Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2013 14:49

За всички е ясно,че проблема е в морала на управляващите.В БСП има кадърни хора,но нима това попречи на тази партия да подкрепи не тях,а хора като Пеевски или Муса Палев за постове които не заслужават.Да не говорим за здравният министър който най-безсрамно лобира за тютюневите олигарси.Това правителство не е експертно,а плод на задкулисни договорки.То е грешно заченато,без морал и експертиза в полза на шепа олигарси които сега се опитват да си купят време да управляват , като ни раздават сребърници които самите ние ще платим идните години.Морала е водещ при избора на политик или партия.Защото колкото и да е кадърен,няма ли морал един човек,нищо добро не очаквай от него.Примери много - Милен Велчев,Николай Василев,Сергей Станишев,Пламен Орешарски,Таня Андреева,абе всеки може сам да допълни списъка.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 авг 2013 14:56

daduradam написа:Япония откога водят лява политика?Може ли да пишете такива глупости...

Никой не казва такова нещо. Аз не смесвам лявото и дясното с изтока и запада. Казвам просто, че от развиване на икономическите и политическите взаимоотношения с почти всички азиатски страни много повече можем да спечелим, отколкото от Щатите и Англия примерно. А под Корея нямам предвид само Северна, ами и двете. ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 авг 2013 15:09

Китай и Русия ако са пример за подражание значи аз съм трамвай.Двете страни успяват(към момента) понеже Русия има неограничени икономически ресурси, а Китай човешка ръка ;).Ще видим след време.
Япония, Тайланд, Швеция, Швейцария, Норвегия , Швеция , Ю.Корея са истината ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 авг 2013 15:45

daduradam написа:Китай и Русия ако са пример за подражание значи аз съм трамвай.Двете страни успяват(към момента) понеже Русия има неограничени икономически ресурси, а Китай човешка ръка ;).Ще видим след време.

Дали са пример за подражание или не аз не смея да твърдя. Казвам само че при една адекватна политика от страна на управниците ни българските стоки и услуги (например туризма) могат да бъдат много по-успешно пласирани на азиатските пазари, отколкото на западните. Това ми е идеята. Ако успеем да "отворим" тези пазари, това означава нарастване на предприемаческия интерес - увеличено производство - намалена безработица - нарастване на доходите или накратко казано - ще се оправим. Дори и цената да е военно сътрудничество си струва да я платим. Видяхме ЕС и НАТО какво ни дадоха. Всъщност аз не съм противник на ЕС, за разлика от НАТО. Но ако трябва да избираме между него и някакъв нов източноевропейско-азиатски блок-безмитна зона мисля че е ясно кой е по-удачният вариант.
Последна промяна от doktora25 на 04 авг 2013 15:54, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 авг 2013 15:53

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:16, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 авг 2013 15:57

daduradam написа:
doktora25 написа:. Дори и цената да е военно сътрудничество си струва да я платим.

Точно щях да ти кажа, че съм съгласен с теб ама...Не знам защо трябва задължително да заставаме на нечия страна при бъдещ военен конфликт ;)

Абсолютно съм съгласен, че трябва да направим всичко възможно да запазим неутралитет. Говоря ако все пак се наложи да избираме.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 авг 2013 16:07

Окей, но сега като го редактира пак не съм съгласен.Близкия изток е бомба със закъснител.Никой не знае кога и къде точно ще избухне бомбата.Нека да спрем обаче, отклонихме се от основната тема :)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 04 авг 2013 16:18

daduradam написа:Окей, но сега като го редактира пак не съм съгласен.Близкия изток е бомба със закъснител.Никой не знае кога и къде точно ще избухне бомбата.Нека да спрем обаче, отклонихме се от основната тема :)

Поради тази причина не е лошо да са добре настроени към нас. Както и да е, твърде много се отклонихме. А сега кажи защо смени каката :?:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 04 авг 2013 16:21

daduradam написа:Китай и Русия ако са пример за подражание значи аз съм трамвай.Двете страни успяват(към момента) понеже Русия има неограничени икономически ресурси, а Китай човешка ръка ;).Ще видим след време.

А САЩ преуспяваха, защото си печатаха неограничени пари без покритие или възразяваш ? :?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 авг 2013 16:43

Япония, Тайланд, Швеция, Швейцария, Норвегия , Швеция , Ю.Корея

Някъде измежду изброените съм закодирал САЩ сигурно ?

Върни се в “Архив”