Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Re: Мъри:Приказката за която мечтая е базата и новия стадион

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 авг 2013 01:54

madjoto написа:
Agnostic front 1912 написа:
madjoto написа:Чакал нов стадион! :) :) Когато стадиона бъде готов след 3-4 години, то Мъри ще бъде уволнен дотогава 100 пъти. :)

Напротив,стадиона ще бъде готов до 2 години.Моето мнение е,че Стоилов ще остане за дълго в Ботев.

Ти на коя планета живееш? Първият по-голям срив, а такъв несъмнено ще има рано или късно и Мъри е айде ше метем. Относно стадиона - няма как да стане за 2 години, при положение, че се строи трибуна след трибуна. Остави какво разправя Цв. Василев. ;)

Типичното ограничено мислене.Мъри Стоилов е част от всичко хубаво което се случва в нашия клуб.Явно не си вникнал добре в интервюто.Отностно стадиона,ще поживеем и ще видим.Вярвам,че ще бъде готов до 2 години.Цветан Василев е сериозен човек.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 04 авг 2013 01:59

El Grande Capitan написа:И в никакъв случай казваш да не вярваме на Василев, който освен да дава пари друго не може и едва ли някога е хващал мистрия или пускал отвес в живота си,да не гвоорим да знае как се прави шапка от вестник и как се бие плоча,а?

Вярвай на който искаш, пич! Аз ти казвам, че една трибуна, при нормална работа, с всички довършителни дейности, за по-малко от 9-10 месеца не може да стане. А като гледам не са се юрнали да строят с безброй работници и десетки единици механизирана техника. Справка Коматево - трибуната я строят вече 9-10 месеца. ;)
Последна промяна от madjoto на 04 авг 2013 02:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 02:01

madjoto написа:Вярвай на който искаш, пич! Аз ти казвам, че една трибуната, при нормална работа, с всички довършителни дейности

Да бе,споко,разбрах че трябва време бетона да дръпне, то после кофражи има да се махат,па седалки да се слагат,па козирки па чудесии...аз даже мисля че средно за една трибуна резонния срок е някъде три години....плюс-минус нали...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 авг 2013 02:06

madjoto написа:
El Grande Capitan написа:И в никакъв случай казваш да не вярваме на Василев, който освен да дава пари друго не може и едва ли някога е хващал мистрия или пускал отвес в живота си,да не гвоорим да знае как се прави шапка от вестник и как се бие плоча,а?

Вярвай на който искаш, пич! Аз ти казвам, че една трибуната, при нормална работа, с всички довършителни дейности, за по-малко от 9-10 месеца не може да стане. А като гледам не са се юрнали да строят с безброй работници и десетки единици механизирана техника. Справка Коматево - трибуната я строят вече 9-10 месеца. ;)

Живот и здраве може би ще си на друго мнение. :)

Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев съкрати срока за изграждането на новия стадион на канарчетата от 4 на 2 години, както бе заявено при стартирането на проекта.

"Стадионът ще бъде готов в рамките на две години, максимум. Разбира се там имаме ограничителни условия във връзка с това, че все пак трябва да продължим да го ползваме за първенството. Но независимо от страхотните условия, които предлага Бургас и „Лазур" и това, че Ботев е приет отлично от местната фенска маса, смятам, че мястото на тима ни в евротурнирите е „Колежа". Това удоволствие на пловдивската публика ще можем да доставим не по-късно от 2015 година.", заяви банкерът.

Относно откриването на базата в Коматево Василев заяви: "На финалния етап сме. Считам, че не по-късно от 15 септември ще можем да зарадваме пловдивчани и по-специално тези, които са изкушени от тази велика игра с един страхотен комплекс, какъвто в България със сигурност няма, а и на малко места на Балканите може да бъде намерен."
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 04 авг 2013 02:08

El Grande Capitan написа:Да бе,споко,разбрах че трябва време бетона да дръпне,

Разбирам, че се правиш на оригинален, колко ти се получава е друг въпрос, но все пак разгледай снимките на базата в Коматево в сайта на Ботев и тогава пак философствай ;)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 04 авг 2013 02:15

madjoto написа:Разбирам, че се правиш на оригинален, колко ти се получава е друг въпрос, но все пак разгледай снимките на базата в Коматево в сайта на Ботев и тогава пак философствай ;)

Значи казваш че СТАДИОНА на Ботев, ше получи точно същия приоритет както базите в Коматево и изобщо няма да бъдат форсирани нещата?

Пак казвам: вярвам ти,далеч по-склонен съм да вярвам на интернет юзъра маджото,а не на някой си Цв.Василев...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 авг 2013 02:17

madjoto написа:
El Grande Capitan написа:Да бе,споко,разбрах че трябва време бетона да дръпне,

Разбирам, че се правиш на оригинален, колко ти се получава е друг въпрос, но все пак разгледай снимките на базата в Коматево в сайта на Ботев и тогава пак философствай ;)

В крайна сметка,строителен инженер ли си?!Търкаш клавиатурата,усещам нотки на завист.Времето ще покаже.

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 04 авг 2013 02:24

El Grande Capitan написа:Значи казваш че СТАДИОНА на Ботев, ше получи точно същия приоритет както базите в Коматево и изобщо няма да бъдат форсирани нещата?

Пак казвам: вярвам ти,далеч по-склонен съм да вярвам на интернет юзъра маджото,а не на някой си Цв.Василев...

Е като гледам как ги форсират нещата :), преди 15 дена изгребаха трибуната и още не са почнали да работят по фундамента, форсиране майка! :)

И пак ти казвам, че въобще не те карам да ми вярваш. Изказвам мнение, а пък времето ще покаже кой крив, кой прав.

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 04 авг 2013 02:34

В крайна сметка,строителен инженер ли си?!Търкаш клавиатурата,усещам нотки на завист.Времето ще покаже.

Че за к'во да завиждам, приятелю? Да не би ти да си строиш стадион, та да ти завиждам, щот аз си нямам? Строителен инженер не съм, но съм бил доста време в строителството и знам как стоят нещата. Трибуната може да стане за 5-6 месеца, само ако се строи със сглобяеми бетонни елементи, така както го правят на запад. Тук обаче ще се строи монолитно, разбира се главно заради цената, което увеличава времето почти двойно.

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 авг 2013 02:46

madjoto написа:

Че за к'во да завиждам, приятелю? Да не би ти да си строиш стадион, та да ти завиждам, щот аз си нямам? Строителен инженер не съм, но съм бил доста време в строителството и знам как стоят нещата. Трибуната може да стане за 5-6 месеца, само ако се строи със сглобяеми бетонни елементи, така както го правят на запад. Тук обаче ще се строи монолитно, разбира се главно заради цената, което увеличава времето почти двойно.

Прекалено си сигурен за да е истина. :lol:

Върни се в “Архив”