Пената послуша Уркото, вика великия Венци Христов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пената послуша Уркото, вика великия Венци Христов
Уреца само може да хване Пената за (к)урецеа 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Странно решение, ако изобщо е вярно, де (все още не съм видял официално потвърждение). Миналия сезон не успя да се разпише в нито един от двата мача в първенството срещу Лудогорец, ЦСКА, Левски или Литекс. Сега изглежда в добра форма последните няколко мача, но не вярвам това да е достатъчно, за да бъде полезен на националния отбор.
urkoto написа:ЕМИЛ написа:Урко кандидатирай се за скаут или помощник-треньор минимум .
Знаеш ли къде да пускам сиви-тата![]()
Все пак съм правил Ливърпул шампиони на менажера, това не всеки го може
Слаба ракия си. Аз сум правил Литекс шампион на Европа с играчи като братя Миланови, Зетя, Момчил Цветанов, Сашо Цветков, Румен Руменов и т.н.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Венци в момента е най-добрият български нападател в А група, прави чест на Любо, че обръща внимание и на други отбори извън тези в центъра на медийното полезрение. Успех на Венци, сигурен съм, че ще докаже, че Пенев е бил прав да го повика.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
ЕМИЛ написа:Урко кандидатирай се за скаут или помощник-треньор минимум .
Знаеш ли къде да пускам сиви-тата
Слаба ракия си. Аз сум правил Литекс шампион на Европа с играчи като братя Миланови, Зетя, Момчил Цветанов, Сашо Цветков, Румен Руменов и т.н.
Ако си рестартвал всеки мач по 10 пъти мога и да ти повярвам
И все пак мисля, че е по-трудно и по-малко вероятно да направиш Ливърпул шампион на Англия отколкото Литекс - на Европа
CTAHKO написа:Уреца само може да хване Пената за (к)урецеа
Уреца не си пада по пишки, не знам откъде остана с такова впечатление. Ще те помоля да не пречупваш битието на Уркото през своето собствено
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Captain Stottlemeyer
Всъщност, няма нищо лошо в това Любо Пенев да пробва Христов, или който играч прецени, че би могъл да играе в националния отбор на България. Нали за тази цел се правят и контролите - титулярите той си ги знае какво могат. Има две положения - или Христов става за националния, или не. Само че, това ние няма как да го преценим - ей така, наизуст и щракайки по клавиатурите. Аз лично ще се радвам, ако Любо Пенев е улучил точния човек и националният отбор на България се сдобие с още един читав нападател... 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Не се сърди, че те замерят - те нямат друг начин да те достигнат." Георги АСПАРУХОВ
ебати тъпата мисъл
ебати тъпата мисъл
urkoto написа:Здравейте, съфорумници. Я да видим сега къде бяха тези капацитети, които спореха с доказания футболен капацитет Уреца като последния обясняваше, че Венци Христов е супер футболист и има място в националния ни отбор.Нападателят на Берое Венцислав Христов ще попадне сред избраниците на националния селекционер Любослав Пенев за контролата с Македония. Приятелската среща е на 14 август, сряда, от 21:45 часа българско време на стадион "Филип II Македонски" в Скопие. Христов започна много силно сезона. Той вкара при успеха на Берое за Суперкупата на България срещу Лудогорец. След това се разписа и при домакинството на Апоел Тел Авив (1:4) във втория квалификационен кръг на Лига Европа. 24-годишният нападател бе точен и в първите два двубоя на заралии в "А" група - срещу Славия (2:0) и ЦСКА (1:1). Това ще е първа повиквателна за него в националния отбор. Сред избраниците на Пенев ще е и звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, който ще направи своя дебют за "трикольорите".
http://www.sportal.bg/news.php?news=441139
И каква стана тя? Интересно ще е да чуем сега капацитетите. Също и логично изниква въпроса - кой я разбира тая игра, Пената и доказания спец Уреца или разни форумни анонимки? Изводите ги оставям всеки да си ги направи сам
Евала,аркадаш.Който си го разбира футбола си го разбира,всичко останало е трошене и щракане по клавиатурите от доказани лаици бъкел не вдяващи нищо от това изключително странно и супер непознато за тях животно футбола.Факт.
urkoto написа:ЕМИЛ написа:urkoto написа:ЕМИЛ написа:Урко кандидатирай се за скаут или помощник-треньор минимум .
Знаеш ли къде да пускам сиви-тата![]()
Ти нали си от Зарата ? Изчакай го Хубчев преди някоя тренировка и си предложи кандидатурата .
Каква Зара бе, колега. От Шумен съм и вече пета година се подвизавам из равното софийско поле, нямам нищо общо със Зара освен, че харесвам града и жените им
И смятам Санди за недостижим титан на мисълтаИ разбирам футбола почти колкото него
Едит: А иначе Хубчев няма да иска да ме вземе от страх за собствения си пост
Фактите са си факти,а когато те говорят и ние богопомазаните педагози по тази проста и изключително интересна игра футбола сме длъжни да замълчим.