Харесва ми Ники Александров как пише, добър е. Ама и той, милият, е като Татяна Дончева - уж оригинално, уж умерено, уж с ирония, ама накрая пак се разбира, че възгледите за историята и идеите на Партията са като на Вълко Червенков. Та и Ники е същата работа - кара-вара и накрая се оказва, че е на един акъл с Дучето.
Статията му е хубава, обаче е адски неконкретна. На въпроса "какво искаш, бе, Ники, ти от тоя национален отбор и селекционер" в дописката отговор няма да намерите. Нито кой да е десен бек, нито кой да е ляв, нито какви централни защитници да се викнат, срещу Италия Иван Иванов ли да играе, срещу Кипър Коловати ли, или пък обратното е било правилно, нито нещо за това какво ще стане ако Мартин се контузи, нито кой да играе десен халф - нищо. Само едно детско "искаааам пъъъъък" прозира между редовете. Дето вика Бербатов - "и актьори и всякакви специалисти се изказват - направо ми се гади". Айде, бе Ники, като си журналист с диплома и практика дългогодишна, коментатор, дето се прави на безпристрастен по цесекарски, излез от фенското "искааааам пъъъъъък да бием Ейре два пъти". И вземи се сети как се класирахме за САЩ94, такава случайност, не такъв низ от случайности, втори път няма да видим. Пак се помислихме за много големи без каквото и да е основание, ама сега на всичкото отгоре няма клубен отбор, който да носи националния на гърба си, както беше тогава. Сега всички са средна ръка играчи и играят средна ръка футбол. Мъри ли да ги научи за 10 тренировки в годината? Айде моля ти се, слез на земята и бъди малко обективен.
И накрая - и аз "искаааааааам пъъъъъъъък" Ектор Купер за треньор. Ама нали видя какво се случи на отборчето му вчера вечерта?
П.С. Аааа, Ники, друже, какво мислиш за следното изказване: "Преди дни бях на мач на ЦСКА и щях да заспя. Не трябва да имаме големи претенции. За момента просто толкова си можем. Ще продължаваме да се мъчим, какво да направим”. На Бербатов е. Коментирай вината на хасковския каун, или там както му викате в приятелски кръг, за това положение. Или сложи ръка на сърцето и тогава пиши. По-честно ще е.