Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: Мъри:Приказката за която мечтая е базата и новия стадион

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 02:49

Agnostic front 1912 написа:Прекалено си сигурен за да е истина. :lol:

Искам да забележиш съвпаденията: фен на Доко, според собствените му думи:

madjoto написа:Строителен инженер не съм, но съм бил доста време в строителството и знам как стоят нещата

Несъмнено пред нас е спец от строителни войски и аз приемам мнението му за чиста истина.... :mrgreen: :mrgreen:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 04 авг 2013 03:08

El Grande Capitan написа:Искам да забележиш съвпаденията: фен на Доко, според собствените му думи:

Несъмнено пред нас е спец от строителни войски и аз приемам мнението му за чиста истина.... :mrgreen: :mrgreen:

Първо - фен съм на ЛЕВСКИ от 30 години, второ - чист софиянец съм, че да съм фен на каквото и да е Доко и трето - служил съм във военновъздушните сили. Доволен ли си?

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 03:18

madjoto написа:Първо - фен съм на ЛЕВСКИ от 30 години,

Тц,тц,тц....жалния...жив да те ожали човек.....нищо де,горе главата,има и по-лоши неща-можеше например дъщеря ти да е *****....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 авг 2013 03:25

madjoto написа:
El Grande Capitan написа:Искам да забележиш съвпаденията: фен на Доко, според собствените му думи:

Първо - фен съм на ЛЕВСКИ от 30 години, второ - чист софиянец съм, че да съм фен на каквото и да е Доко и трето - служил съм във военновъздушните сили. Доволен ли си?

Как е в небето?!Сигурно е голяма тръпка! :lol:
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 04 авг 2013 03:32

El Grande Capitan написа:Тц,тц,тц....жалния...жив да те ожали човек.....нищо де,горе главата,има и по-лоши неща-можеше например дъщеря ти да е *****....

Е к'во има да ме жалиш, много пък големи станахте, че чак да ни жалите. Бихте там два мача и станахте "страшилището" на Европа. Ние ше се оправим, ама хич не ни мислете, обаче се замислете вие какво ше правите, ако Цв. Василев си начеше крастата след 2-3 години. ;)

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 04 авг 2013 03:37

Agnostic front 1912 написа:Как е в небето?!Сигурно е голяма тръпка! :lol:

Това, че съм служил във ВВС не означава, че съм бил пилот. ;)

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 авг 2013 04:05

madjoto написа:
Agnostic front 1912 написа:Как е в небето?!Сигурно е голяма тръпка! :lol:

Това, че съм служил във ВВС не означава, че съм бил пилот. ;)

Как ти е ЕГН-то?Интересно ми е. :lol:
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 04 авг 2013 04:18

Agnostic front 1912 написа:Как ти е ЕГН-то?Интересно ми е. :lol:

Е какво пък ти е толкова интересно ЕГН-то ми? Със сигурност не е като твоето, може би 95-та. :) 77-ма ми е ;)

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 авг 2013 05:07

madjoto написа:
Agnostic front 1912 написа:Как ти е ЕГН-то?Интересно ми е. :lol:

Е какво пък ти е толкова интересно ЕГН-то ми? Със сигурност не е като твоето, може би 95-та. :) 77-ма ми е ;)

Недорасъл си за тънката ирония...Съветвам те да не прецакваш цялата тема.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 авг 2013 07:36

Много добро интервю на г-н Стоилов.Винаги съм го смятал за един от най-добрите и ерудирани специалисти в България.Харесваше ми план 201. на Левски,но не му беше предоставен шанс да го изпълни.Сега в Ботев го доказва.Въобще, ако премахнем клубните пристрастия ще видим че канарите са еталон.Собственк-който отпуска нужните средства за ДЮШ,бази,представителен стадион,но не се появява постоянно в медийното пространство.Ръководство,което изпълнява директивите му.В Ботев по-голяма заплата от 8000 евро няма,а най-скъпите два трансфера са по 150 000 горе-долу.Публиката боготвори всички футболисти без изключение,а те самите им се отблагодаряват.Хубаво е всеки да види как зрителите не си тръгват от Колежа преди играчите да поздравят всички сектори.Дори и да станат катаклизми базата в Коматево ще се отвори през септември.Най-добрият терен в страната ще остане.Срока за новият стадион е намален до 2 години.Всичко е нагласено така че Ботев да играе на Колежа.Господа,легендарната ТИ ще се построи до свършването на първенството,но какво пречи през лятната пауза да се направят две трибуни едновременно и да остане двете страни от централната да се строят поетапно,така че срока да е изпълнен.Една къща се строи от основите.А те във футбола са базите и ДЮШ.И тогава приказката започва.За сега е налице всичко за началото и.Ботев е начело в класирането,макар и само за два кръга,бултрасите пълнят стадионите,а футболистите се самораздават пред погледа на треньор който знае какво иска.Ако това дразни някого,значи има проблем със себе си.Дай-боже на всеки български отбор да се случи това което се случва в Ботев Пловдив.В града на люляците да изстудяват бирата и да я удвоят.Ние идваме.Готови ли сте за нас.Да си направим шоуто.

Върни се в “Архив”