Едно от най-интересните първенства от години

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

LionelMessi1985
Контакти:

Едно от най-интересните първенства от години

Мнениеот LionelMessi1985 » 04 авг 2013 23:24

Все още остава един мач от 3-ия кръг в "А" група, но вече е ясно, че нито един отбор няма да има пълен актив от точки! Във всеки кръг има по няколко наистина интересни, равностойни и горе-долу качествени, поне за нашите стандарти срещи. Не знам какво мислите вие, но според мен се очертава едно от най-интересните първенства от години насам. При това Левски и ЦСКА тепърва ще набират скорост. Имаме 4 страхотни отбора от провинцията - Ботев, Лудогорец, Литекс и Берое! Какво повече може да искаме?! Дават се всички срещи по телевизията, съдийството държи някакво ниво - няма нито един скандал... Само остава да видим как ще сработи формулата с горна и долна седмица, дано там да не се получат някакви извращения, но пък от следващия сезон с 12 отбора ще е още по-вълнуващо. Струва ми се, че футболът ни полека-лека излиза от кризата, дано и националите стигнат до решителен мач с Чехия на 15 октомври за Мондиал 2014! Това ще е черешката на тортата тази година! Пускам тази тема, защото ми писна от черногледство, клубни пристрастия и селски боричкания! Не сме толкова зле, все пак!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Едно от най-интересните първенства от години

Мнениеот ЕМИЛ » 04 авг 2013 23:27

Няма какво да се лъжем . Истина е ,че шампионата ни е един от най-интересните .

Тралала

Мнениеот Тралала » 04 авг 2013 23:28

Интересно е , защото е изключително слабо. Не се заблуждавай.Много сме далеч от добрия футбол.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 авг 2013 23:29

Лудогорец,Ботев и Литекс имат най-качествените отбори с дълга резервна скамейка.Тези тимове ще разпределят първата тройка.Май само те се осетиха че сезона ще е 40 кръга и няма как да издържат с 15,16 футболисти до края.
Берое,Локо Пд,Черноморец и Черно Море може да вземат точки от всички.Берое е с една крачка пред останалите отбори.
Левски и ЦСКА тази година няма да са сред претендентите за титлата.Левски ги виждам някъде от четвърто място надолу,а ЦСКА между пето и седмо.
Любимец и Нефтохимик изненадаха като събраха доста точки в началото,но ще се борят за оцеляването си.
За сега мисля че Локо Сф и Пирин са фаворити за изпадане от групата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 04 авг 2013 23:34

LionelMessi1985 написа:Все още остава един мач от 3-ия кръг в "А" група, но вече е ясно, че нито един отбор няма да има пълен актив от точки! Във всеки кръг има по няколко наистина интересни, равностойни и горе-долу качествени, поне за нашите стандарти срещи. Не знам какво мислите вие, но според мен се очертава едно от най-интересните първенства от години насам. При това Левски и ЦСКА тепърва ще набират скорост. Имаме 4 страхотни отбора от провинцията - Ботев, Лудогорец, Литекс и Берое! Какво повече може да искаме?! Дават се всички срещи по телевизията, съдийството държи някакво ниво - няма нито един скандал... Само остава да видим как ще сработи формулата с горна и долна седмица, дано там да не се получат някакви извращения, но пък от следващия сезон с 12 отбора ще е още по-вълнуващо. Струва ми се, че футболът ни полека-лека излиза от кризата, дано и националите стигнат до решителен мач с Чехия на 15 октомври за Мондиал 2014! Това ще е черешката на тортата тази година! Пускам тази тема, защото ми писна от черногледство, клубни пристрастия и селски боричкания! Не сме толкова зле, все пак!

Незнам защо отписваш Локо Пд, като направиха супер представяне първо на БГ армия после на Г.Аспарухов

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 авг 2013 23:34

Абсурдно зле са всички! Въобще няма нищо интересно до този момент. Напълно са равностойни от първия до последния и очаквам още любопитни резултати. Интересни са само резултатите, а първенството започва по-безлично от всякога! Само едно кюскане на топката и нищо повече, безумни и престъпни пропуски на празна врата в доста мачове. Направо не ми се мисли как ще ги изтрая тая година...
Слаб, по-слаб, най-слаб...
Единственото положително нещо е, че паднаха няколко доста красиви гола, това е добро за отбелязване.
Последна промяна от dreben23 на 04 авг 2013 23:37, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 авг 2013 23:34

ся гледах Литекс и Ботев и да ти кажа мача въобще не беше от най-интересните и футболът който се игра никак не ме впечатли. А това са два от най-добрите отбори в А група сега, заедно с Лудогорец. Така че сам си помисли за темата която кси пуснал. Ако Левски и ЦСКА бяха това, което са в момента, при наличието на тези Ботев, Лудогорец и Литекс щеше наистина да е интересно. И докато Левски може и да отрлепи след 1-2 месеца и дори да се върне в борбата за титлата, при ЦСКА за съжаление не виждам как това ще стане ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 авг 2013 23:54

Parmalat написа:.........Левски ги виждам някъде от четвърто място надолу,а ЦСКА между пето и седмо......
Мога да ти препоръчам много добър очен лекар, обаче ми се струва, че проблемът с вижданията ти не е от очите
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LionelMessi1985
Контакти:

Мнениеот LionelMessi1985 » 05 авг 2013 00:00

Забравих Локомотив Пловдив, наистина! Те също играят доста организирано и със сигурност ще имат някаква роля, имайки предвид, че влязоха в първенството почти без подготовка. Не разбирам черногледството, което ви е обхванало. Точно Литекс и Ботев преди малко направиха доста добър мач. Пак казвам - за нашите стандарти. И двата отбора се пресираха в последните 10 минути, което говори за отлична физическа подготовка, ако не за друго. Като има такава преса, ще има и честа смяна на владеенето на топката, поне аз така си мисля. Много ясно, че Манчестър Сити и Интер звучат по-иначе, но не става дума за това. Говорим за признаци на съживяване - добре организирани тактически отбори, които се опитват да играят на скорост, съответно и грешат повече, защото нямат тези качества, каквито имат онези другите... А който си мисли, че Левски и ЦСКА ще останат в това състояние още дълго, дълбоко се лъже. Червените въобще не са за подценяване и през втория полусезон, след като направят подготовка, каквато в момента очевидно нямат, ще изглеждат съвсем различно. Стига да спрат с простотиите в управлението на клуба, де! Левски вече взеха да говорят за нова селекция - петима нови и т. н. Така че вместо да мрънкаме, да вземем да ходим по стадионите и да си подкрепяме отборите, е моето предложение. Подчертавам да си подкрепяме отборите, а не да хейтваме всички и всичко...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 авг 2013 00:08

DrAvalanche написа:
Parmalat написа:.........Левски ги виждам някъде от четвърто място надолу,а ЦСКА между пето и седмо......
Мога да ти препоръчам много добър очен лекар, обаче ми се струва, че проблемът с вижданията ти не е от очите

Изображение
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - България”