Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Документ до Премиера Орешарски за "Газпром"
Айде, точно Томислав да не ми сменя ударенията на шопски диалект, говорейки за 9-ти септември, защото парите от ВТБ Капитал, другаря Батков и личните негови от Цецо Василев като водещ в Пред банята не миришат, а? Не е проблем и да бачкаш 20 години за агента на ДС Радосвет Радев. А и да смяташ, че Бойко Борисов бори комунистите не е особено сериозно, ама това е друга тема. За конкретното писмо - смятам, че както Левски има право да работи в посока Газпром да им стане спонсор, така и други клубове могат да бъдат инициатори първенството да бъде спонсорирано от руския газов гигант. Кой какво ще им даде, вече е друг въпрос.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
"Обръщаме се към Вас, водени от желанието си за развитието на спорта, целия български професионален футбол и националния отбор. Както ви е известно, във връзка с осъществяване на проекта “Южен поток”, който е проект от национално значение, бе договорено от страна на държавата в лицето на предишния министър-председател подпомагане от страна на руското дружество “Газпром” единствено за професионален футболен клуб “Левски”. Считаме, че по този начин се използва държавата и чрез нейното влияние се целеше облагодателстване само на един отбор”, се казва в писмото, разпространено от "24 часа".
Aвторчетата на това, имат ли някакви доказателства, че "Газпром" били бутани от Правителството към Левски ?

Щото руснаците дадоха 2 пресконференции и на нито една не казаха, че спонсорството на който и да било Клуб или спорт, е клауза в преговорите за Южен поток.
Изрично посочиха, че това си е тяхна практика в страните, където имат крупни проекти.
THE G.A.M.E написа:"Обръщаме се към Вас, водени от желанието си за развитието на спорта, целия български професионален футбол и националния отбор. Както ви е известно, във връзка с осъществяване на проекта “Южен поток”, който е проект от национално значение, бе договорено от страна на държавата в лицето на предишния министър-председател подпомагане от страна на руското дружество “Газпром” единствено за професионален футболен клуб “Левски”. Считаме, че по този начин се използва държавата и чрез нейното влияние се целеше облагодателстване само на един отбор”, се казва в писмото, разпространено от "24 часа".
Aвторчетата на това, имат ли някакви доказателства, че "Газпром" били бутани от Правителството към Левски ?![]()
Щото руснаците дадоха 2 пресконференции и на нито една не казаха, че спонсорството на който и да било Клуб или спорт, е клауза в преговорите за Южен поток.
Изрично посочиха, че това си е тяхна практика в страните, където имат крупни проекти.
Е то оставаше да има такава клауза в договора за Южен поток! Дори вие не би следвало да сте толкова нагли! Да присъствате официално в държавен договор!?!?!?
Питам за двайсти път - защо вече една година Газпром не ви е станал спонсор, след като Южен поток няма връзка тук? Нали сте им били много симпатични и готини, за това са ви харесали баш вас? Какво чакат?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
чакат да им се падне някое село с чукчи, че барем продължат в евротурнирите .. ама и това не е сигурно

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
-
vaskonti написа:Питам за двайсти път - защо вече една година Газпром не ви е станал спонсор, след като Южен поток няма връзка тук? Нали сте им били много симпатични и готини, за това са ви харесали баш вас? Какво чакат?
Той човекът отговарящ за инвестициите им в спорта го каза, че сами са си избрали Левски, след обстойно проучване.
Така че, въпросът по-скоро трябва да е към него.
А и може всичко да е договорено вече, от къде да знаем !?
Ако договорът е факт, а руснаците не искат да се разчува ...

Инвестициите на "Газпром" в спорта ни, може и да зависят от "Южен поток", но може и да не зависи.
Това рано или късно ще го разберем, и тогава вече ще можем да коментираме нещата, когато има факти.
Но какво общо има въпросът ти със създалата се ситуация след декларацията на конкурентните Клубове ?

