Der Führer написа:k.dimitrov написа:Der Führer написа:ntodorov написа:Оставяйки настрана всичко останало и визирайки това, че тимове, като Левски, ЦСКА, Черно море, Локо Сф и Славия се бъхтят, като нас за някоя и друга
точка все си мисля, че имаме шансове за класиране в първата седморка.
[offtopic]Освен, ако Любимец не ни изместят от там.[/offtopic]
Левски спопред мен е единия сигурен участник в първата седмица . Определено имат качество в отбора , въпрос на време е това да се види на терена . Литекс , Лудогорец , Ботев и Берое допълват сигурните участници . Черноморец , Локо Пловдив и ЦСКА ( най-вече заради името им ) ще се борят са оставащите 2 места . Любимец и Нефтохимик ... доброто им начало ще трябва да се превърне в тенденция за да ги броим за кандидати . А определено си мисля , че догодина в "А" група ще има поне 1 софийски отбор по-малко

Съгласен съм с теб, но още сме в началото. Очаквам повече от Черно море и от нашия отбор. Освен това, неизвестно е какво ще стане с Берое. Очаква се спиране на финансирането.
На книга Черноморец и Черно Море може и да разполагат с добри единици , но няма гаранции че от тях ще излезе добър отбор . От това което видях , аз съм безкрайно резервиран към възможностите на Чико , Оливейра и Фонсека . Поне не и на тези позиции на които играха срещу Нефтохимик . Чико ще е много по-полезен , ако играе като дясно крило а Венко зад него . Отляво Венко губи всички положителни качества които има . Фонсека не успя да преодолее нито веднъж пазача си , а Оливейра ... гледах го внимателно целия мач предвид суперлативите които чух за играта му в първите два мача . Склонен съм да вярвам , че грешките които направи срещу Нефтохимик са по-скоро правило в играта му , отколкото изключение . Берое ... няма изгледи за спиране на финансирането им . Поне не до края на първенството . Все пак най-вероятно напролет пак ще има избори . Дори напротив - привлякоха още двама много сериозни футболисти в лицето на Коце Стоянов и Ронкато . Ако не друго - поне първенството ще е интересно
Има нареждане от Сметната палата- да се ограничи финансирането на всяка спортна дейност от държавни и общински дружества. Максимумът, който се разрешава е 70 000 лв. на клуб. Това - от следващата година. Да не забравяме още, че с второто намаление на цените на тока, в енергетиката става доста напечено.
Относно качествата на футболистите - Херо е човекът, който ги избира, той да ги оценя. Мнението на други хора. Прочети мнението на Дизела за Фонсека - мисля, че той игра с 87 номер. Руснакът до мен постоянно повтаряше, че нашият отбор губи, защото не играе с десния фланг и при всяка атака отдясно ми изтъкваше, че бил прав. Чико стана любимец на много хора със сърцатата си игра - Петьо, Коцето. За Оливейра и аз имам някакви съмнения в качествата му - много стабилен във въздушните двубои, с отличен удар и игра с глава в нападение, но ми се струва трудно повратлив. В първите 2 срещи бе много стабилен(може би изключение бяха последните 15 минути в Разград, когато срещу него заигра Кишада), но несигурността се забеляза в първата контрола, в която той участва. Но да не забравяме, че не е играл поради контузия в коляното повече от 6 месеца. Очаквам по-добри игри от него. В момента му е необходима почивка. Радвам се, че са взели Траянов. Не си прав за отношението към него в Нефтохимик. Още когато се заговори за идване на футболисти в Нефтохимик от Светкавица, Траянов бе човекът, когото слагаха на първо място. Говорил съм с човек от треньорския екип. Ако не се лъжа, беше и капитан на Светкавица.