Иначе за БГ - Батков ще купи титлата на Левски. Ще ми се с игра да я вземем, обаче мустака ще се подсигури 100%
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
venom написа:Този сезон загадките са много - Байерн - нов треньор, Барса - нов треньор, Реал - нов треньор, Манчестър Юнайтед - нов треньор, Мачестър Сити - нов треньор, Челси - нов треньор, Наполи - нов треньор, ПСЖ - нов треньор. Кой отбори виждате като фаворити?
Според мен:
Байерн Мюнхен - доста по-слаби, ще здадат и титлата и ШЛ;
Борусия Дортмунд - ще си върнат титлата, няма да повторят представянето в ШЛ;
Барселона - по-слаби от миналата година;
Реал Мадрид - на същото ниво, с оглед по-слабата Барса имат шанс за титла, с този треньор имат и някакъв шанс за ШЛ;
Манчестър Юнайтед - сериозен спад в играта;
Манчестър Сити - не се знае, но не очаквам много;
Челси - шампиони в Англия, ШЛ - по-скоро не;
Арсенал - не ги слагам в сметките;
Ювентус - с Тевез и Йоренте в нападение, с много силна халфова линия и традиционно силна защита ги виждам пак шампиони, ШЛ - може, може;
Наполи - извън сметките;
Милан - не очаквам много;
ПСЖ - титла разбира се, в ШЛ с този състав е възможна някаква изненада, но не ми се вярва много.
Общо взето, за местните първенства имам някакви фаворити, а ШЛ ми е тъмна Индия.
Sleepwalker написа:Хората, които слагате Локо Пд сред първите 4-5 отбора, акъл имате ли?![]()
Иначе за БГ - Батков ще купи титлата на Левски. Ще ми се с игра да я вземем, обаче мустака ще се подсигури 100%
motg написа:Автора, разбиваш с твоите прогнози, ако уцелиш 1 шампион, пускай веднага тото![]()
![]()
Не могат да се дават прогнози на база представянето в контроли, прогноза за шампионската лига пък е пълен абсурд.
Като потенциал Байерн и Барса изпъкват над останалите, но има още много време за сработване.
България- Литекс, Лудогорец или Ботев, другите просто са много назад в тази първа част от първенството.
Gretna написа:motg написа:Автора, разбиваш с твоите прогнози, ако уцелиш 1 шампион, пускай веднага тото![]()
![]()
Не могат да се дават прогнози на база представянето в контроли, прогноза за шампионската лига пък е пълен абсурд.
Като потенциал Байерн и Барса изпъкват над останалите, но има още много време за сработване.
България- Литекс, Лудогорец или Ботев, другите просто са много назад в тази първа част от първенството.
Уникално дразнещ коментар. Питаш автора реторично, а след това пишеш най-голямата простотия, която може да измислиш!!
КАКВА ДА ГО .... ПЪРВА ЧАСТ НА КОЕ ПЪРВЕНСТВО, като са минали 2 кръга??????????????????????????? Много си прост, честно.
Иначе е време за майсторски прогнози:
България - Не знам но предполагам Левски или Ботев. Те парите при двата отбора от едно място текат.
Англия - Ман Ю. Миналата година смачкаха всички. Тази ще има инерция.
Германия - Байерн М. Пак инерция от миналата година.
Испания - Барселона. Сега е тяхното време. След няколко години ще се обърнат нещата и Реал ще е хегемон.
Италия - Юве. И тук е тяхното време. В тези първенства на ЮГ от Алпите има традиции шампионите да правят дълги серии.
Франция - Вероятно ПСЖ но може и друг да посегне. Френска му работа.
Белгия - Андерлехт, ТЪВРДО. Нямат конкуренция
Холандия - Аякс. Събраха отличен отбор и най-вече го сработиха
Португалия - Бенфика. Изпуснаха толкова много този сезон, че ще има голям хъс за следващият
Гърция - Олимпиакос на 95%. Оставам едни скромни 5% за ПАОК.
Дания - Мидтиланд. Много добър старт но по-важното е, че той е продължение на отличния финал от миналата година.
Македониия - Вардар или Металург в повторение на последните два сезона ще спорят за титлата. НЕ изключвам и изненади.
Полша - Легия на 100%
Румъния - Стяуа. Миналия сезон се качи на върха безапелационно и едва ли ще я бутнат и този
Сърбия - Времето на Партизан отмина. Да живее Звезда. Гробарите продадоха играч и взеха ............ Джемба-Джемба, и Crasy Forest ги очука.
ШЛ - дано да е ...................................................... Челси пак. А дано ама на дали.
ЛЕ - ЦСКА М или СПАРТАК М но ще стискам палци на БОТЕВ П до последно.
А НА СП - БЪЛГАРИЯ ( време е вече )
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта