в Евротурнирите тъп ли си ?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Обичам Левски написа:за Лудогорец и Ботев съм в Евротурнирите тъп ли си ?
Епа тогава кво се предаваш отсега,резултата е 0-0,всичко е възможно, наште играят съвсем прилично, като едното нищо ше ги наебат....
Обичам Левски написа:но като ги знам какви са идиоти и леко съм на тръни,дано да отстранят Партизан !
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
shotgun blues написа:ПАРТИЗАН са сбъркали професията ,толкова го не могат футболчетоЛУДОГОРЕЦ ще са престъпниците на века ,ако след час не са в групите на ЛИГА ЕВРОПАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
El Commandante написа:Обичам Левски написа:но като ги знам какви са идиоти и леко съм на тръни,дано да отстранят Партизан !
Аз предлагам първо да изгледаме мача и след това да лепим етикети...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта