[quote="sandi74"]На кой му пука за абсолютните аутсайдери устремили се към аматьорските групи и за 3-мата и фена?[/quot
Искам да те попитам нещо за последно и спирам да се занимавам с теб,ама искам да ми отговориш напълно искрено.Защо има в теб толкова ненавист към Локомотив( София)?
Кокал на дузпата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Кокал на дузпата?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

[quote="sandi74"]На кой му пука за абсолютните аутсайдери устремили се към аматьорските групи и за 3-мата и фена?[/quot
Искам да те попитам нещо за последно и спирам да се занимавам с теб,ама искам да ми отговориш напълно искрено.Защо има в теб толкова ненавист към Локомотив( София)?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
- Контакти:
In it something is. I agree with you, thanks for the help in this question. As always all ingenious is simple.
Comprar Minipress. Vendo Prazosin Sin Receta
compre Minipress online
compre Minipress online
Кокалчето, като треньор има, меко казано, противоречиви качества, но сега като прочетох, че му били дали и спортно-техническата власт се изумих. 

child in time написа:Това че Кокала ще си отиде е лесна работа. Само че така ще изгори просто поредния бушон , но проблема е в инсталацията и докато не се подмени ще си е все така под високо напрежение! Гигов е човека за смяна!
Това е истината
Веднага вън на всички левскари от Локо сф.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Какво има да го мислят ВЪН!
Вън!!!!!!!!!!!!