"Оставете Мъри до 2016г"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: "Оставете Мъри до 2016г"

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2009 12:20

bigbonusprize написа:
Carpy написа:Разбира се , че е прав Александров. И аз това го повтарям много отдавна. Стоилов и Сираков - ВЪН. Такова разделение у футболните запалянковци никога не е имало и виновни за това са единствено те двамата.

Офтопик - вчера четохте ли в Труд как Памуков осра Вальо Грънчаров. Такова осиране няма никъде.

Виновни за разделението сте единствено вие! Я ми кажи при Стойчо, Марков, Стоичков да сме ги плюли така? Да сме ги нападали още от самото начало? Да сме ги псували (е тук може би попада само Стоичков, но и на него се даде доста голям кредит на доверие от синята публика). Пак повтарям такава помия досега никога не е сипана по треньор на националният отбор. И причината е само една- че е левскар!!! Обори ме ако греша... Я си помисли кога за последно националите са имали син треньор? И ето дойде и се започна простащината!

Тук мисля, че ще получиш смислено и дълбоко обяснение, как въпросните червеноармейски тактици са били класа и не е имало причина да ги плюем, щото са ни затваряли устите :mrgreen:

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 15 окт 2009 12:22

mite.1979 написа:браво мъри!страхотна контрола!друго си е да биеш 6-2 грузия.така се прави не като онзи марков.провали ни този човек в мачовете с италия и черна гора срам.тези твойте с ейре, черна гора и кипър бяха класа.атакеващо така се прави напомнят ми за атакеващия футбол от 1-17.защо не би ейре в двата мача и да ни класираш бе господин мишок.защо не стана навремето срещу батков и да кажеш че си против продажбата на основните футболисти бе г-н мишок и да си тръгнеш в знак на несъгласие както го направи стойчо от цска миналата година ба г-н мишок.защо небяха тези от сектор б на мача вчера да те подкрепят бе г- мишок?нали скандираха името ти и много те обичаха.не те ли е срам от гриша ганчев че съсипа отбора му?и националният ли до там ще докараш преди да си тръгнеш бе г-н мишок?

последните два сезона е на по 16т след първия в класирането на държавата на която е национален селекционер.боби ти луд ли си бе президенте.ало михайлов това е БЪЛГАРСКИ ФС НЕ МИХАЙЛО-СИРАКОВ ФС

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 окт 2009 12:23

tprodanov написа:
bigbonusprize написа:
Carpy написа:Разбира се , че е прав Александров. И аз това го повтарям много отдавна. Стоилов и Сираков - ВЪН. Такова разделение у футболните запалянковци никога не е имало и виновни за това са единствено те двамата.

Офтопик - вчера четохте ли в Труд как Памуков осра Вальо Грънчаров. Такова осиране няма никъде.

Виновни за разделението сте единствено вие! Я ми кажи при Стойчо, Марков, Стоичков да сме ги плюли така? Да сме ги нападали още от самото начало? Да сме ги псували (е тук може би попада само Стоичков, но и на него се даде доста голям кредит на доверие от синята публика). Пак повтарям такава помия досега никога не е сипана по треньор на националният отбор. И причината е само една- че е левскар!!! Обори ме ако греша... Я си помисли кога за последно националите са имали син треньор? И ето дойде и се започна простащината!

Тук мисля, че ще получиш смислено и дълбоко обяснение, как въпросните червеноармейски тактици са били класа и не е имало причина да ги плюем, щото са ни затваряли устите :mrgreen:

E да.Стойчо Младенов ни затвори устите :) След Прага направо онемяхме :lol:

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 15 окт 2009 12:38

Koйто говори за Пламен Марков е луд, това е най бездарният човек на планетата. Който говори за пламен марков е марко тотьо. А Мъри ще си свърши работата ,само го изчакайте, а и няма кой да ви пита- ще го бъде докато ни класира за еврото. Чорбари влезте в час, защото ако загубихме от кипър то беше само заради вашите играчи, които бяха повикани. Един среден пръст - за да ви покаже колко сте жалки когато чорбари играят на терена. Това е голата истина, колкото и да не ви се иска.
Ники Грънчаров - треньор, Мъри - водещ на Гонг- еми така ще се получат нещата с оглед безобразната ви фантазия. Ама и това няма да стане , че лудите не са толкова луди .Дано сте ме разбрали добре.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 окт 2009 12:38

[quote="iskren"]Мъри трябва да остане и за следващите квалификации!доказал е че може да работи!а които не му вярва да замълчи!много разбирачи в България!затова сме на това ниво!

