ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец" - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
- South_Park
Re: ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец"
tsonpen написа: Надявам се Безяк да избухне в този мач.
Абсурд, най-много да избухне някоя бомбичка до него , след като Партизан вкарат 1 от 2-та си гола в мача

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- housestyle
- Контакти:
1-3 Партизан ще атакуват,а Лудогорец ще ги чукне на контри.Трябва да се отбележи и че в последните си 3 домакинства Партизан е завършвал наравно,а в последните две дори не е вкарвал и гол.
Партизан-Рубин 2-2
Партизан Нефтчи 0-0
Партизан Ширак 0-0
Добрата новина за Лудогорец е ,че Волков няма да играе и този мач,защото УЕФА го наказа за 3 мача.Така Партизан ще има двама бавни защитника като Иванов и Обрадович.Йоич също пропуска мача заради червения картон.Притеснява ме Александър Митрович,който се завръща,но мисля че ще го пазят добре.Лудогорец трябва да играе своята игра.
Партизан-Рубин 2-2
Партизан Нефтчи 0-0
Партизан Ширак 0-0
Добрата новина за Лудогорец е ,че Волков няма да играе и този мач,защото УЕФА го наказа за 3 мача.Така Партизан ще има двама бавни защитника като Иванов и Обрадович.Йоич също пропуска мача заради червения картон.Притеснява ме Александър Митрович,който се завръща,но мисля че ще го пазят добре.Лудогорец трябва да играе своята игра.
Последна промяна от Parmalat на 04 авг 2013 17:20, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- ihalamadrid
- Контакти:
0:2 - България е с вас!!!!
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

Най-важния мач за Българския клубен футбол от години. Дано crazy forrest се класират. Имам добро предчувствие, че тази година даже ще влязат в групите на ШЛ.
2:1
Продължения, дузпи и там вече късмет.
Продължения, дузпи и там вече късмет.
1:3
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

2:1 за Лудогорец.