GOLEADOR написа:petko.h.markov написа:Red Warrior написа:Който е против Стойчо е против ЦСКА!
Що не се гръмнеш с този лозунг.Като комунистите-кой не е с нас е против нас.Има много истина
в думите за действията на Стойчо.
Без общи приказки!Направо казвай кои са истините ,пък да видим после колко от тях ще се окажат лъжа!
Не обича а сигурно и не може да работи с млади футболисти.Покажи един млад футболист който е израснал при него
и е повишил играта и цената си при него.
Всяко негово идване в клуба е съпроводено с огромна селекция и в повечето случай от чужденци.Дай пример при който
сме купили футболист за малко пари и благодарение на израстване сме го продали за много.
Сега получи най-големия кредит на доверие от публиката.Бавно да налага млади футболисти и да изгради отбор
за следващата година.Той пак се развихри и докара чужденци които трябва да пуска в игра без доказани качества.
И пак младите на пейката да чакат.
След няколко месеца ще изригне и пак метлата.Пак големи думи и рязане на живо месо и пак нов отбор.Мисля
че ако се върнеш назад във времето ще видиш познати картинки и изрази.
Мисля и че не може да подреди отбора и намери най-доброто място за всеки футболист.Толкова време мъчи Анисе
като опорен.Виж сега в Ботев къде играе и как.Обвини Галчев за ненужен при нас-виж го сега колко е израснал.
Грънчов е бавен-той го слага бек.
Постарах се да ти дам примери за неговото поведение.Не вярвам да ги приемеш но аз така ги виждам нещата.
Никога при Стойчо отбора не е играл приятен за окото футбол за мен.