Спасението на ЦСКА е в ръцете на феновете

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Спасението на ЦСКА е в ръцете на феновете

Мнениеот CSKA 78 » 06 авг 2013 12:04

Към ГА

Дай да ти помогна,че с твойто IQ..... :lol:

1.Аз с такава скорост "мърдам",че на теб ти се струва че си спрял(представи си ,ако започна да тичам)
В превод за по-нискоинтелегентните:
Дори и срещу мен да вървиш(тичаш),никога няма да ме стигнеш!(във всяко едно отношение). ;) :mrgreen:

2.Явно с теб няма да се разберем,за това ти предлагам да се върнеш в мястото на баща ти,което слънце не го огрява,от което местенце като са те правили другият ти баща те е изтеглил с пипета.Това мисля,че няма нужда от "превод"!

3....няма лошо и ти си човек ,според Женевската конвенция.
С теб си спретнахме, малка виртуална "война" и ти си военнопленик,тъй като "войната" свърши и аз съм победител!Понеже съм добър човек няма да те карам да плащаш "репарации". :lol:

4.Бих добавил освен Женевската конвенция и Хартата за правата на човека и ще се получи:

Аз с такава скорост "мърдам",че на теб ти се струва че си спрял(представи си ,ако започна да тичам). :lol:
Явно с теб няма да се разберем,за това ти предлагам да се върнеш в мястото на баща ти,което слънце не го огрява,от което местенце като са те правили другият ти баща те е изтеглил с пипета,няма лошо и ти си човек ,според Женевската конвенция и Хартата за правата на човека! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 авг 2013 12:24

GA_ veliki написа:
Кашчей написа:На ТИТАН никой няма да даде пари, но на момината сълза Томов ще се избият да му дават :mrgreen:

Въпросът е, че преди да ви изнесе на борсата, Томов ще трябва да покрие всичко.. иначе одитът ще е ужасяващ, но вие си падате по хорор филмите.

Лупи ще продава дълг.Дали има кандидати за големи пакети?То не бяха световно извстни компании, големи бизнесмени сега опря до провържениците.Дали няма възножност за попълване на капитала с пускане на акции?Сигурно има някаква вратичка, но тариката пуска под 33% никой да не може да го помести

Материал и за двамата:http://sport1.bg/futbol/futbol-bg/30864-oficialno-cska-s-nov-sobstvenik
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2013 12:51

GA_ veliki написа:
Кашчей написа:На ТИТАН никой няма да даде пари, но на момината сълза Томов ще се избият да му дават :mrgreen:

Въпросът е, че преди да ви изнесе на борсата, Томов ще трябва да покрие всичко.. иначе одитът ще е ужасяващ, но вие си падате по хорор филмите.

Лупи ще продава дълг.Дали има кандидати за големи пакети?То не бяха световно извстни компании, големи бизнесмени сега опря до провържениците.Дали няма възножност за попълване на капитала с пускане на акции?Сигурно има някаква вратичка, но тариката пуска под 33% никой да не може да го помести

Реално погледнато дългове се изкупуват, ама тоя, който ги купи иска веднага от длъжника да си изплати дълга (жалко, че дълг продават кредитори, а не длъжници 8-) ). Нали точно така, преди две години и половина, ТИТАН цесираха дълговете на някои общини към тях, към ББР и тогава във форума имаше едни хора и ръченици, като за сватба.

Как ще пуснеш акции, ако не си попълнил капитала си до записания? Нали за да има одобрение от КФН всичко трябва да е изрядно, а непопълнен записан капитал си е в нарушение на ТЗ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2013 12:57

CSKA 78 написа:
GA_ veliki написа:

Материал и за двамата:http://sport1.bg/futbol/futbol-bg/30864-oficialno-cska-s-nov-sobstvenik

Аз не прочетох нищо различно от това, което бе изписано вчера в куп сайтове и вестници днес. ОК, ще впишат Лира инвестмънт като собственик и? Дали ще впишат и промяна в статуса на записания капитал.. например, че са внесени тия прословути 2,078 милиона лева, които недостигат за момента? Не разбираш ли, че изискванията на ТЗ и на ЗППЦК са като Параграф 22 с обещанията на Лупи? Той иска да пусне акции в свободна продажба, за да попълни капитала, обаче няма как да пусне акции, преди да попълни капитала.