И аз питам ... Нормална ли е реакцията на конкурентните на Левски Клубове ??
-
- Контакти:
Голям смях е това писмо.,чупи глупомера отвсякъде.Откъде накъде някакви перачи на пари,мошеници и хора с присъди ще дават наклон на оная работа на Газпром къде да си дава парите.Май парите им от телевизионни права не им стигат,че искат да крадат още!!!Къде е илия на кирия Газпром да спонсорира цялата А група?Ще получи още международно признание или какво?
THE G.A.M.E написа:vaskonti написа:Питам за двайсти път - защо вече една година Газпром не ви е станал спонсор, след като Южен поток няма връзка тук? Нали сте им били много симпатични и готини, за това са ви харесали баш вас? Какво чакат?
Той човекът отговарящ за инвестициите им в спорта го каза, че сами са си избрали Левски, след обстойно проучване.
Така че, въпросът по-скоро трябва да е към него.
А и може всичко да е договорено вече, от къде да знаем !?
Ако договорът е факт, а руснаците не искат да се разчува ...![]()
Инвестициите на "Газпром" в спорта ни, може и да зависят от "Южен поток", но може и да не зависи.
Това рано или късно ще го разберем, и тогава вече ще можем да коментираме нещата, когато има факти.
Но какво общо има въпросът ти със създалата се ситуация след декларацията на конкурентните Клубове ?![]()
И аз питам ... Нормална ли е реакцията на конкурентните на Левски Клубове ??
Мен ако питаш, това писмо по-скоро може да даде обратен ефект - може да ядоса Газпром и вместо по 4, да реши да ви налива по 10 милиона, ей така - за назидание. Само по себе си подобно писмо наистина не е коректно, но от друга страна става въпрос за наливане на пари в частна фирма, което изцяло зависи от държавата. Няма логика да обвиняваш Батков в лъжа в твърдението му, че наистина зависи от Южен поток, защото Газпром едва ли биха погледнали с добро око на една подобна лъжа.
I'll be the savior of you all
- counterstrike
- Контакти:
Бойко Борисов се оправдава за държавната помощ!
След като Бойко Мутрата от СИК докара ВТБ, командирова Котараците(Александър Сталийски и компания) и пренасочи държавните пари на спортния тотализатор чрез Иво Тонев-шеф на тотото и на отбора на властта, днес започна да се оправдава. Започна да се оправдава за опита си да докара Газпром в отбора на властта.
Подобно предателство на държавните инереси(пазарлъка с Газпром) в полза на едно частно акционерно дружество е невиждано дори и в годините на бандитският мутренски преход. Ясно е, че Мутрата е направил определени отстъпки за да кацне Газпром на стадион "Майор Георги Аспарухов", отстъпки, които ще плащаме всички ние.
Ето как се оправдава Бойко Мутрата от СИК за това, че наля всички държавни блага в отбора на властта:
Подобно предателство на държавните инереси(пазарлъка с Газпром) в полза на едно частно акционерно дружество е невиждано дори и в годините на бандитският мутренски преход. Ясно е, че Мутрата е направил определени отстъпки за да кацне Газпром на стадион "Майор Георги Аспарухов", отстъпки, които ще плащаме всички ние.
Ето как се оправдава Бойко Мутрата от СИК за това, че наля всички държавни блага в отбора на властта:
Смея да твърдя, че по време на моето управление опитах да направя много за спорта, и в частност футбола. Където съм могъл, съм помогнал малко или много. Колкото до искането на клубовете „Газпром“ да се насочи конкретно към „А“ група, а не към Левски, хората са го казали най-точно с думите - „човешката глупост няма граници“. Не съм запознат толкова със случая, но подобно писмо ми се струва крайно несериозно. А и Орешарски има да разрешава къде по-големи проблеми, че да обръща внимание на поредното искане. Отделно поставям под съмнение дали той (б.а. - визира Пламен Орешарски) може да намерени решение на какъвто и да било проблем в държавата! Това е все едно клубовете във Висшата лига да накарат шейховете, които издържат Манчестър Сити да спонсорират всички отбори в Англия“, коментира Бойко Борисов.
В момента най-много като игра ми харесват отборите на Ботев, Литекс, Лудогорец и Локомотив Пловдив. Останалите да взимат пример от тях. По-добре е Левски да пада от казахстанците (б.а. - говори за Иртиш Павлодар), отколкото да урежда мачове в първенството и да пръска пари, за да дава на този или онзи. Ботев и Лудогорец имат сили да продължат напред в евротурнирите. И двата отбора много ми хареса как играха срещу Партизан и Щутгарт. Прогноза? Ще си мълча от суеверие (смее се)”, добави още бившият премиер
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Re: Бойко Мутрата от СИК се оправдава за държавната помощ!

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

- Червени_шампиони
- Контакти:
"Собственикът в сянка": Човешката глупост няма граници
След като днес стана ясно, че всички клубове внесоха писмо до настоящия министър-председател Пламен Орешарски с искане руският гиганг „Газпром“ да финансира „А“ група, а не само Левски, Livesport.bg се свърза с бившия премиер Бойко Борисов за коментар по темата.
„Смея да твърдя, че по време на моето управление опитах да направя много за спорта, и в частност футбола. Където съм могъл, съм помогнал малко или много. Колкото до искането на клубовете „Газпром“ да се насочи конкретно към „А“ група, а не към Левски, хората са го казали най-точно с думите - „човешката глупост няма граници“. Не съм запознат толкова със случая, но подобно писмо ми се струва крайно несериозно. А и Орешарски има да разрешава къде по-големи проблеми, че да обръща внимание на поредното искане. Отделно поставям под съмнение дали той (б.а. - визира Пламен Орешарски) може да намерени решение на какъвто и да било проблем в държавата! Това е все едно клубовете във Висшата лига да накарат шейховете, които издържат Манчестър Сити да спонсорират всички отбори в Англия“, коментира Бойко Борисов.
„В момента най-много като игра ми харесват отборите на Ботев, Литекс, Лудогорец и Локомотив Пловдив. Останалите да взимат пример от тях. По-добре е Левски да пада от казахстанците (б.а. - говори за Иртиш Павлодар), отколкото да урежда мачове в първенството и да пръска пари, за да дава на този или онзи. Ботев и Лудогорец имат сили да продължат напред в евротурнирите. И двата отбора много ми хареса как играха срещу Партизан и Щутгарт. Прогноза? Ще си мълча от суеверие (смее се)”, добави още бившият премиер.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “Футбол - България”