Литекс – Ботев - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс – Ботев | 04.08.2013 | 21:00 | TV7
1:2
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Залагам на 1Х. Не вярвам Ботев да победи в Ловеч, още повече, че ще мислят за Лига Европа.
Само Левски!
- venko 1984
- Контакти:
Твърда двойка!!!
0:7 - за успокоение на какичките отгоре!
С потните пръстчета! И раулиня се появи, значи се събрахте около 5 000 за Ловеч!

подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
- Agnostic front 1912
- Контакти:
kistendil написа:0:7 - за успокоение на какичките отгоре!С потните пръстчета! И раулиня се появи, значи се събрахте около 5 000 за Ловеч!
Умирай!

[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
- El Grande Capitan
karabadabul написа:Хубашо е да се ПАЛИ, ама айде да не е всеки мач, защото 5000 лева глоба не искам да ги плащам после на 8 лева билета срещу Любимец.
Аре стига,нали се казаха неща по тоя въпрос, факлите и димките са абсолютно безобидни, освен да се закашляш кво мое ти стане.
За бомбите,особено самоделките от миниум и бронз и аз съм съгласен че нямат място на стадиона...
А па тебе ако те събарят 8 лева за билет е отделен въпрос...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
-
- Контакти:
El Grande Capitan написа:karabadabul написа:Хубашо е да се ПАЛИ, ама айде да не е всеки мач, защото 5000 лева глоба не искам да ги плащам после на 8 лева билета срещу Любимец.
Аре стига,нали се казаха неща по тоя въпрос, факлите и димките са абсолютно безобидни, освен да се закашляш кво мое ти стане.
За бомбите,особено самоделките от миниум и бронз и аз съм съгласен че нямат място на стадиона...
А па тебе ако те събарят 8 лева за билет е отделен въпрос...
Значи ти ще плати6 глобата така ли да разбирам. И на 8 лева срещу слабите отбори се вижда колко се събираме - 5-6000.
- El Grande Capitan
karabadabul написа:Значи ти ще плати6 глобата така ли да разбирам. И на 8 лева срещу слабите отбори се вижда колко се събираме - 5-6000.
Аре стига мрънка па ти бе,точно от тебе и мене ше тръгне Василев да избива пари за някви кирливи 5к глоба.
В Разград могат да плащат по 10 лева за билет секи мач,на нас са ни много.
Колко пъти да го кажа-неща които са опасни за здравето и живота на хората са НЕДОПУСТИМИ, другите които само създават атмосфера и надъхват отбора-защо не, при положение че това са напълно легални фойерверки,които се продават официално в магазина, аре стига сме се правили на по-светци от папата дейба...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
-
- Контакти:
El Grande Capitan написа:siniq_fen написа:Залагам на 1Х. Не вярвам Ботев да победи в Ловеч, още повече, че ще мислят за Лига Европа.
И аз залагам 1Х за мача ви в Гоце Делчев братле, според мен и в Пирин ше ядете хурката...
P.S. Абе вие защо не си пускате теми за предстоящите мачове? Аз лично бих искал да дойда и приятелски да прогнозирам 2-1 за Гоце Делчев например,защо няма тема?
Човек, какво им се нервиш не мога да разбера

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
praistoria написа:El Grande Capitan написа:siniq_fen написа:Залагам на 1Х. Не вярвам Ботев да победи в Ловеч, още повече, че ще мислят за Лига Европа.
И аз залагам 1Х за мача ви в Гоце Делчев братле, според мен и в Пирин ше ядете хурката...
P.S. Абе вие защо не си пускате теми за предстоящите мачове? Аз лично бих искал да дойда и приятелски да прогнозирам 2-1 за Гоце Делчев например,защо няма тема?
Човек, какво им се нервиш не мога да разбера? Да си прогнозират каквото сиискат, то не бяха стискане на палци за "симпатичния отбор на Жрински", то не беше чудо... Всеки има право каквото си иска да прогнозира, като не му излезе прогнозата просто не разбира от футбол
. Нека смекчим тона и не обръщаме внимание на комплексираните люде из този форум. Убий простака с мълчание
!
Не знам защо решихте че се заяждам, просто си изразих мнението. Не ми пука какво ще стане в Ловеч, повече ме интересува да елиминирате Щутгарт, но щом смятате, че съм анти-Ботев - ваш проблем.
Само Левски!