Ще поживеем и ще видим кой кого ще излъже по-добре 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 авг 2013 13:02

Кашчей написа:Аз не прочетох нищо различно от това, което бе изписано вчера в куп сайтове и вестници днес. ОК, ще впишат Лира инвестмънт като собственик и? Дали ще впишат и промяна в статуса на записания капитал.. например, че са внесени тия прословути 2,078 милиона лева, които недостигат за момента? Не разбираш ли, че изискванията на ТЗ и на ЗППЦК са като Параграф 22 с обещанията на Лупи? Той иска да пусне акции в свободна продажба, за да попълни капитала, обаче няма как да пусне акции, преди да попълни капитала.

В грешка си. Акциите, с чиято продажба ще се попълни капитала няма да се продават на фондовата борса. Погледни пак какво е написано в статията. Изискването за попълването на капитала е само за акциите, които ще се пуснат на борсата. В момента просто се предлагат на конкретни лица, които да станат съсобственици с Лира.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 авг 2013 13:13

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
GA_ veliki написа:

Аз не прочетох нищо различно от това, което бе изписано вчера в куп сайтове и вестници днес. ОК, ще впишат Лира инвестмънт като собственик и? Дали ще впишат и промяна в статуса на записания капитал.. например, че са внесени тия прословути 2,078 милиона лева, които недостигат за момента? Не разбираш ли, че изискванията на ТЗ и на ЗППЦК са като Параграф 22 с обещанията на Лупи? Той иска да пусне акции в свободна продажба, за да попълни капитала, обаче няма как да пусне акции, преди да попълни капитала.

Има малка ,но съществена разлика в това ,което се говореше до вчера.
Сега тези 30% от акциите ще се предложат на крупни бизнесмени, а не на привържениците на клуба.Това означава, че тези бизнесмени освен собственици на акциите ,ще станат и спонсори(направо да си го кажем, "собственици" на клуба).

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 авг 2013 13:34

mistreated написа:
Кашчей написа:Аз не прочетох нищо различно от това, което бе изписано вчера в куп сайтове и вестници днес. ОК, ще впишат Лира инвестмънт като собственик и? Дали ще впишат и промяна в статуса на записания капитал.. например, че са внесени тия прословути 2,078 милиона лева, които недостигат за момента? Не разбираш ли, че изискванията на ТЗ и на ЗППЦК са като Параграф 22 с обещанията на Лупи? Той иска да пусне акции в свободна продажба, за да попълни капитала, обаче няма как да пусне акции, преди да попълни капитала.

В грешка си. Акциите, с чиято продажба ще се попълни капитала няма да се продават на фондовата борса. Погледни пак какво е написано в статията. Изискването за попълването на капитала е само за акциите, които ще се пуснат на борсата. В момента просто се предлагат на конкретни лица, които да станат съсобственици с Лира.

„Всички акции в момента са в ръцете на „Лира Инвестмънс“, която уточнявам, ще ги притежава, докато не излязат на борсата.

Това как кореспондира с твоето виждане на нещата?

Ама как ще попълваш само определен капитал.... за да излезеш на борсата записаният трябва да е попълнен, иначе си в нарушение на ТЗ (то, не че сега не са в нарушение, ама...). Като не им се попълва, да го намалят до степента на попълнения. ти вярваш ли, че Томов, ако продаде по този начин (трудно, според мен) акции, ще ги вложи в попълване на капитала? Ами нали и новите акционери също ще имат това задължение-да правят вноски за попълване на капитала.С други думи (както аз го разбирам) ще се опитаме да пробутаме нелегално 2 милиона акции по неустановена цена и да хванем няколко рибки, които също да задължим с попълването на капитала.
Може и да греша, но така аз виждам нещата и това е моето лично мнение. Не смятам да го пиша само в дневника си (това, последното, не те касае теб).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 авг 2013 15:31

Кашчей написа:
„Всички акции в момента са в ръцете на „Лира Инвестмънс“, която уточнявам, ще ги притежава, докато не излязат на борсата.

Това как кореспондира с твоето виждане на нещата?

