Сектор В. Срещу ВиП-а.
Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3
Сектор В. Срещу ВиП-а.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
mazut написа:Абе момчета,дайте да не се лъжем,няма никакъв смисъл,вече никой няма и да ви повярва.На вашите голове се израдва агитката ви,блока точно до нея и няколко човека в А сектор.На нашите голове целия сектор А,за В не знам,ама не можете по никакъв начин да ме убедите,че всички във В са били фенове на Черноморец.Най-малкото се виждаха сумати зелени тениски там
Ами нека да не се лъжем...Аз зелени тениски в сектор В мернах, но на едни старчета и една група дечица с екипировка от Звездичка, но със сини шалчета.
Представям и снимков материла от сектор В, където долу-горе бях и аз. По-далеч от активната агитка. Еуфорията ни беше за Черноморец...Мъката - тоже. Около нас имаше не повече от 30-40 човека, които се радваха на гол на Нафтата, но както и да е...Малозначително е. Като цяло -стадионът си беше празен за такъв мач.
Ето ги и по-активните и викащи шаранчета. Мъничко, но от сърце. Ние по-дъртите трябваше да сме при тях...

Драматичен мач!Явно Нафтата повече желаеха победата!Колкото до публиката-беше си това,което се очакваше!Малко като брои и доста по-голяма агитка за Нефтохимик!
mazut написа:Абе момчета,дайте да не се лъжем,няма никакъв смисъл,вече никой няма и да ви повярва.На вашите голове се израдва агитката ви,блока точно до нея и няколко човека в А сектор.На нашите голове целия сектор А,за В не знам,ама не можете по никакъв начин да ме убедите,че всички във В са били фенове на Черноморец.Най-малкото се виждаха сумати зелени тениски там
Няма какво да се лъжем да не сме лъжльовци

Що се правите на гръмнати,като хард фенове сте повече факт неуспорим ама да ми кажеш че 100 човека са се радвали на нашите голове е нещо като вашите изказвания преди мача че ще бъдете 5000-7000.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
ivan56 написа:mazut написа:Абе момчета,дайте да не се лъжем,няма никакъв смисъл,вече никой няма и да ви повярва.На вашите голове се израдва агитката ви,блока точно до нея и няколко човека в А сектор.На нашите голове целия сектор А,за В не знам,ама не можете по никакъв начин да ме убедите,че всички във В са били фенове на Черноморец.Най-малкото се виждаха сумати зелени тениски там
Няма какво да се лъжем да не сме лъжльовциДа във В сектор бяха само мазути които размятаха сини знамена и шалчета.
Що се правите на гръмнати,като хард фенове сте повече факт неуспорим ама да ми кажеш че 100 човека са се радвали на нашите голове е нещо като вашите изказвания преди мача че ще бъдете 5000-7000.
Няма смисъл да се спори.Има много снимки от сектор В-всеки може да види как изглежда.На ответния мач когато Нефтохимик ще е домакин ще сравняваме-сигурен съм че сектор В ще изглежда много по-пълен от снощи.За самия мач едва ли има какво да кажа след стотиците коментари: Има Господ! Срещу нас беше наистина един много силен отбор(номер 92,87 и т.н. са по-бързи от ястреб),но ние победихме! Нефтохимик победи въпреки всичко,Нефтохимик надскочи себе си в момента.Най-силният мач от много време насам.Тая победа е много повече от 3 точки,за нас тя значи много,тая победа я чакахме 7 години.Нефтохимик 5 пъти беше побеждавал досега Черноморец в А група,и то много по-убедително,на тая победа е най-голямата и най-великата.Ние си знаем защо(и Вие също знаете

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
-
- Контакти:
Ричката, символът на Черноморец -един от най-старите и най-запалени фенове на Черноморец, един от тези, които през 70-те години, в знак на протест, рязаха гредите на вратите на стадион "9-ти септември". Явно Херо му е дал там билет. Те са си дружки. Зад него вляво е седнал Наджип Амари, юношеският национал на Алжир, който е на проби.
Последна промяна от k.dimitrov на 04 авг 2013 07:33, променено общо 1 път.
Аз още не съм готов да коментирам мача. Все още ми е като сън. Най-много ме е яд,че заради тази загуба,загубихме фенове. Ако бяхме победили,следващия мач щеше да има доста повече зрители. Уви,оставаме 20.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Agnostic front 1912
- Контакти:
subzero написа:Аз още не съм готов да коментирам мача. Все още ми е като сън. Най-много ме е яд,че заради тази загуба,загубихме фенове. Ако бяхме победили,следващия мач щеше да има доста повече зрители. Уви,оставаме 20.
Преди 90-те години знаех само за един отбор от Бургас и това беше Черноморец!!Къде отиде публиката на Черноморец?!Цветовете ли смениха?!Ако е така,жалко за такива хора!Феновете на Нефтохимик са повече и имат "по-ултра култура".
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]