Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Re: Мъри:Приказката за която мечтая е базата и новия стадион

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 авг 2013 14:02

Adrian Monk написа:
:o :o :o ... Щото преди това с "Левски" той не се беше доказал и отбора в групите на ШЛ го вкара баба ми... :lol: Единствената "грешка" на Мъри (включително като треньор на националния отбор) беше, че е левскар. Затова мразещите "Левски" (жълти, червени, зелени) също го мразехте и за вас той беше "каун", "хобит", "мърльо". Сега обърнахте палачинката и сте готови да целувате г**а на г-н Стоилов. ;) А приказката за "спечеленото доверие" можеш да я разкажеш на дечицата в детската градина, където (евентуално) ходи и твоето детенце... 8-)

Голям анализатор се извъди.Лозунгите от типа"Сами срещу всички" вече сме ги чели. :lol: Доверието е алтернатива на недоверието. :)
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 04 авг 2013 15:03

DrAvalanche написа:
El Grande Capitan написа:Само не разбрах защо иска да си събува обувките като ше влиза в новата база? :shock: :shock:

Що се правиш на утрепан? ДПС-рите нали си събувате обувките като влизате в джамия

Когато влизаш в дома си , си събуваш обувките ! Това го изисква възпитанието , уважението , хигиената ...........и тн. Ако ти си влизаш у колибката с калните цървули си е твой проблем ! Знам че за говедото да се търкаля в калта е райско удоволствие , ама не си мисли че щом за теб е нормално , то и за всички други е ;)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 04 авг 2013 15:08

Истината е, че всички фенове на други отбори в България ни завиждат, кои благородно, кои не, това е факт. Ботев изплува от дъното и се възроди с всичка сила. Стоилов за нашите стандарти е много добър треньор, но тепърва ще го показва, но дори и да не покаже нищо повече, това което направи като организация и мислене на футболистите е напълно достатъчно. Освен Мъри, похвали заслужават и всички други треньори работили в "новият" Ботев, освен влашкият циганин който с нищо не допринесе. В Ботев нещата се случват почти от самосебе си, това е така, заради идеалната организация която има в клуба, разбира се и парите на Цветан Василев, но въпреки всеобщото мнение, че при нас се раздават пари на калпак, това далеч не е така, пари се дават за базата и стадиона, а самият отбор разчита на добрата работа на скаутите и спортно-техническото ръководство, които намират много добри свободни агенти и не се налага да купуваме някакви измислени звези. Потвърждение към това е бюджетът на отбора който е наполовина от този на Левски. На всички "доброжелатели" бих им пожелал да са живи здрави и да се радват на нашият Ботев! Стадиона ще е готов до края на 2015 година, като първият официален мач изигран на него ще бъде февруари/март 2016г.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 04 авг 2013 16:12

madjoto написа:
El Grande Capitan написа:Тц,тц,тц....жалния...жив да те ожали човек.....нищо де,горе главата,има и по-лоши неща-можеше например дъщеря ти да е *****....

Е к'во има да ме жалиш, много пък големи станахте, че чак да ни жалите. Бихте там два мача и станахте "страшилището" на Европа. Ние ше се оправим, ама хич не ни мислете, обаче се замислете вие какво ше правите, ако Цв. Василев си начеше крастата след 2-3 години. ;)

Тва си е наша работе бе лек! Ти за нас ли си се притеснил?

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 04 авг 2013 16:58

DarkPsy написа:Тва си е наша работе бе лек! Ти за нас ли си се притеснил?

Е ваша работа си е де, ама хич не съм се притеснил! Просто ви казвам по-леко с летежите, щото то колелото се върти и тогава ще разберете за к'во иде реч. Айде със здраве ;)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 17:01

madjoto написа:щото то колелото се върти и тогава ще разберете за к'во иде реч. Айде със здраве ;)

Демек, преди три години не сме били там където бяхме преди три години съответно не знаем за кво иде реч? Така ли?

Ти се моли на вас да не ви се случи такова нещо че квито сте примадони ше има масови говежди самоубийства в Подуене, точно на нас не ни обяснявай за превратностите на съдбата философе от строителството...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 авг 2013 17:02

madjoto написа:
DarkPsy написа:Тва си е наша работе бе лек! Ти за нас ли си се притеснил?

Е ваша работа си е де, ама хич не съм се притеснил! Просто ви казвам по-леко с летежите, щото то колелото се върти и тогава ще разберете за к'во иде реч. Айде със здраве ;)

то хубаво че ние незнаем :twisted: на нас ли го казваш :o то може би само ние имаме право да говорим за това

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 17:06

bnborisov написа:то хубаво че ние незнаем :twisted: на нас ли го казваш :o то може би само ние имаме право да говорим за това

Тотален парадокс да...но от друга страна говеждата логика няма нищо общо с нормалната, времето,пространството и реалността се кривят някакси във феномена Подуенска дупка,така че лично аз не съм изненадан...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 04 авг 2013 17:18

Ботев се утрърди като един от стълбовете и символи на футбола у нас и очаквам да върви само нагоре в бъдеще. Новия стадион е нещото, което ще даде невероятен допълнителен тласък. А сега и феновете на Ботев, които бяха против идването на Мъри и си искаха Феро разбраха колко са били заблудени и как без да осъзнават са искали трабантче на газ вместо последен модел ферари.

Новите стадиони на Левски и Ботев ще дадат нов облик на А група и дербито между двата отбора закономерно ще стане мач номер 1 у нас.

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 04 авг 2013 17:30

caci написа:Като знам какви ги говореха за Мъри преди да дойде в Ботев,а още по вече,когато се разбра,че ще ви става треньор,сега ми става смешно от разбирачите на тази игра.Доста мои приятели фенове на Ботев ми говореха,че тоя не бил никакъв треньор,особено когато беше национален такъв,бил тъп левскар и т.н. и не искали да идва в Ботев.Във форума също бяха така настроени,разбирачите.А сега вече друга песен пеят и са готови да му правят и по специални ласки. ;) :lol:

Аз си признавам че бях много,много скептичен към него, но виж сега при Ферарио Спасов отбора вкара 1 гол и край глуха защита и чака мача да свърши а при Мъри е много по офанзивна играта. : )
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Върни се в “Архив”