Нека не сменяме треньора - да сменим играчите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ra74
Контакти:

Re: Нека не сменяме треньора - да сменим играчите

Мнениеот ra74 » 15 окт 2009 16:10

Flash1912 написа:Изключително тъпа идея. Така като гледам най-добре да сменим феновете ...

:lol: Много си прав.....

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 15 окт 2009 16:15

Националният ни отбор е прекалено ниско ниво за гения на Мъри! Той е откривателят на "правилния" футбол и е невъзможно да бъде разбран от футболиститени! Браво за идеята!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 окт 2009 16:16

hlucho написа:Националният ни отбор е прекалено ниско ниво за гения на Мъри! Той е откривателят на "правилния" футбол и е невъзможно да бъде разбран от футболиститени! Браво за идеята!

Твоят вариант за треньор...

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 15 окт 2009 16:18

milen.hristov написа:
hlucho написа:Националният ни отбор е прекалено ниско ниво за гения на Мъри! Той е откривателят на "правилния" футбол и е невъзможно да бъде разбран от футболиститени! Браво за идеята!

Твоят вариант за треньор...

Ларс Лагербак
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 15 окт 2009 16:29

Аз мисля така: На вратата -синЪ; от дЕсно - зетя; У средътъ от зад- баджанака; у лево - щурея; У средЪта - племенника, от преТ - Барбиту и ако има някоя дупка извикайте там някой да има. Това е идеалният отбор, с треньор -Мърчо. Щото и темата е такава. :)

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 15 окт 2009 16:38

ivo1964 написа:Както е тръгнало, скоро и името на България ще искаме да се промени :lol: . На всяка болест й трябва време, а ние сме едва в началото. Аз мисля, че има няколко важни неща за оправяне и чак тогава да мислим за мачкане по европейските терени, а именно: терени, бази, ДЮШ, ограничаване достъпа на нищо неразбиращи, но алчни псевдо-бизнесмени (Батков, Лупи, Селския, Галка и т.н.), и най-вече нови стадиони (може и ремонтирани такива). `Щото не ми е ясно, как така ако на една кооперация, къща или жил.блок външният вид не е добър, задължават собствениците да го оправят, а стадионите ни са като кенефи, но без такива вътре в тях. След като стадионите са държавна и/или общинска собственост и са в такова окаяно състояние, какво да искаме повече от този национален отбор. То само на ентусиазъм не става, трябва и работа.

Най-после един трезво мислещ чорбар, поздравления от мен- право в десетката на проблема! ;)

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 15 окт 2009 16:45

Неутрален написа:Аз мисля така: На вратата -синЪ; от дЕсно - зетя; У средътъ от зад- баджанака; у лево - щурея; У средЪта - племенника, от преТ - Барбиту и ако има някоя дупка извикайте там някой да има. Това е идеалният отбор, с треньор -Мърчо. Щото и темата е такава. :)
Може и някой браДчет да уредят. :mrgreen: :mrgreen:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 15 окт 2009 16:56

:mrgreen:

:shock: :? :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 окт 2009 16:59

maldin1 написа:
Неутрален написа:Аз мисля така: На вратата -синЪ; от дЕсно - зетя; У средътъ от зад- баджанака; у лево - щурея; У средЪта - племенника, от преТ - Барбиту и ако има някоя дупка извикайте там някой да има. Това е идеалният отбор, с треньор -Мърчо. Щото и темата е такава. :)
Може и някой браДчет да уредят. :mrgreen: :mrgreen:

Пред зетя,на ЖЕНА Й БРАТ МУ,а пред синЪ ДЕВЕРЪ и вУйчУтУ.Резерви ШИ бъдЪт,онези двамата,онзи третия и Жоро вратарчето.А публика-койтУ доДИ. :P :P :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 15 окт 2009 17:04

Flash1912 написа:Изключително тъпа идея. Така като гледам най-добре да сменим феновете ...

Подкрепям те с две ръце!!!

А колкото до автора на темата... абе пич я помисли поне малко над следното: тия чужденци, дето ще ги наемаш срещу 2-3 милиона, за да играят за националите... е те ако наистина са добри нали ще играят за своите национални отбори....., а ако просто ще вземеш поредните анонимници, както правят родните клубове... не мерси, айде без такива!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Национален отбор”