Аз се опитвам на някои уж големи фенове да обясня че добрия вратар е половин отбор ама нещо не ми се получава.Имам 1 приятел фен на Челси,той редовно ми вика тва Ливърпул наистина е голям отбор щом от 3 години играе без вратар той аз да застана на вратата и аз ще спася колкото рейна
Е, те Съндърланд едва не станаха шампиони миналата година.Естествено че вратарския пост е много важен и винаги съм харесвал Миньоле, но не е само вратаря важен в един отбор.Има какво да се желае в защита - и левия и десния бек не са суперкласа.В средата сме най зле - Джерард вече няма толкова сили и не е оня Джерард от преди 4,5 години,дефанзивен халф - средна рабора,разиграващ халф - само Каутиньо е доста класен, а трябва поне още един.Крила няма.Силата ни е в нападението - зад нападателя - Суарез и Аспас,в центъра - Стъридж( ако се контузи няма заместник).Така че, ако забелязваш ,ни трябва класа по бековете и в центъра
и евентуално един централен нападател още.А , да не забрява и крилата - Стърлинг няма сили за цял сезон , друго типично крило нямаме.