Левски - Локомотив Пловдив - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Славиша Йоканович: Загубихме заслужено

Мнениеот Nuke » 29 юли 2013 13:15

Благодаря, че ни информира! Ние никога нямаше да се сетим. Наско също ни информира, че "Със страх футбол не може да се играе".
Абе, ръководство, ние да не сме олигофрени? Направете нужното, вземете мерки и стегнете тоя отбор! Стига ни информирали за очевадни неща!

И...Насе, мани тоя розАв пуловер!

Потребителски аватар
Vladislav Tonev
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пловдив - 1:2 FT

Мнениеот Vladislav Tonev » 29 юли 2013 13:22

mistreated написа:
Vladislav Tonev написа:Явно на Мулдер заплатата е натежала... кой знае...

Чакай, чакай, аз ли съм му предложил на Мюлдер тази заплата, че сега почна да натежава. Той ви го каза в прав текст, или му я вдигате, или си заминава. Като не искате да му плащате заплатата, защо му предложихте нов договор?

Еми то и аз не съм :)
А на теб ти предлагам да си гледаш твоя отбор, мисля че си имате достатъчно грижи ;)
И по принцип да знаеш, че отстрани знайни и незнайни фенове на отборите от провинцията ни се подиграват и на вас и на нас, щото ние сме зле ама и вие не сте цъфнали и вързали ! Така, че да ми злорадстваш тук ми прилича малко на един стар виц дето двама плешивци се скубали и единия казал : "Ей много ти е голяма косата бе наборе".
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2013 13:27

Vladislav Tonev написа:Еми то и аз не съм :)
А на теб ти предлагам да си гледаш твоя отбор, мисля че си имате достатъчно грижи ;)
И по принцип да знаеш, че отстрани знайни и незнайни фенове на отборите от провинцията ни се подиграват и на вас и на нас, щото ние сме зле ама и вие не сте цъфнали и вързали ! Така, че да ми злорадстваш тук ми прилича малко на един стар виц дето двама плешивци се скубали и единия казал : "Ей много ти е голяма косата бе наборе".

Къде видя да съм злорадствал? Та аз плюя по отбора ви в пъти по-малко от твоите съмишленици. Да не говорим пък какво беше във форум "ЦСКА" преди 2-3 седмици от ваша страна. Ама тогава не съм видял да призоваваш сините фенове да не злорадстват!
Просто ти казах, че Мюлдер си получава толкова, колкото му предложиха и то съвсем скоро. Не разбирам защо сега ще иска да му намаляват заплатата, при положение, че той е един от най-добрите ви играчи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 29 юли 2013 13:48

Тука сериозно:
Не искам да ви се меся, но отстрани изглежда малко странна цялата работа относно бойкота ви. Ако трябваше феновете ви да бойкотират то трябваше да е след този мач поне, а не на старта на първенството. Не е нормално да имате нов треньор, Наско да се е върнал с големи обещания, 100 годишнина..... и изведнъж бойкот и празни трибуни в Пловдив на старта :!: :?: Ако имаше публика в Пловдив след гола футболистите ви щяха да се надъхат и да вложат енергията в доказване, а не като Родригес да влага нерви и да ходи да се блъска, защото няма пред кой да си покаже радостта след гола. И вие да сте футболисти и вас ще ви налегне апатията като гледате празният сектор. Така, че за първият кръг и публиката има известен процент вина.
И ако за първия кръг феновете имат малка вина то вчера имате много голяма. Не знам каква психика трябва да има футболист да играе и феновете му да стоят безмълвни като МУМИИ цял мач, а после и да те изкарат виновен, че си играл без хъс. Че не стават за чеп е вярно, ама и вие допринасяте много за това да се досринат психически. И най-странното е, че си го изкарвате на футболистите, а фенклуба ви излиза с някакви пресконференции от офиса на клуба и никога не споменават Батков и ли Сираков например, без конкретни искания, което е супер странно..
Не знам за футболистите, ама така ще си изгоните и малкото останала публика, а от това губим всички в България.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Пловдив 28.07.2013г. Неделя , 20:00

Мнениеот W84me » 30 юли 2013 09:32

milen.hristov написа:
W84me написа:НСПП - МЕСИЯТА ЛИ ЩЕ ОПРАВЯ РАБОТАТА БЕ?! ВЪНКА ТОЯ НЕЩАСТНИК ОТ ЛЕВСКИ!

Бас, че май месец ще говориш друго

Няма да говоря друго, на тоя мизерник трябва да му бъде забранен всякакъв достъп до отбора! Да отива при Синоптика в Ботев!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 30 юли 2013 11:26

samatoranaga написа:Ако имаше публика в Пловдив

Щяха да ни вземат минимум точка, гаранция...можеше и да ни бият ако гледаме реално на нещата...
Ние тоя мач играхме Дайчовото през по-голямата част: цъка-цъка-цъка в центъра и напред добре че на Тошко му беше ден,иначе:топки...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 30 юли 2013 14:09

тоя родригез ви изпорти в пловдив,ина4е Ботев нямаше как да ви бият

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 юли 2013 17:12

локо до живот написа:тоя родригез ви изпорти в пловдив,ина4е Ботев нямаше как да ви бият

И вие нямаше как да ни биете, ако той беше на терена. Просто няма как да разчиташ само на един футболист...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

venom

Мнениеот venom » 30 юли 2013 22:08

Трябва да го махате тоя Гари Родригес, има тъмна душа.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 авг 2013 08:35

Архив!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”