Пирин (Гоце Делчев)- Левски (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Пирин (Гоце Делчев)- Левски (София)

Мнениеот angelco77 » 04 авг 2013 16:00

suarez написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:много скоро езикът на анти-левскарите вече няма да е шеговит, иронията им ще премине в пукане на жлъчки, уриниране на газ, и дефекация на кръв :mrgreen: . Иначе мачът си го взимаме-гладните въшки от ГД само чакат някой лев и свалят гащи, бандажи и каквото имат за сваляне. 2:0 за Левски, и следващите два кръга са решаващи-домакинство на Берое и гостуване в Ловеч.Вземем ли поне 4 точки в тях,нищо и никой няма да спре Левски за титлата от там насетне-това го запомнете, и си го запишете ;)

4 точки от Пирин ГД, Берое и Литекс е тотален провал... от тия три мача трябва да се вземете минимум 6 точки (2 победи и 1 загуба).. Най-хубаво ще е 9 точки, но на мен ми мяза, че ще направите равен или с Литекс или с Пирин. "Пепел ми на устата". Едни 7 точки от 3 мача няма да е зле. ;) Ама да ми говориш за 4 точки е направо смешно! :lol:

Когато направите равен с Литекс,ми се обади :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 04 авг 2013 16:10

фифи перото написа:Мачът ще е много тежък и труден.
Не знам до кога ще се търпи безумието да се играе на тези температури в 18 ч. Все пак е по-важно здравето на футболистите, каквито и да са те.Като добавим и терена...и нашите примадони, то очаквам едно мудно и досадно "блъскане" на топката. Дано има поне един гол и той да е в полза на Левски.

Гоцето нямат осветление за това е от 18ч.Иначе температурата е в момента към 35 градуса там, ама и в 20 ч да е пак ще е към 30 гр. Просто сезона е такъв.

Този мач гаранция няма да паднете.Ще отлепите ютията иначе Ботев или Литекс отлитат в небесата.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 04 авг 2013 17:07

Пламен Илиев, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Нуно Пинто, Станислав Ангелов, Гари Родригес, Даниел Димов, Владимир Гаджев, Кевин Брю, Стефан Велев, Цветан Генков
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 авг 2013 17:09

Пак не разчитат на Вутов :arrow: Бру (facepalm)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 04 авг 2013 17:20

Ей Богу, ква схема измъдри тоз сърбеж...
Мачкаме и започваме да мичтаим !
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 авг 2013 17:25

Пинто крило?

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 авг 2013 17:26

Уникален ромб от футболисти имаме ;)

Май играем за 0-0 днес и постепенно ще играем всеки мач за победата :P

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 04 авг 2013 17:29

angelco77 написа:
suarez написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:много скоро езикът на анти-левскарите вече няма да е шеговит, иронията им ще премине в пукане на жлъчки, уриниране на газ, и дефекация на кръв :mrgreen: . Иначе мачът си го взимаме-гладните въшки от ГД само чакат някой лев и свалят гащи, бандажи и каквото имат за сваляне. 2:0 за Левски, и следващите два кръга са решаващи-домакинство на Берое и гостуване в Ловеч.Вземем ли поне 4 точки в тях,нищо и никой няма да спре Левски за титлата от там насетне-това го запомнете, и си го запишете ;)

4 точки от Пирин ГД, Берое и Литекс е тотален провал... от тия три мача трябва да се вземете минимум 6 точки (2 победи и 1 загуба).. Най-хубаво ще е 9 точки, но на мен ми мяза, че ще направите равен или с Литекс или с Пирин. "Пепел ми на устата". Едни 7 точки от 3 мача няма да е зле. ;) Ама да ми говориш за 4 точки е направо смешно! :lol:

Когато направите равен с Литекс,ми се обади :lol:

що и ти ли мислиш,че ще ги бием :)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 авг 2013 17:35

Ае Бру ли го чакахме три години да дойде? Момчето може и да има качества, но чисто функционално е мега зле. А и... ако го виках да ритаме с колеги.... никога няма да му дам да изпълнява статично положение. Зе Соареш и Жоазиньо също тръгнаха много вяло и е рано да го отписваме, но леко дразни цялостното му поведение на терена. Не ми прилича на пр0фесионален футболист.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”