Учен доказа, че Пловдив е центърът на Земята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: Учен доказа, че Пловдив е центърът на Земята

Мнениеот El Grande Capitan » 05 авг 2013 00:18

ФЕНОМЕН написа:че Стара Загора е център на Вселената!

Е,нали казахме че Охрид е центъра на Вселената...или Скопие...абе в Македония е ОК?
Вие си се борете за център на нещо друго.....не знам.....на зеленчукопроизводството например....абе направете си своя легенда с други думи...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 05 авг 2013 00:19

vratar4eto написа:Така като гледам имаш доста познания по въпроса. Време е да драснеш една книжка ;)

Па иди си купи една карта на София бе,що ше ме чакаш аз да пиша книги....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 авг 2013 13:01

Македонците да не са се заселили в Пловдив случайно :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 05 авг 2013 13:17

ФЕНОМЕН написа:Вие, майните, сте богопомазани!!! Не стига че Ботев Пд е вероятния шампион, с най-многобройните фенове, ами сега се оказахте и центъра на планетата! Блажени сте!

На Вселената,колега.Ние това за планетата си го знаем отдааавна... :lol:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 05 авг 2013 13:19

ЕМИЛ написа:
Joro kanara написа:
ЕМИЛ написа:
ФЕНОМЕН написа: Не стига че Ботев Пд е вероятния шампион, с най-многобройните фенове

А ? :? Днес в Ловеч можех да преброя всички до един . Ама явно другата част от агитката пътуват за Германия :mrgreen:

Поне 3 пъти повече бяха от вашите на мача с Пирин. Свалете си очилата. Жалки сте :)

Жоро , говорим за гостуване в Ловеч ;) прави разлика . Там ние винаги сме били хиляди ...

И на връщане в едно село със 100 жители все бой ядете. :o
Между другото-отваряли ли са Ви допълнителен сектор в Ловеч?
Изображение
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 05 авг 2013 13:26

ФЕНОМЕН написа:Не бъркайте понятията!!! Тук , в тази тема, говорим че е установено че Пловдив е център на Земята ! А на тениската на Дянков е запечатан неоспоримия факт че Стара Загора е център на Вселената! Това са различни понятия!

Забележката се приема! Стара Загора е център на Вселената , демек , тука покрай тъчлинията на ст. Берое е избухнал "Големият взрив". Титлата "Център на Земята" са я дали на Пловдив , защото е най-близкият голям град , като се започне от центъра на Вселената. Иначе пловдивчани имат голям късмет , че се намират на една планета със Стара Загора. Можеше сега да са някъде си там , в покрайнините на Вселената.

Потребителски аватар
bobby123
Контакти:

Мнениеот bobby123 » 05 авг 2013 13:29

ЕМИЛ написа:Този учен да си завре дипломата в задника . Гринуич , Англия е центъра на земята .

Колега, Гринуич е определен за място, през което минава нулевия меридиан, тъй като там е Гринуичката лаборатория. По същия принцип можеш да определиш Пловдив или Меричлери за център не само на Земята, а и на Вселената.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 05 авг 2013 13:50

Стара Загора е център на вселената и това понятие е патентовано вече.А кой е център на Земята не ни ебе,защото това е доста под нашия ранг :) :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QtNJbo6VFQ8[/youtube]
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 05 авг 2013 15:01

Аз не знам къде е центърът на Земята,но знам кой е най-уникалния град на Планетата. И това без съмнение е София.Там не важат никакви закони,нито физични,нито химични,още по-малко демографски.
По време на освобождението от турско робство, България е била около 3 000 000.Днес е 7 000 000,или хайде да кажем 7 500 000,че се смята по-лесно.
И така,чрез естествените процеси като раждаемост и смъртност,населението на България,спярмо 1878г. се е увеличило грубо 1 път и половина.
София през 1878 е била между 10 000 и 20 000 според различни източници.Според естествените процеси днес трябваше да е между 20 и 40 000.
Въприки това днес в София живеят минимум 2 000 000./един таксиметров шофьор щеше да ме бие като му го казах.Изрева ми в ухото:"Ако са под 4 000 000 в София,аз главата си режа." Гордост,какво да правиш/.Като всичките тези 2 000 000,без изключение са кореняци софиянци/най-вече пишещите във форума/, и могат да докажат,че рода им е софийски от времето на Мойсей.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 05 авг 2013 15:16

luxorus написа:Стара Загора е център на вселената и това понятие е патентовано вече.А кой е център на Земята не ни ебе,защото това е доста под нашия ранг :) :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QtNJbo6VFQ8[/youtube]

Дано го пишеш на шега,че Стара Загора е център на вселената,защото вселената няма център :) .

Върни се в “Свободна зона”