Левски - Берое - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Берое
Победа 2:1
- Левски_с_дубъла
- Контакти:
levski_shampion написа:Ако мача се играе най-много до х да додрапаме,иначе 3:1 или 2:0
Какво значи ако се играе !?!? Всички отбори излизат срещу Левски на 120% . Левски е сам срещу всички и няма сателити за разлика от други отбори. Колкото до мача очаквам 3-1 и по-малко пропуски този път
1:2
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
- old_traff
- Контакти:
Изстрадано 3-2
Гари ще разминава тия тролеи в отбраната им....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Мачът ще е много труден за Левски от гледна точка, че Берое практикуват по-затворен футбол и разчитат на контраатаки. А Левски изпитва трудности срещу противник, който пресира от центъра и играе затворено.
Всичко зависи как тръгне мача, при гол за Левски до 15 мин. резултата ще е поне 3-1 за Левски.
Ако обаче първото полувреме е 0-0 - не знам.
Всичко зависи как тръгне мача, при гол за Левски до 15 мин. резултата ще е поне 3-1 за Левски.
Ако обаче първото полувреме е 0-0 - не знам.
Левски единствено разполагат с Родригес и Генков, ако бъдат опазени мача е 0:0 и то при добра защита която на моменти липсва. Също от значение е и кой съдия ще свири мача 

Трябва да го вземем този мач с оглед самочувствие,класирането и то е важно,но...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра