Едуард Сноудън: Стотици милиони хора ще загинат през септемв

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Едуард Сноудън: Стотици милиони хора ще загинат през септемв

Мнениеот ros » 03 авг 2013 23:49

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Не ме е страх-ЛЕВСКИ и Аз сме БЕЗСМЪРТНИ! :mrgreen:

В психиатриите е пълно с Наполеоновци, Исусовци, Жани Дарк и безсмъртни... отскоро разбрах, че имат достъп и до интернет и резултатът е на лице
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 02:20

smo написа:обрисуващи в детайли какво ще се случи след очакваното катастрофално слънчево изригване. То ще доведе до срив в компютърните системи, което ще доведе до аварии и до хаос.

През 70-те и 90-те години на миналия век, Русия и САЩ отчаяно се опитваха да си изградят ядрени бункери за управляващите.

Нов Y2K значи?
Като си спомня 2000 колко беше трудно да оцелеем в 00.00...келешите от махалата направиха истинска ядрена война с тея пиратки,а и нещо с ракията не беше наред и беше ебемти махмурлука нема такъв махмурлук...ако и септември ше е същия ад,аз направо заминавам на село...

Иначе да,има много логика да се криеш в ядрен бункер-идеално предпазва от срив в компютърната система...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 02:23

Владо_ЦСКА написа:Като гледам тая смешна игра...
Ние таман ще се сработиме, ще влезем във форма и ще започнем да играем нещо и ще трябва да се мре...
Тууу :lol: :lol: :lol:

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА...... :) :) :) :) :)

Ние па тамън наприхме отбор,зехме да играем нещо и КУР шампионска титла,дебамайка му няма справедливост на тоя свят.... :) :)
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 авг 2013 08:21

sin4ec написа:
Владо_ЦСКА написа:
dunavfc написа:Време беше за нов 21 декември...

Даже е закъснял.
Чакаме и филма.
Щом ше се мре, отивам до магазина за още една двулитровка.

Ракия? :o :o :o

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 04 авг 2013 08:51

sin4ec написа:50 г ракия с ледче, чаша вода с ледче, али да се сгрявам?
Като млад поглъщах бира с кофи, поглъщайте и вие, да ви е сладко!
Йебете ги тия глупости, от гледане на хамерикански филми се затъпява. Почивайте, чукайте, пийте и да ви не пука. Ако е верно-ко да напраим? Ако не е верно-пак ко да напраим?
Ама не е верно.

Брато, внимавай с леда, защото:

Водка с лед вреди на бъбреците,ром с лед вреди на черния дроб,джин с лед на сърцето,уиски с лед на мозъка..абе тоя скапан лед много вреден бе...

:mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 04 авг 2013 09:02

Наскоро ми гостуваха руснаци. Московчани. Симпатично, интелигентно семейство на пръв поглед. Пък и аз съм си русофил ...
Когато заговорихме на тема политика обаче установих, че въпросните руснаци са доста промити и облъчени от американската пропаганда. Оказаха се от опозиционерите в Русия. Разбиранията им тотално се разминаваха с моите. Те не виждаха очевАдни неща за световната действителност.
Така че нека да не вярваме на всяко руско издание.
Да, Русия няма полза да дискредитира Едуард Сноудън. Той е един силен коз в ръцете на Путин в борбата му за световно влияние с американците.
В Русия обаче има и прозападни медии. Има чужди шпиони. Има продали се на ЦРУ и американската пропаганда журналисти.
Това е едно много елементарно мероприятие на проамерикански настроена медия в Русия. Изнасят някаква "информация" с източник Сноудън. Когато изнесеното не се потвърди след 1 месец, тогава ще излезе, че всичко казано от Сноудън е лъжа.
Разбира се, че не е така ! Сноудън едва ли е давал подобна информация, на която и да било руска и световна медия. Сноудън не е разказвач на приказки. Човекът много добре си знае козовете и до тук ги играе сполучливо. От обикновен чиновник и IT специалист в ЦРУ, днес Сноудън си живее в Русия като руския цар !
Нямам никакви съмнения, че КГБ го е възнаградила щедро с имение, милиони и безброй сладости на живота на богатите в Русия.
Това обаче съвсем не означава, че Сноудън не каза една голяма истина. А, тя е: В САЩ няма демокрация, а система на тотален контрол !

Ето, защо от тук нататък аз не бих се учудил, ако на Сноудън бъдат приписвани всякакви измислени твърдения с цел да бъде омаскарен.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 04 авг 2013 12:43

Това е някаква новинка с цел да се дискредитира Сноудън. Мислите ли, че ще даде специално интервю за руския уикенд.

Най-голямото регистрирано слънчево изригване е през 1759 година, когато телеграфните постове дават на късо и телекомуникацията изчезва, докато не се възстановят щетите. Ако има подобно слънчево изригване поне месец ще стоите без интернет, телефони, телевизия и т.н.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

nino03
Контакти:

Мнениеот nino03 » 04 авг 2013 13:07

Информацията не е потвърдена :D незнам откъде ЦРУ ще знае предварително за апокалипсис

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 авг 2013 13:12

Пак казвам пича е объркал годините този " Апокалипсис" трябваше да се случи през септември 2012 ;)
В момента Слънцето си е спокойно и няма някакви подобни "предсказания" ;)
Така като е тръгнал следващата му новина сигурно ще е да чакаме края на света през декември :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 авг 2013 14:20

Пак ли ще се мре бре. Поне дайте някаква дата, че да пуснем обратното броене :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Свободна зона”