ehh написа:Дори и да изпаднат, поне ще са в Б група. Така че имаше файда от това изнасилване, връщайки на бял кон Лупи (?!?), да останат в А група.
Заради това мислене и вие сте на това дередже!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ehh написа:Дори и да изпаднат, поне ще са в Б група. Така че имаше файда от това изнасилване, връщайки на бял кон Лупи (?!?), да останат в А група.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:1982 написа:Вие сте срам за ЦСКА, фенове на титлите и победите, гнус ме е от вас. Вие пеете само за победа.
Точно!Виж сам как си отговаряш!Не ми пука за победите и титлите,искам ЦСКА да се развива като клуб,а със пълната свобода на Стойчо в клуба и тези безумни неустойки и невъзможността за изплащането на заплати се гответе за нови драматични месеци.Точно Стойчо доведе Тенгариня и Скиорили,които сега ни съдят за милиони!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:1982 написа:Вие сте срам за ЦСКА, фенове на титлите и победите, гнус ме е от вас. Вие пеете само за победа.
Точно!Виж сам как си отговаряш!Не ми пука за победите и титлите,искам ЦСКА да се развива като клуб,а със пълната свобода на Стойчо в клуба и тези безумни неустойки и невъзможността за изплащането на заплати се гответе за нови драматични месеци.Точно Стойчо доведе Тенгариня и Скиорили,които сега ни съдят за милиони!
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:ehh написа:Дори и да изпаднат, поне ще са в Б група. Така че имаше файда от това изнасилване, връщайки на бял кон Лупи (?!?), да останат в А група.
Заради това мислене и вие сте на това дередже!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
1982 написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:1982 написа:Вие сте срам за ЦСКА, фенове на титлите и победите, гнус ме е от вас. Вие пеете само за победа.
Напротив, ти си фен на победите и титлите, не на ЦСКА, едва издържа 2 мача без победа и на третия избухна .....
И за какво развитие ми пишеш, ние сме на ръба на оцеляването, докато клубът не се стабилизира, е утопия да очакваме и на терена да стане нещо. Ама грам търпение нямате, глорихънтърчета.
DmG написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:1982 написа:Вие сте срам за ЦСКА, фенове на титлите и победите, гнус ме е от вас. Вие пеете само за победа.
Стига си говорил глупости . Той бил виновен , че някой не им е плащал ? Той е виновен , че няма подготовка ? Той е виновен , че ДЮШа на ЦСКА е разбит от 20 години ? Че играят само връзкарчета и няма никакви условия . И на мен ми се иска силен ЦСКА и много юноши , но реалностите са други .
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:DmG написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:1982 написа:Вие сте срам за ЦСКА, фенове на титлите и победите, гнус ме е от вас. Вие пеете само за победа.
Стига си говорил глупости . Той бил виновен , че някой не им е плащал ? Той е виновен , че няма подготовка ? Той е виновен , че ДЮШа на ЦСКА е разбит от 20 години ? Че играят само връзкарчета и няма никакви условия . И на мен ми се иска силен ЦСКА и много юноши , но реалностите са други .
Ами и той носи вина за някои от нещата!Защо не е обърнал по-сериозно внимание на ДЮШ?Защо вместо да купува ментаци не вземат да започнат да работят по-някакъв план за развитие на младите?Защо не инвестират 15 бона в това?А ги дават на Ревсон и Морейра?
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 9 госта