"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Нефтохимик
Контакти:

Re: Черноморец Бургас:Лятна подготовка - Контроли,Трансфери

Мнениеот Нефтохимик » 05 авг 2013 00:05

Ако с този ще атакувате първата седмица.....Този се радвам много ,че го няма в нашият отбор.Срещу Литекс беше дупка,такъв беше и срещу Любимец докато не го замени Хашев .Хашев е една класа над този,срещу Любимец дори и гол вкара момчето след смяната,по памет смени точно "въпросният".Но за резерва ставаше....Иначе нищо толкова учудващо как е привлечен при вас.После да не се чудите защо се скандира Херо.....Мисля ,че няма трезво мислиш човек който да смята ,че въпросният е "обработен"" предварително да не подписва и с кого да подпише.Такъв му е стилът на Херо и колкото да го боготворите ,ако ние бяхме в "силната" позиция така би постъпил и с вас,бъдете убедени.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 06 авг 2013 00:39

мисля, че болшинството от новите ни чужденци са доста посредствено ниво, може би някои от тях ще покажат нещо, но то няма да е достатъчно да бъдат лидери. А на нас ни трябват лидери...Е, на са като фенове де
за какво ми е някой палячо вътрешен халф, като е по-добре да пускаме бургаско момче???? и накрая сме 6-и...е???

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 авг 2013 01:34

nasko75 написа:мисля, че болшинството от новите ни чужденци са доста посредствено ниво, може би някои от тях ще покажат нещо, но то няма да е достатъчно да бъдат лидери. А на нас ни трябват лидери...Е, на са като фенове де
за какво ми е някой палячо вътрешен халф, като е по-добре да пускаме бургаско момче???? и накрая сме 6-и...е???

Аз и до сега не мога да го проумея,защо не Андрей,а Преслав и защо експеримент с Венко от ляво вместо Крум :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 авг 2013 02:04

Devian написа:
nasko75 написа:мисля, че болшинството от новите ни чужденци са доста посредствено ниво, може би някои от тях ще покажат нещо, но то няма да е достатъчно да бъдат лидери. А на нас ни трябват лидери...Е, на са като фенове де

Аз и до сега не мога да го проумея,защо не Андрей,а Преслав и защо експеримент с Венко от ляво вместо Крум :?

Защото Андрей е имал някакъв конфликт в отбора, изглежда се е спречкал с Ванчо, а вероятно последният, като капитан, е свеждал нареждане на Херо до футболистите. Крум бе безобразно слаб на контролите. Херо пращаше Кишишев на фланга, за да му казва какво да прави и въпреки това, след всяка контрола, на Херо не му оставаше глас да му се кара.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 авг 2013 11:27

Наско. В Манзоро има лидерски качества, но дали ще ги прояви - не знам. Според мен лидер се става на терена, с игра, желание, хъс и дух.
Когато Шаешу беше в отбора, макар и без капитанската лента вдигаше всички. Дори, когато играеше увличаше и другите със себе си. Магьосник. Манзоро, макар и с по-скромен ръст напомня за него. Липсва им сработеност на сегашните, докато самочувствие имат и то в повече. Иначе - и аз съм твърдо за налагането на млади БГ играчи в отбора, но за съжаление ( въпреки, че имахме и тук спор, в който подкрепях твоето мнение) младите ни се огъват. Огъват се от отговорността. Дали, защото ги е страх да я поемат или реалностите в игровата йерархия на сегашния Черноморец са други - не знам и ми е интересно да я разбера.
ПС: Утара и Гаел също са млади, но дори и, когато не им потръгне не се изключват от игровата схема на отбора. Другите ни БГ момчета ( ще премълча имена), като, че ли се стъпкват от минута на минута, когато не им потръгне. Личи си...Може би и психиката им трябва да се тренира освен тялото.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 авг 2013 14:11

Devian написа:

Андрей не е в отбора заради интриги забъркани от Ванчо Траянов ...Венко е отляво , защото Чико трябва да играе ( все пак е чужденец . А защо Преслав - защото си е получил дължимите пари ;)
А защо освен Андрей в отбора не са и всички онези момчета от Черноморец Поморие които играха финал за купата и спечели промоция за "А" група не са в Черноморец питай Пламен Киряков ;) Питай го също кой плаща комисионните на мениджърите на всички онези играчи които идват , подписват договори с Черноморец и след това си тръгват без да запишат и една игрова минута ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 06 авг 2013 14:18

Няма как да не се съглася с теб - клуба не направи нищо за да задържи Паланков и Цонков , които имаха нужните качества . За чужденците - от един мач не мога да си правя генерални изводи ... но съм склонен да се съглася с теб . А иначе - 6-то място ще е сериозен успех тая година ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 авг 2013 14:44

Der Führer написа:

Няма как да не се съглася с теб - клуба не направи нищо за да задържи Паланков и Цонков , които имаха нужните качества . За чужденците - от един мач не мога да си правя генерални изводи ... но съм склонен да се съглася с теб . А иначе - 6-то място ще е сериозен успех тая година ;)

Колко да ги държим Паланков и Цонков. Пастърма ли да ги правим ? Аз им викам разбивачи ( на футбол, на противникови атаки, на наши атаки, на крака и на терен). Трябват, не че не трябват такива играчи, но ако бяха още в нашия отбор - романтиката, драмата, сълзите на радост в очите на съгражданите нямаше да ги има, а ние всички отдавна щяхме да сме забравили чара на този двубой и те така. :P
Виж за Ванчо не ми е ясно - там аналози имаме - бол. Дори такъв тип играчи Херо е клонирал в момента...Ванчо старее, а да си го имаме само заради опита му си е малко смущаващо при положение, че дори младокът Андрей Атанасов... не го еб@в@л за да "попие" нещо от него. :mrgreen:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 06 авг 2013 15:59

Аржентински таран идва при акулите

Херо ще тества аржентинеца в продължение на десетина дни
24-годишен нападател се очаква да пристигне през тази седмица в Бургас на проби. Става въпрос за аржентински таран, който има европейски паспорт, като за последно е играл в Сегунда дивисион.
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо има нужда от мощен футболист в атака, който може и да бележи голове. Той ще тества аржентинеца в продължение на десетина дни, след което ще реши дали да му предложи договор.

Трябва ни нападател - дано се окаже качествен и да подпише ! ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 авг 2013 21:23

Аржентински таран идва при акулите

Иво. Това таран...мъжкото на таранката ли е ??? :roll:
[offtopic]:P[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”