Mъка Made in Стойчо!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Mъка Made in Стойчо!

Мнениеот petko.h.markov » 05 авг 2013 12:56

GOLEADOR написа:Няма угодия на някой фенове.Като Младенов пусна Грънчов титуляр в мача срещу Лудогорец и момчето си изкара нелеп червен картон,много скочиха срещу треньора и го обявиха за некадърник ,че пуска неопитни футболисти в такъв мач.Сега пък го упрекват,че не налагал юноши в отбора.На мен това ми харесва в Стойчо,че не робува кой какъв е,а винаги пуска футболиста който е в най-добра форма.Това е правилния подход и той ще донесе успехи на ЦСКА.
П.П.
Най-голямата вина и зло което причиниха Титан на ЦСКА е ,че затриха школата ни!Това е бъдещето на нашия клуб,а те ни го отнеха.Въобще тези хора ни донесоха само срам.Закриха школата,набутаха ни в допинг скандал,източиха клуба и не бяха коректни при плащанията,абсолютно неадекватни като управленци,докараха хора като Цимбика на Армията,отказаха ЦСКА от ЕКТ и заради това УЕФА може да ни накаже години да не играем в евротурнирите,бяха на крачка от това да закрият ЦСКА и въпреки всичко с треньор като Младенов ЦСКА може да се класира в тройката на А група.Няма да се учудя,ако след края на първенството Батков отново проплаче,че това е най-скъпото трето място на Левски.За това е и тозси рев срещу Стойчо.В каквото и състояние да е ЦСКА,с него начело нашият тим може да изненада всеки.А в Подуяне никой не иска да вижда веещото се синьо сако на Екзекутора.Та нали ако бяха спечелили този мач,сега шампион щеше да е Левски.Но Стойчо ги постави там където винаги си ги е слагал и от това сините ни приятелки ги боли.Какво да се прави - съдба!

Ще си позволя да те коригирам.Цяла пролет Грънчов игра с Крачунов като ц.з.За този мач Стойчо пусна А.Попов като
ляв бек а изнесе напред Р.Трифонов.И това създаде хаос в защитата.

Потребителски аватар
bobby123
Контакти:

Мнениеот bobby123 » 05 авг 2013 12:58

Ясно е, че поне първия полусезон ще играеме селски футбол, както до сега. Целта за това първенство е поне да се влезе в първата седмица - ясно е, че евротурнири няма да видиме. Лошата тенденция са португалците. Писна ми да ги гледам тея смотаняци дето ги докарва Стойчо. Вижда се, че черните са далече, ако не по-класни, то поне физически здрави. Морейра и Ревсон са за завръщане в Португалия и колкото по-рано стане, толкова по-добре. Дюлгеров може да е "бот", ама за 2 пъти по-малка заплата се бори 2 пъти повече от Ревсон. Лоша новина е трагичната форма на Чочев, както физическа, така и чисто футболна. НЯМАМЕ ВЪТРЕШНИ ХАЛФОВЕ. Топката се изнася с шутове напред - така няма да стане. Косоко като нищо може да вземе мястото на Карачанаков, който за мене е за игра зад нападателя - крилото не му е мястото. Оптимален за мене вариант на офанзивната част е нещо от рода: Косоко и Марсиньо по крилата, Дюлгеров и Гъргоров - вътрешни халфове и Карачанаков зад Кировски ( Долапчиев )

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 авг 2013 14:00

Паро нападна Стойчо: Не може да си подреди състава

"Заради неговите решения играхме с 9 души срещу Берое и Черно море", смята Никодимов

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов нападна наставника на армейците Стойчо Младенов за селектираните играчи през това лято. Според опитният специалист треньорът на червените е привлякъл в тима слаби футболисти без качества, които няма с нищо да помогнат на ЦСКА. Паро изрази съмнения и, че Екзекутора на Ливърпул не може да си подреди състава.
"Не ми харесва, че ЦСКА не може да бие в трети пореден мач. Но затова си има обективна причина. Вече в два мача играем с девет души. Тези двамата от Насионал Мадейра бяха прекрасни нали?! Аз бях толкова удивен от обувките, които носят, от татуировките им, от прическите. Но стига шега. Двамата с нищо не показват, че заслужават да бъдат титуляри. Нямам нищо против тях, но искам да видя някаква игра. Не смятам, че Ревсон и Морейра са по-добри от Юсуф Н'Чангама, Богомил Христов, Любомир Войнов и Томи Костадинов. Даже напротив. Нали виждате какво прави в момента Николай Чипев в Нефтохимик. Защо на това момче не се дава шанс, а се мъчим с Ревсон?! Защо се пуска Морейра, който за цял сезон в Португалия има 12 мача и 1 гол?! Вместо него може да се пуснат Кировски и Долапчиев, които притежават далеч подобри качества. Черно море са много добре организиран отбор, показаха го и в събота. Заслужават поздравления за играта си", коментира Никодимов.
"За мен преди всичко титулярният състав на ЦСКА беше сгрешен. Чочев трябваше да бъде изтеглен по-назад и да се атакува с четирима души. Марсиньо е супериграч за нашите стандарти, но в момента не могат да му намерят точната позиция. Трябват ни още трима-четирима играчи като него и отборът ще е много добре оформен. Емил Гъргоров не е във форма и това може да се види с просто око. Трябва да си върне предишното състояние, защото на него се разчита много. От Черно море много добро впечатление ми направиха Мишо Венков и Расим", каза още бившият спортен директор на червените.
"Съставът на ЦСКА не е лош. Богатство е да имаш играчи като Марсиньо, Чочев, Долапчиев, Вальо, Гъргоров, Милисавлевич, Менди... Но не бива да се случва така, че да играем с девет души. Това ни пречи да печелим точки", добави Паро.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
cacho
Контакти:

