@ Morkov..
7.7.1962 г. Левски София - Ботев 1:6
..други въпроси ?
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЧЕСТИТО ПЛОВДИВ ЧЕСТИТО БЪЛГАРИЯ
Рикелме написа:Хайде да не казвам кой е чичко, годината ти я писах, иначе чети повече например botev1912.com
Абе май не ми я написа ти, ама хайде...
Добавете и 6:0/1920/,6:1/1994/ ,6:2/2007/ и 6:0/2008/ ....
Morkov написа:Рикелме написа:Хайде да не казвам кой е чичко, годината ти я писах, иначе чети повече например botev1912.com
Абе май не ми я написа ти, ама хайде...
Добавете и 6:0/1920/,6:1/1994/ ,6:2/2007/ и 6:0/2008/ ....
Еми всеки си има малък къс велики моменти.. Друго си е обаче на герена да ги опънеш 1:6

Еми всеки си има малък къс велики моменти.. Друго си е обаче на герена да ги опънеш 1:6
[/quote]
Вашата публика заслужава много повече от малък къс... Ако това, което ви се случи последните години се случи на Левски или ЦСКА едва ли на мач щяха да ходят повече от 500 души...

Вашата публика заслужава много повече от малък къс... Ако това, което ви се случи последните години се случи на Левски или ЦСКА едва ли на мач щяха да ходят повече от 500 души...
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ,КОИТО ОБИЧАТ ТОЗИ ВЕЛИК ОТБОР!!!Живея от доста време в EIRE ,но ДЪЛБОКО В ДУШАТА си съм останал ЖЪЛТО-ЧЕРЕН и цял ден следя темата,около продажбата на ЛЮБИМИЯТ МИ ОТБОР!!!Няма значение ,кой ще е новият собственик,важното е ,че БОТЕВ ВЕЧЕ Е СВОБОДЕН ДА ЗАПОЧНЕ НА ЧИСТО ,ЕДИН НОВ ПЕРИОД(ПО-ДОБЪР)ЗА ,КОЙТО ВСИЧКИ НИЕ(ФЕНОВЕТЕ)ЖАДУВАХМЕ 10 ГОДИНИ!!!УСПЕХ И НАЗДРАВЕ!!!
Re: КРАЙ СВЪРШИ СЕ,КРАЙ
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ,КОИТО ОБИЧАТ ТОЗИ ВЕЛИК ОТБОР!!!Живея от доста време в EIRE ,но ДЪЛБОКО В ДУШАТА си съм останал ЖЪЛТО-ЧЕРЕН и цял ден следя темата,около продажбата на ЛЮБИМИЯТ МИ ОТБОР!!!Няма значение ,кой ще е новият собственик,важното е ,че БОТЕВ ВЕЧЕ Е СВОБОДЕН ДА ЗАПОЧНЕ НА ЧИСТО ,ЕДИН НОВ ПЕРИОД(ПО-ДОБЪР)ЗА ,КОЙТО ВСИЧКИ НИЕ(ФЕНОВЕТЕ)ЖАДУВАХМЕ 10 ГОДИНИ!!!УСПЕХ И НАЗДРАВЕ!!!САМО БОТЕВ!!!
"1962 г.
При 1:5 е имало партийно порачение канарите да спрат да вкарват!
Та това е най-голямата загуба на Говедата до сега.
Гунди е играл за Ботев в този мач, но май не е исал да вкарва, както прави и при 1-я си мач с/у Ботев. За това е велик, има морал, а Г. Христов ще си осане просто Пеню"
Ще може ли някой да ми разкаже малко повече по този случай, че ми стана интересно.
Благодаря предварително!
А относно новият Ботев Плобдив: Надявам се да се измъкне от блатото и момчетата да вървят уверено напред и да постигнат предишните си резултати
При 1:5 е имало партийно порачение канарите да спрат да вкарват!
Та това е най-голямата загуба на Говедата до сега.
Гунди е играл за Ботев в този мач, но май не е исал да вкарва, както прави и при 1-я си мач с/у Ботев. За това е велик, има морал, а Г. Христов ще си осане просто Пеню"
Ще може ли някой да ми разкаже малко повече по този случай, че ми стана интересно.
Благодаря предварително!
А относно новият Ботев Плобдив: Надявам се да се измъкне от блатото и момчетата да вървят уверено напред и да постигнат предишните си резултати

- nostradamus
- Контакти:
ivovla написа:Да живее ЦСКА, да живее Ботев, да живее Пловдив!
В НЕДЕЛЯ ДА НЕ ВИКАТЕ "ГОРЧИВО"
Батков вън!
-
- Контакти:
Скъпи Ботевисти не е Прокопиев според достоверна информация на "24 часа" новия собственик на Ботев е автомобилния гигант КИА чрез техния представител КТБ.
abe ne me interesyva koi e vajnoto 4e selskiq go nqma
oooooo samo tebe obi4am i za tebe jiveq i ne na prazno az za teb 6te ymraa oooooo
oooooo samo tebe obi4am i za tebe jiveq i ne na prazno az za teb 6te ymraa oooooo