Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 14:43

Изображение
Сектор В. Срещу ВиП-а.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 14:45

Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 14:50

mazut написа:Абе момчета,дайте да не се лъжем,няма никакъв смисъл,вече никой няма и да ви повярва.На вашите голове се израдва агитката ви,блока точно до нея и няколко човека в А сектор.На нашите голове целия сектор А,за В не знам,ама не можете по никакъв начин да ме убедите,че всички във В са били фенове на Черноморец.Най-малкото се виждаха сумати зелени тениски там :shock:

Ами нека да не се лъжем...Аз зелени тениски в сектор В мернах, но на едни старчета и една група дечица с екипировка от Звездичка, но със сини шалчета.
Представям и снимков материла от сектор В, където долу-горе бях и аз. По-далеч от активната агитка. Еуфорията ни беше за Черноморец...Мъката - тоже. Около нас имаше не повече от 30-40 човека, които се радваха на гол на Нафтата, но както и да е...Малозначително е. Като цяло -стадионът си беше празен за такъв мач.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2013 14:52

Изображение
Ето ги и по-активните и викащи шаранчета. Мъничко, но от сърце. Ние по-дъртите трябваше да сме при тях... :oops:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 авг 2013 14:58

Драматичен мач!Явно Нафтата повече желаеха победата!Колкото до публиката-беше си това,което се очакваше!Малко като брои и доста по-голяма агитка за Нефтохимик!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 авг 2013 15:10

mazut написа:Абе момчета,дайте да не се лъжем,няма никакъв смисъл,вече никой няма и да ви повярва.На вашите голове се израдва агитката ви,блока точно до нея и няколко човека в А сектор.На нашите голове целия сектор А,за В не знам,ама не можете по никакъв начин да ме убедите,че всички във В са били фенове на Черноморец.Най-малкото се виждаха сумати зелени тениски там :shock:

Няма какво да се лъжем да не сме лъжльовци :) Да във В сектор бяха само мазути които размятаха сини знамена и шалчета.
Що се правите на гръмнати,като хард фенове сте повече факт неуспорим ама да ми кажеш че 100 човека са се радвали на нашите голове е нещо като вашите изказвания преди мача че ще бъдете 5000-7000.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 03 авг 2013 15:38

ivan56 написа:

Няма какво да се лъжем да не сме лъжльовци :) Да във В сектор бяха само мазути които размятаха сини знамена и шалчета.
Що се правите на гръмнати,като хард фенове сте повече факт неуспорим ама да ми кажеш че 100 човека са се радвали на нашите голове е нещо като вашите изказвания преди мача че ще бъдете 5000-7000.

Няма смисъл да се спори.Има много снимки от сектор В-всеки може да види как изглежда.На ответния мач когато Нефтохимик ще е домакин ще сравняваме-сигурен съм че сектор В ще изглежда много по-пълен от снощи.За самия мач едва ли има какво да кажа след стотиците коментари: Има Господ! Срещу нас беше наистина един много силен отбор(номер 92,87 и т.н. са по-бързи от ястреб),но ние победихме! Нефтохимик победи въпреки всичко,Нефтохимик надскочи себе си в момента.Най-силният мач от много време насам.Тая победа е много повече от 3 точки,за нас тя значи много,тая победа я чакахме 7 години.Нефтохимик 5 пъти беше побеждавал досега Черноморец в А група,и то много по-убедително,на тая победа е най-голямата и най-великата.Ние си знаем защо(и Вие също знаете :) )
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 авг 2013 17:07

Изображение
Ричката, символът на Черноморец -един от най-старите и най-запалени фенове на Черноморец, един от тези, които през 70-те години, в знак на протест, рязаха гредите на вратите на стадион "9-ти септември". Явно Херо му е дал там билет. Те са си дружки. Зад него вляво е седнал Наджип Амари, юношеският национал на Алжир, който е на проби.
Последна промяна от k.dimitrov на 04 авг 2013 07:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 авг 2013 23:05

Аз още не съм готов да коментирам мача. Все още ми е като сън. Най-много ме е яд,че заради тази загуба,загубихме фенове. Ако бяхме победили,следващия мач щеше да има доста повече зрители. Уви,оставаме 20.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 04 авг 2013 03:22

subzero написа:Аз още не съм готов да коментирам мача. Все още ми е като сън. Най-много ме е яд,че заради тази загуба,загубихме фенове. Ако бяхме победили,следващия мач щеше да има доста повече зрители. Уви,оставаме 20.

Преди 90-те години знаех само за един отбор от Бургас и това беше Черноморец!!Къде отиде публиката на Черноморец?!Цветовете ли смениха?!Ако е така,жалко за такива хора!Феновете на Нефтохимик са повече и имат "по-ултра култура".
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Черноморец”