Мнениеот fisherman » 03 авг 2013 00:28
Отивам днес следобяд да си купя билети за мача, като предварително от медиите съм се информирал, че тяхната цена е 5 лева. Питам касиерката за цената и чувам следното: " Днес цената на билетите е само 10 лева, до вчера продавах билети от 2 и от 5 лева!" Моята реакция е: "WTF , това сериозно ли е?" Отговорът е непоклатимо изстрелян от нейните уста:" Това е политика на клуба от доста време!" Тръгвам си сериозно озадачен и безкрайно разочарован! Започвам да се чудя дали всичко е наред и напрягам спомените си, за да се сетя дали някъде на друг стадион в България в деня на мача се продават билети на каса за домакините на цена 5 ПЪТИ по-висока от тази ден по-рано!? Не мога да се сетя и само 10 минути по-късно съм убеден, че на този мач няма да бъда на стадиона! Явно някакво европейско ноу-хау от дълго време е въведено в бургаското ръководство на футболен клуб Черноморец ???!!!
Предисторията е следната: 2 дни отпуск за четвъртък( 1 август) и петък(2 август). Път от София до Бургас с основна цел мачовете Ботев-Щутгарт и Черноморец-Нефтохимик, бургазлия съм, който от 11 години живее и работи в София, като съм прекарал юношеските си години в бургаската футболната школа.
Аз лично си отговорих на част от въпросите , защо има средно по 1000 човека на мачовете в Бургас, за мое огромно съжаление! Надявам се и повече хора да са придобили някаква идея по темата.
пс. Прекрасна атмосфера на мача на Ботев, поклон Канари! От доста време не съм се чувствал по подобен начин на футболен мач!