Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот konvoec » 02 авг 2013 17:11

doktora25 написа:Трябваше бойкотът да бъде съпроводен с 3-4 конкретни и лесно изпълними искания, като например: изгонване на Иво Тонев, изгонване на Дончо Донев, пускане на 2-3 юноши в групата за всеки мач, да се спре работата с агентите, довели Бру и Лопес, по възможност тези които ще се привличат да са българи, балканци или родом от Централна и Източна Европа, заплащането да е обвързано с показаното на терена и т.н.

Можеше, ама може да не е била това целга... :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2013 17:28

doktora25 написа:
Трябваше бойкотът да бъде съпроводен с 3-4 конкретни и лесно изпълними искания, като например: ... пускане на 2-3 юноши в групата за всеки мач

Е, айде няма нужда да се бъркаме в работата на треньора.
Трябва да играят тези, които са в най-добра форма и моментно функционално състояние.
Ако юношите стават, не вярвам треньорът ни да се лиши от услугите им.
Ама ако ще ми играят само защото са ... Юноши, това е пагубно.

Левски си има треньор ... Добър-лош, той трябва да си преценява.
Не е работа на феновете да му се бъркаме ... Можем да критикуваме, да изказваме мнения, да правим любителски анализи, но да го товарим с искания ... Няма нужда. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 02 авг 2013 17:35

doktora25 написа:Трябваше бойкотът да бъде съпроводен с 3-4 конкретни и лесно изпълними искания, като например: изгонване на Иво Тонев, изгонване на Дончо Донев, пускане на 2-3 юноши в групата за всеки мач, да се спре работата с агентите, довели Бру и Лопес, по възможност тези които ще се привличат да са българи, балканци или родом от Централна и Източна Европа, заплащането да е обвързано с показаното на терена и т.н.

1. Нали Тонев е само заради стадиона?!
2. 2-3 юноши ги има - Вутов, Орачев, Попадийн
3. .....
4. Дончо Донев е уволнен ;)
5. И защо пък да са "балканци" :?: :mrgreen: Аз искам открития като Жоазиньо, Дембеле и Грийн, а не Путинчанин и Петре Петраш :!:
1914

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 авг 2013 18:05

Без име написа:

1. Нали Тонев е само заради стадиона?!
2. 2-3 юноши ги има - Вутов, Орачев, Попадийн
3. .....
4. Дончо Донев е уволнен ;)
5. И защо пък да са "балканци" :?: :mrgreen: Аз искам открития като Жоазиньо, Дембеле и Грийн, а не Путинчанин и Петре Петраш :!:

1. Много ме съмнява, а и не виждам нещо да прави по въпроса.
2. ...
3. Това е едно от най-важните неща. И с други агенти, отговорни за селекцията ни.
4. Екстра.
5. Проблемът е че подобни открития са редки находки и се задържат при нас за кратко. Футболисти като Ваюши, Гулдан, Иршак, Стаховяк мисля че могат да ни служат за по-дълъг период от време без да предизвикват много голям чуждестранен интерес. А какво имаш против Путинчанин? ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 02 авг 2013 18:16

Без име написа:1. Нали Тонев е само заради стадиона?!

ти да не си личния ........ на иво тонев?

само заради стадиона е в някоя друга реалност. в тая е за кльопачката.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 авг 2013 19:49

Ивчо Тонев кат е само за стадиона, чий го дири на среща с феновете?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 авг 2013 20:09

terata написа:Ивчо Тонев кат е само за стадиона, чий го дири на среща с феновете?

е Сираков от къде да дава необходимите и тъй желани суми от нкп и подобни. Тонев е връзката с тези дето дават прите и помагат на Батков

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 авг 2013 20:14

milen.hristov написа:
terata написа:Ивчо Тонев кат е само за стадиона, чий го дири на среща с феновете?

е Сираков от къде да дава необходимите и тъй желани суми от нкп и подобни. Тонев е връзката с тези дето дават прите и помагат на Батков

То тва и на малките деца е ясно, ама ми се ще да чуя смислен отговор от някои от ония - бойкотиращите.

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 02 авг 2013 22:02

Без име написа:Фиеста, кой българин ще дойде на мястото на мустака? Ама да не е мутра, да не е от ДПС, да не е от ГЕРБ и комунистите? Кажи ми човек, който ще се захване с Левски? Аз не се сещам, ти може да знаеш такъв. Непомашкия 8-) дебелак може да е много зле и да граби с цели шепи от Левски, но поне запазва стабилно финансовото състояние на клуба. Аз не искам някакви англичани или индийци да ми ръководят Левски!

Защо трябва да е българин задължително?
Газпром без Борат биха се справили чудесно?! Братски народ са. Определено могат да разберат какво искат българите. Определено могат да си позволят да поддържат тима. И няма да имат интерес да го закопаят, както той го прави.

Тогава обаче идва въпроса кой ще плаща кражбите на Борат и на тези около него! Ти смяташ ли, че групата на Борат ще остави клуба без дългове като се изнесе? Защото аз ставам все по-сигурен, че цирка, който се развива в момента около клуба, е защото Борат иска да се измъкне с откраднатото. Без да връща нищо. Също като Лупи!

А това със запазване на финансовото състояние на "Левски" е една от най-гадните лъжи, които сегашните "управляващи" на "Левски" от години разпространяват! За да не дадат възможност на тези, от които зависят, привържениците на "Левски", да прозрат, че същите тези "ръководители" ограбват това, което е било градено десетки години. Спонсорите на "Левски" нямаше да бъдат такива, ако ги нямаше фенската база и традициите на клуба. Борат в момента закопава марката "Левски" за собствена, и на тези около него, изгода!

Така че, ако Борат бъде махнат, ще има кой да издържа "Левски"! Ако обаче продължава да стои, ще граби докато не остане нищо!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2013 23:03

fiesta написа:Газпром без Борат биха се справили чудесно?! Братски народ са. Определено могат да разберат какво искат българите.

Абе, не е точно така.
Нито са ни братя руснаците, нито пък ги интересува какво ще искаме.
Да не говорим, че тия са си типичните олигарси ... Тоест, ще гледат много повече за тях да има полза, от колкото за Левски.
Трябва да се пазим от подобни чуждестранни "инвеститори".
Виж, за спонсори, за 2-3 години стават.
Колкото да си демонстрират финансовата мощ.
Ама за собственици ... Руснаците вече ни сториха достатъчно злини.
Едно добро ( освободителната война ) ... Трудно може да ги заличи. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”