темата е ала - бала...........
разбирам злобата у някои фенове , но шайката от пловдивските села не я разбирам. Пак за тото ми говорят, не били фесовете от ДПС, помаци и черни селяци ми говорят за мангусти ?!? Гледайте си ботевЪ - разправяйте си глупости, но какво е обяснението за вашите мнения тук? Е'ати комплексираната паплач - хората хвалят Пловдив, а неградските пак някакви глупости......
Локомотив Пловдив - Берое (Прогнози)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Факт - Пловдив е на върха в А група
СПомням си една година Локо Пд бяха първи след първите три кръга с пълен актив от точки и отпаднаха, но оригиналният 

Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
demy27 написа:Имам чувството, че автора на тази статия я е насочил не толкова към Пловдивските отбори, колкото за да жегне Софийските. Но е прав, че Локомотив се очертава като приятна изненада - при очаквания за първите три кръга нула или една точка, имат седем.
очакването от кой 0 точки? Не схващам кой нормален човек е мислил че ще вземем само 1 точка от тези три кръга? Дори и простите си спомнят миналия шампионат.
- 1912plovdiv
- Контакти:
TheUsualSuspect написа:
Mangalite vi gi pratihme na vashata kochina v ciganskata mahala da si gi razvazjdate i kato gledam dobre se spraviate.
Inache kak zvuchi samo....enicheri![]()
Kratko i iasno vi opisva savsem tochno.
qqq написа:темата е ала - бала...........
разбирам злобата у някои фенове , но шайката от пловдивските села не я разбирам. Пак за тото ми говорят, не били фесовете от ДПС, помаци и черни селяци ми говорят за мангусти ?!? Гледайте си ботевЪ - разправяйте си глупости, но какво е обяснението за вашите мнения тук? Е'ати комплексираната паплач - хората хвалят Пловдив, а неградските пак някакви глупости......
Турци , дори не можете да се зарадвате че сте отбора с най-добри резултати към момента от злоба

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
stn написа:СПомням си една година Локо Пд бяха първи след първите три кръга с пълен актив от точки и отпаднаха, но оригиналният
ей го и тоя .....оригиналЪ
Re: Локомотив Пловдив - Берое (Прогнози)
Ванко_Ултраса написа:Много съм изненадан от Хубчев - тоооолкова страхлива тактика, майна!
Защитаваха се с 8 човека и само 2-ма стояха на центъра.Честно казано очаквах Берое да се надиграва с нас, да ни атакува, но те паркираха рейса пред тяхната врата и дебнеха да я объркаме и да ни хванат на контри.
Нямам представа защо толкова добре окомплектован, обигран и рутиниран отбор, като Берое, който може много добре да си подава топката игра толкова страхливо и защитно срещу нас?!
Те срещу Лудогорец толкова добре си я цъкаха, че и аз се възхитих, колко добър отбор е сглобил хер-Хубчев.Очаквах заралии да играят точно по този начи с нас - да ни пресират, да си подават повече топката и да не ни позволяват да си играем играта.Нашите също бяха изненадани много...и те не са очаквали гостите да играят по този начин.На мен не ми хареса играта на отбора - средната ни линия я няма никаква.Да очакваш от дефанзивни халфове, като Ндайе и Вальо Георгиев да изнасят топката и да градят атаките на отбора си е чиста глупостНие затова ряпкаме топката по крилата или към Мартин, щото не можем да я вържем в средата...повече от два паса в средата НЕ можем да направим.Играем същата игра, като при Кокала - добре групирани в защита, в средата няма никой и с извеждащи дълги подавания към крилата или нападателя.Не знам Станков защо не пусна Паулиньо малко да я задържи в средата и да изнася топката, когато Берое ни натиснаха да изравняват?!Диего не е за краен бранител и това съм го казвал многократно...просто има проблеми срещу бързи и технични крила.Диего е по-бавен, но за сметка на това с прекрасна техника и е само за средната линия или да играе зад нападателя, щото няма проблем да ти излъже противников играч, да я подаде или пък да стреля във вратата.Тунчев-просто прекрасен, майна...много стабилен, хладнокръвен и опитен защитник.Чете добре играта и има отлично пласиране.Добре, че той е отзад. Така исках да ги видя с Котев двмата централни, ама ония глупак отиде при Гонзо да седи резерва дейба и глупендера...ще ми вика, че Черно море бил крачка напред в кариерата му.Габриел ми се понрави - дърпа напред, бързак е и добре контролира топката на скорост, но е много лек - само да го чукнеш леко и хвърчи на два метъра.Мартин имаше мнооого лош ден вчера.Вместо при онова положение да вкара вратаря с топката във вратата и той не знаеше, какво искаше да направи.Пропиляна 100% голова атака, при която резултата ставаше 3:1 и мача свършваше.Опропасти още две чисти положения и не можа да се пребори и отиграе нито една топка.Но заради фамозния му гол срещу Левски му прощавам.Не ми харесва Станков казвам си го откровено.За мен лично е страхлив треньор.Не харесвам нито методиката му, нито играта на отбора.