Ама как ще попълваш само определен капитал.... за да излезеш на борсата записаният трябва да е попълнен, иначе си в нарушение на ТЗ (то, не че сега не са в нарушение, ама...). Като не им се попълва, да го намалят до степента на попълнения. ти вярваш ли, че Томов, ако продаде по този начин (трудно, според мен) акции, ще ги вложи в попълване на капитала? Ами нали и новите акционери също ще имат това задължение-да правят вноски за попълване на капитала.С други думи (както аз го разбирам) ще се опитаме да пробутаме нелегално 2 милиона акции по неустановена цена и да хванем няколко рибки, които също да задължим с попълването на капитала.
Може и да греша, но така аз виждам нещата и това е моето лично мнение. Не смятам да го пиша само в дневника си (това, последното, не те касае теб).

А бе човек, ти изобщо знаеш ли разликата между това да продаваш акции на борсата и това да продаваш акции поименно на определени лица?
Както Лира в момента е собственик на 100% от акциите, така и може да продаде без да излиза на борсата 33% от тях на определени хора. И тогава Лира ще притежава 67% от акциите, а тези хора останалите 33%. Като на малките деца ли да ти го обяснявам? Кое точно не можеш да схванеш, кое му е нелегалното? Ако това е нелегално, значи нелегално е и купуването на 100% от акциите на Лира от Титан!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 авг 2013 16:52

До Кашчей

О,"криптирани съобщения",i love it!
Похвално е,че си имаш дневник! :lol:
Една, моя съученичка(Калина май беше) имаше дневник и записваше всичко в него до 9-ти клас,след това животът(момчетата) е "подхвана" и тя забрави за дневника.Прав си,че някои неща трябва да останат само в дневника :lol: ,но стига "лирични отклонения".
Може ли някой човек да накара друг да "попълва" нещо(пък дори това да е УК на АД),ако последния не иска!?? :roll:
С тези 30% от акциите се търсят спонсори на ЦСКА,ако са съгласни,то ще им се намери място в УС на ЦСКА АД(логично,даваш пари,имаш право на "глас"),след това тези членове на съвета, какво ще правят с парите си ,е тяхна "работа"(дали ще допълват УК или ще купят Меси, или Рууни ). :mrgreen:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 06 авг 2013 20:25

CSKA 78 написа:Към ГА

Дай да ти помогна,че с твойто IQ..... :lol:

1.Аз с такава скорост "мърдам",че на теб ти се струва че си спрял(представи си ,ако започна да тичам)
В превод за по-нискоинтелегентните:
Дори и срещу мен да вървиш(тичаш),никога няма да ме стигнеш!(във всяко едно отношение). ;) :mrgreen:

2.Явно с теб няма да се разберем,за това ти предлагам да се върнеш в мястото на баща ти,което слънце не го огрява,от което местенце като са те правили другият ти баща те е изтеглил с пипета.Това мисля,че няма нужда от "превод"!

3....няма лошо и ти си човек ,според Женевската конвенция.
С теб си спретнахме, малка виртуална "война" и ти си военнопленик,тъй като "войната" свърши и аз съм победител!Понеже съм добър човек няма да те карам да плащаш "репарации". :lol:

4.Бих добавил освен Женевската конвенция и Хартата за правата на човека и ще се получи:

Аз с такава скорост "мърдам",че на теб ти се струва че си спрял(представи си ,ако започна да тичам). :lol:
Явно с теб няма да се разберем,за това ти предлагам да се върнеш в мястото на баща ти,което слънце не го огрява,от което местенце като са те правили другият ти баща те е изтеглил с пипета,няма лошо и ти си човек ,според Женевската конвенция и Хартата за правата на човека! :mrgreen:

Неподготвен, щом си мислиш че си воюваш добре воювай си.Единствената ти победа е над чиниите в пицарията.Неориентиран напълно - вероятно от мъжката доминация над теб.Злобата която имаш се надявам да ти помогне по някакъв начин, защото сега само ти вреди.Не съм си позволил да засягам никой около теб, както и не съм си го позволявал никога спрямо никой.Но явно си мехурче някакво нафукано с кухи фрази които използваш когато е уместно и когато не.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “ЦСКА”