Пирин (Гоце Делчев)- Левски (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пирин (Гоце Делчев)- Левски (София)
Бях на стадиона и само съдията и Вальо Грънчаров дето седеше близо до мен не видяха играта с ръка.
-
plamen_ch написа:Коя по-точно дузпа не реши мача? Спорната дето ви я дадоха или тази дето не я отсъдиха за Пирин за игра с ръка в наказателното?А да не споменавам за спестените поне жълти картони на Старокин,Рамос, Димов и то все за използване на приоми от свободната борба...
Момче, ти въобще събличал ли си се по физическо ?
За игра на футбол, въобще няма да те питам, щото очевидно си нямаш представа от това "животно".
Каква "спорна дузпа", след като вратарят отнася играч в наказателно, като въобще не играе с топката ?
Викаш, рефера подпрял Левски ... Айде бе !??
Аз пък преброих поне 3 смешни засади, свирени когато играч в синьо излизаше очи в очи с вратарят на домакините

Левски играят дори по-зле с този треньор или директор.Напълно си заслужавате класирането към този момент.Ако тръгнат да купуват нови 5,както Сираков каза,то тогава не виждам за какво ще се борите освен за влизане в челната 7-ца 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
т THE G.A.M.E , за твое сведение в дипломата си имам оценка по дисциплина наречена "физическа подготовка" за която оценка съм държал семестриален изпит.
Ако за тебе и всички левскари футбола е "животно" то сега ми става ясно защо ви "награждават" с такива прозвища.
А в един друг сайт се цитира законът на един от журналистите ,който гласи:
"Не може да си левскар и да разбираш от футбол ,защото ако разбираше от футбол нямаше да си левскар"
Ако за тебе и всички левскари футбола е "животно" то сега ми става ясно защо ви "награждават" с такива прозвища.
"Не може да си левскар и да разбираш от футбол ,защото ако разбираше от футбол нямаше да си левскар"
donDiego написа:Левски играят дори по-зле с този треньор или директор.Напълно си заслужавате класирането към този момент.Ако тръгнат да купуват нови 5,както Сираков каза,то тогава не виждам за какво ще се борите освен за влизане в челната 7-ца
И пак ще сме пред вас

plamen_ch написа:т THE G.A.M.E , за твое сведение в дипломата си имам оценка по дисциплина наречена "физическа подготовка" за която оценка съм държал семестриален изпит.
А ти, разбирачо, от кой отбор си? Дай да преценим колко го разбираш това "не-животно" футбола.
-
- Контакти:
plamen_ch написа:Коя по-точно дузпа не реши мача? Спорната дето ви я дадоха или тази дето не я отсъдиха за Пирин за игра с ръка в наказателното?А да не споменавам за спестените поне жълти картони на Старокин,Рамос, Димов и то все за използване на приоми от свободната борба...
Не се напъвай, това животно футбола не ти е много ясно.Колкото и да са слаби Левски това 2-0 беше най-малкото с което се отърва тото отбора с помашките фенове.
Дузпата за Левски беше кристална, като даже трябваше да има червен картон за мюлюлманина-побойник Абди Абдиков

wilge написа:plamen_ch написа:Коя по-точно дузпа не реши мача? Спорната дето ви я дадоха или тази дето не я отсъдиха за Пирин за игра с ръка в наказателното?А да не споменавам за спестените поне жълти картони на Старокин,Рамос, Димов и то все за използване на приоми от свободната борба...
Приятелю червен, ти беше ли на стадиона? Ако случайно си бил зад вратата на Илиев, може и да си видял нещо. Но ако си гледал мача като мен по телевизията, абсурд е да видиш дали има игра с ръка. Поради простата причина, че камерата даваше в гръб Пинто. Можеш да си сигурен само, че това е бил той. И не слушай какво ти говори точно ТОЗИ коментатор. Той явно е "трениран" в Панчарево. До сега няма един безпристрастен коментар.
Зад вратата на Пацо няма трибуна

- Левски_с_дубъла
- Контакти:
Левски с титлището тази година.Убийственото дуо Родригес-Генков няма спиране
Евангелистът Матей е написал: "И последните ще станат първи, а първите ще станат последни".
На всички беше ясно, че Левски няма как да сбърка в този мач. На мен лично ми се искаше това победата да се случи по по-убедителен начин, но да не се оплакваме, все пак са първите три точки.
Някои хора не бяха ентусиазирани от идването на Цецо Генков, но се видя какво е да имаш доказан голмайстор, а не някакви ментета, на които им е вързало веднъж-два пъти и са станали "звезди".
Слабите места си ги знаем, откроиха се и в този мач, за съжаление.
На всички беше ясно, че Левски няма как да сбърка в този мач. На мен лично ми се искаше това победата да се случи по по-убедителен начин, но да не се оплакваме, все пак са първите три точки.
Някои хора не бяха ентусиазирани от идването на Цецо Генков, но се видя какво е да имаш доказан голмайстор, а не някакви ментета, на които им е вързало веднъж-два пъти и са станали "звезди".
Слабите места си ги знаем, откроиха се и в този мач, за съжаление.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".