Ама това да му е кусура - че Ванко НЕ го харесва...стига да бие наред дори и с тактика "организиран хаос".![]()
Честита победа, Братя![]()
Пловдив е черно-бял![]()
Ей щях да пропусна да похваля момчетата, които измислиха и направиха хореото - ми уникално, майна.
Много новаторско, Браво!
Факлите и фойерверките вместо долу, бяха горе.
Наистина много нетрадиционно, интересно и ефектно.
Много добре се получи!
Очаквам копи-пейст на хореото ни съвсем скоро от жълтите!
Щото те не могат нищо да измислят.На тях им дай безплатно пепси, кебапчета, билети и екскурзии.
Няма лошо да тръгваш да правиш анализи,но гледате от вашата камбанария само.Нищо за дузпата във важен момент от развитието на мача,изчистването ви от гол линията,симулацията на Данчо Тъча за нарушението при втория гол.3 удара-3 гола.
СЪДИЯТА ********.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
-
- Контакти:
greenlandia написа:Типчно за Тото Коков, малко купуване на съдии в началото ,после нещата си идват на мястото. Златната среда. Еуфорията Ви е за кратко.
Това селско поведение на публиката Ви е ненормално за отбор с претенции ,а за стадиона Ви думи нямам ,един от най-срутените въобще.
Как това подобие на стадион има въобще лиценз,пълна трагедия е!!!
вие па големи фенове и разбира4и станахте бе,кога взехте да се взимате толкова на сериозно,ай бегай в хралупата и не се напъвай,и вие взехте да се имате за хора и да критикувате
-
- Контакти:
stn написа:СПомням си една година Локо Пд бяха първи след първите три кръга с пълен актив от точки и отпаднаха, но оригиналният
и кво,изкефи ли се?
1912plovdiv написа:TheUsualSuspect написа:
Mangalite vi gi pratihme na vashata kochina v ciganskata mahala da si gi razvazjdate i kato gledam dobre se spraviate.
Inache kak zvuchi samo....enicheri![]()
Kratko i iasno vi opisva savsem tochno.qqq написа:темата е ала - бала...........
Турци , дори не можете да се зарадвате че сте отбора с най-добри резултати към момента от злобаНас който и да ни вземе все ще ви порим
радваме се и за нас и за Пловдив - мненията по-горе показват какви сте вие .....фесовете, ДПС д.хачи. Що не ни бихте досега бе левак - 20 години нямате победа на Лаута, а на Бирената статистиката е пак в наша полза - КОГА викаш ще биете? Колко прост селянин си ти бе момче?
greenlandia написа:Типчно за Тото Коков, малко купуване на съдии в началото ,после нещата си идват на мястото. Златната среда. Еуфорията Ви е за кратко.
Това селско поведение на публиката Ви е ненормално за отбор с претенции ,а за стадиона Ви думи нямам ,един от най-срутените въобще.
Как това подобие на стадион има въобще лиценз,пълна трагедия е!!!
Стадиона на "Ботев" е същата работа. ЦСКА 2 години по неясни причини не можеше да играе на "Армията", а стадионът е в пъти по-добрър от тези двата, от които безпроблемно можеш да си отскубнеш бетонна плоча и да я метнеш по някого.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...