Мнениеот cacho » 05 авг 2013 14:33

Първо искам да кажа ,че уважавам Стойчо като цесекар дал много както на ЦСКА така и на бг футбола като цяло,но аз също като някой по-горе смятам ,че като треньор е слаб.Мнението ми се гради не на този или онзи мач ,а като цялостно поведение.Той е слаб тактик и основно разчита на пряксвободни удари да стигне до нещо.Основният проблем при него е ,че е страхлив треньор.Не рискува никога.Винаги се ображда с опитни играчи и чужденци.където е водил отбор винаги иска мн пари за селекция.Сега някой ще кажат ,че селекцията е зеро,но не е така.Неможе да нямаме кинти да се усмихнем а да зимаме на кило пуртугалци и т.н чужденци на заплати близки до тавана.Не може да казваш ние несме се обиграли и да пуска Кокоско и двамата португалци направо от самолета,а да имаш играчи които са от школата ни и ще умрат на терена и да ги пускаш за 5 мин. Какъв беше проблема да пусне Григор срещу черно море остават 5 мин играй за победа,върни опорния халф назад все ще ги изкара и играй за победа.А тоя португалец отпред ми то по-добре Бадема да играе там или Гришо.Някой ще кажат малък е.Ами да го чакаме да направи 25.Ицо го каза -Няма млади и стари има можещи и неможещи.Г.Миланов да не почна на 25 да е титуляр.Поне е наше момче и като греши ще му прощаваме повече от надруг.Просто страхлив треньор които единствено може да надъхва играчите и да ни се слага ама мн добре.Той е най-добър точно в това
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 авг 2013 14:52

Тебе специално може да си те сложи на.... "треньорче".Има един по- смел ама пред камерите със златните топки който продава Каменица на немкините в Слънчев бряг.
Мъжество е когато започнеш да садиш в обран бостан без пари и без ясно бъдеще в съкратени срокове.Кой се опъна на боклуците и не ги жалеше "страхливия " Стойчо нали?

Ще ми правите анализи тука половината не сте играли физическо, това не ви е ФИФА Мениджър. Не виждате ли , че след 60мин. едвам се влачат.Дайте да ги наблъска с хапчета и да спукат шушоните на Морето.Ами после октомври ще ги погребваме.Карай да върви важното е ЦСКА да бие наред.
Последна промяна от onegavon на 05 авг 2013 14:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2013 14:53

Дъртакът Паро го е яд, че вече не е на хранилка в клуба и почна да плюе. Жалко старче, докъде падна.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 авг 2013 15:06

1982 написа:Дъртакът Паро го е яд, че вече не е на хранилка в клуба и почна да плюе. Жалко старче, докъде падна.

Значи когато някой сподели негативно мнение за Стойчо Младенов и неговите качества като треньор, веднага се почва с изтърканата фраза - Как може да говорите против него, той е легенда на клуба и тн... Обаче когато друга една такава легенда (според личното ми мнение много по-голяма от него) като Аспарух Никодимов се изкаже за въпросния ''специалист'' - значи Паро бил изкуфял дъртак, не разбирал нищо и прочие малоумия.. СМЕШНИ СТЕ! :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2013 15:08

CSKA69, въпросът не е, че Паро е изразил съмнения в качествата на Стойчо, а че е един долен хрантутник. Защото в клуба се вършеха безобразия и Паро си мълчеше до онзи ден, понеже взимаше хубава заплатка, но с идването на новото ръководство му отрязаха хранилката и дъртият почна веднага да плюе.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 авг 2013 15:15

1982 написа:CSKA69, въпросът не е, че Паро е изразил съмнения в качествата на Стойчо, а че е един долен хрантутник. Защото в клуба се вършеха безобразия и Паро си мълчеше до онзи ден, понеже взимаше хубава заплатка, но с идването на новото ръководство му отрязаха хранилката и дъртият почна веднага да плюе.

Склонен съм да се съглася с теб, че Никодимов говори така, защото не го оставиха на работа. При все това понякога не причините за това какво казва някой са важни, а какво всъщност казва е важно...От тази гледна точка неговото изказване дали е направено от злоба и заядливост е без значение, защото според мен в по-голямата си част е вярно, за съжаление... :(
Изображение

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 авг 2013 15:21

onegavon написа:Тебе специално може да си те сложи на.... "треньорче".Има един по- смел ама пред камерите със златните топки който продава Каменица на немкините в Слънчев бряг.
Мъжество е когато започнеш да садиш в обран бостан без пари и без ясно бъдеще в съкратени срокове.Кой се опъна на боклуците и не ги жалеше "страхливия " Стойчо нали?

Ще ми правите анализи тука половината не сте играли физическо, това не ви е ФИФА Мениджър. Не виждате ли , че след 60мин. едвам се влачат.Дайте да ги наблъска с хапчета и да спукат шушоните на Морето.Ами после октомври ще ги погребваме.Карай да върви важното е ЦСКА да бие наред.

Стойчо си е наш и ние си го обичаме.Но това не пречи да си кажем мнението за него.Без обидни думи и подозрения.
Нали най-важен е отбора.Не ти прави чест написаното по-горе за Ицо.Той достатъчно е огорчен и излъган само преди
месец.Сигурно му трябва време да преодолее всичко това.Аз така и не разбирам защо се дърлят всички бивши играчи.

Върни се в “ЦСКА”