ето сега некъв цветанчо казва
-Повечето играчи се виждат едва ли не за първи път. Не е националния мястото където трябва да се обиграват.

а къде е мястото?след като в клубният му отбор примерно на Иванов не могат да го научат на елементарни футболни качества а за човешки да не говорим!
Aми защо тогава,Мъри Бостана взема такива играчи?Само за това,трябва да си иде.Аз съм от Черно море и ме боли главата за вашето синьо-червено джафкане,но не искам нац.тим да пада с четворки от Кипър и други такива.И ако остане,ще провали тима както го направи Стоичков.Видяхме го всички какво направи Синоптика с Левски в ШЛ и след това,после в Литекс и сега в национала.Публиката снощи си каза мнението...
Само Черно море.

raikonen22
Контакти:

Мнениеот raikonen22 » 15 окт 2009 12:50

Поредният смешен кометар на Ники Александров!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 15 окт 2009 12:56

Харесва ми Ники Александров как пише, добър е. Ама и той, милият, е като Татяна Дончева - уж оригинално, уж умерено, уж с ирония, ама накрая пак се разбира, че възгледите за историята и идеите на Партията са като на Вълко Червенков. Та и Ники е същата работа - кара-вара и накрая се оказва, че е на един акъл с Дучето. :?
Статията му е хубава, обаче е адски неконкретна. На въпроса "какво искаш, бе, Ники, ти от тоя национален отбор и селекционер" в дописката отговор няма да намерите. Нито кой да е десен бек, нито кой да е ляв, нито какви централни защитници да се викнат, срещу Италия Иван Иванов ли да играе, срещу Кипър Коловати ли, или пък обратното е било правилно, нито нещо за това какво ще стане ако Мартин се контузи, нито кой да играе десен халф - нищо. Само едно детско "искаааам пъъъъък" прозира между редовете. Дето вика Бербатов - "и актьори и всякакви специалисти се изказват - направо ми се гади". Айде, бе Ники, като си журналист с диплома и практика дългогодишна, коментатор, дето се прави на безпристрастен по цесекарски, излез от фенското "искааааам пъъъъъък да бием Ейре два пъти". И вземи се сети как се класирахме за САЩ94, такава случайност, не такъв низ от случайности, втори път няма да видим. Пак се помислихме за много големи без каквото и да е основание, ама сега на всичкото отгоре няма клубен отбор, който да носи националния на гърба си, както беше тогава. Сега всички са средна ръка играчи и играят средна ръка футбол. Мъри ли да ги научи за 10 тренировки в годината? Айде моля ти се, слез на земята и бъди малко обективен.
И накрая - и аз "искаааааааам пъъъъъъъък" Ектор Купер за треньор. Ама нали видя какво се случи на отборчето му вчера вечерта?

П.С. Аааа, Ники, друже, какво мислиш за следното изказване: "Преди дни бях на мач на ЦСКА и щях да заспя. Не трябва да имаме големи претенции. За момента просто толкова си можем. Ще продължаваме да се мъчим, какво да направим”. На Бербатов е. Коментирай вината на хасковския каун, или там както му викате в приятелски кръг, за това положение. Или сложи ръка на сърцето и тогава пиши. По-честно ще е.
Последна промяна от phd на 15 окт 2009 13:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
aleks751226
Контакти:

Мнениеот aleks751226 » 15 окт 2009 13:01

по4ти вси4ки треньори които не класираха отборите си на СВЕТОВНОТО си подадоха оставката ,имат съвест и достойнство ,правете си изводите
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 15 окт 2009 13:07

aleks751226 написа:по4ти вси4ки треньори които не класираха отборите си на СВЕТОВНОТО си подадоха оставката ,имат съвест и достойнство ,правете си изводите

Два и половина въпроса:
1. И това как ще помогне на нашия национален?
2. Стоичков май не си я подаде, или греша? При това играехме един супер футбол - ум да ти зайде. Сега, може би не би следвало да го отречеш, има някакви смислени действия на терена.
2,5. Написа ли плакат срещу Стоичков или поне, напсува ли го в някой форум тогава, след онези неуспешни квалификации, дето шефа на УЕФА ни беше виновен? Ако не - защо?

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 15 окт 2009 13:13

Оставете го до гроб...
така няма да има разходи за национален стадион и билети, а спокойно ще могат да си цъкат на терена в Долна диканя :) :) :)

Върни се в “Национален отбор”