Спасението на ЦСКА е в ръцете на феновете

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Спасението на ЦСКА е в ръцете на феновете

Мнениеот CSKA 78 » 01 авг 2013 21:51

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Много добре знаеш,какво имам предвид! :mrgreen: Тези 2.1 млн. акции ще се пуснат сега на свободен принцип.А БФБ ще допусне акционерното дружество с остатъка от акциите,когато стане изрядно(надявам се края на декември,началото на януари).През август няма да се продават акции на ФБ, иначе били ми обяснил защо на първо време ще се предлагат ,около 2.1 млн. акции ,а не 3 или 4 млн.?

Ето ти го и цитата:

-"Променихме стратегията. Първо имахме идея да пуснем в продажба само 7 големи пакета от акции, но големият интерес, който предизвиква тяхната продажба ни накара да ги пуснем на борсата свободно още сега. Това най-вероятно ще се случи в близките дни, след като сделката бъде финализирана. В момента имаме право да пуснем в продажба 2 милиона и 78 хиляди акции, които са до запълване на капитала на дружеството. Вторият етап от продажбата на акциите ще бъде за останалите до 100%. Предполагам, че това ще може да се случи най-рано през декември", заяви Тодоров при гостуването си в БНТ.

Добре, щом казваш така да е.

Само ще те помоля да ми кажеш в кой магазин или магазинна мрежа ще ги продават тези 2.078 милиона акции, ако обичаш. Ясно е, че без разрешение на КФН на борсата не може да стане.

Грешка в бързането ,гледам и мача,коригирах я ,прочети пак предишния ми пост.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 авг 2013 21:53

Avon написа:
CSKA 78 написа:Ето ти го и цитата:

-"Променихме стратегията. Първо имахме идея да пуснем в продажба само 7 големи пакета от акции, но големият интерес, който предизвиква тяхната продажба ни накара да ги пуснем на борсата свободно още сега. Това най-вероятно ще се случи в близките дни, след като сделката бъде финализирана. В момента имаме право да пуснем в продажба 2 милиона и 78 хиляди акции, които са до запълване на капитала на дружеството. Вторият етап от продажбата на акциите ще бъде за останалите до 100%. Предполагам, че това ще може да се случи най-рано през декември", заяви Тодоров при гостуването си в БНТ.

Не съм наясно ама проспекта готов ли е?Любопитно ще ми е да видя кои точно са в управителния съвет,ще има ли надзорен съвет, кой точно колко акции държи , одитите .Мисля ,че ще е интересно четиво :roll:

Не ти ли прави впечатление неистовото бързане от страна на Лупи? Дори не изчаква някакво технологично време, или просто знае, че е несъстоятелен и ако може нещо да прилапа набързо-добре дошло 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 авг 2013 22:00

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Много добре знаеш,какво имам предвид! :mrgreen: Тези 2.1 млн. акции ще се пуснат сега на свободен принцип.А БФБ ще допусне акционерното дружество с остатъка от акциите,когато стане изрядно(надявам се края на декември,началото на януари).През август няма да се продават акции на ФБ, иначе били ми обяснил защо на първо време ще се предлагат ,около 2.1 млн. акции ,а не 3 или 4 млн.?

Ето ти го и цитата:

Само ще те помоля да ми кажеш в кой магазин или магазинна мрежа ще ги продават тези 2.078 милиона акции, ако обичаш. Ясно е, че без разрешение на КФН на борсата не може да стане.

И с корекцията пак си в грешка.
Акции не могат да се търгуват свободно, ако АД не е публично. А вашето АД скоро няма да стане публично.
-За момента не сте изрядни по ТЗ
-Акциите все още са у Титаните и Лупи трябва да "кихне" едни 10 милиона, за да му ги джиросат
-Преди да стане това "кихане" и джиросване, забравете за публично АД, както и преди да попълните записаният капитал.Там е работата, че той се попълва от акционерите, а в момента акционери са само титаните.Ако много държите да им преведете пари по банковите сметки-няма проблем.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 авг 2013 22:48

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

Ето ти го и цитата:

И с корекцията пак си в грешка.
Акции не могат да се търгуват свободно, ако АД не е публично. А вашето АД скоро няма да стане публично.
-За момента не сте изрядни по ТЗ
-Акциите все още са у Титаните и Лупи трябва да "кихне" едни 10 милиона, за да му ги джиросат
-Преди да стане това "кихане" и джиросване, забравете за публично АД, както и преди да попълните записаният капитал.Там е работата, че той се попълва от акционерите, а в момента акционери са само титаните.Ако много държите да им преведете пари по банковите сметки-няма проблем.

Значи, от десет кладенеца вода ще донесеш,само и само да си "отгоре". :lol:
Много добре знаеш ,че джиросване може де стане и без "кихане",подсмърчане и други функции на риноапарата. :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2013 06:51

CSKA 78 написа:
Много добре знаеш ,че джиросване може де стане и без "кихане",подсмърчане и други функции на риноапарата. :mrgreen:

По принцип може, но този текст от Решението на КЗК да разреши сделката дали нещо ти говори?!

Продавачът
се съгласява да джироса акциите на Купувача (…..)* срещу заплащане на сума в
размер на задълженията на придобиваното дружество в размер на 10 024 897 лева
(десет милиона двадесет и четири хиляди осемстотин деветдесет и седем лева)
(…..)* и при извършването от страна на Купувача на изрично посочените в
Споразумението правни и фактически действия (…..)*.

Или казваш, че Титаните ще прехвърлят акциите безвъзмездно, преди да имат документ, че поставените от тях условия са изпълнени от Лупи и сие.

Нещо пропусна да ми разясниш как се допълва записан капитал с публична продажба на акции, както и кой ще ви разреши да продавате публично акции без да сте публично дружество :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 авг 2013 09:46

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

По принцип може, но този текст от Решението на КЗК да разреши сделката дали нещо ти говори?!

Продавачът
се съгласява да джироса акциите на Купувача (…..)* срещу заплащане на сума в
размер на задълженията на придобиваното дружество в размер на 10 024 897 лева
(десет милиона двадесет и четири хиляди осемстотин деветдесет и седем лева)
(…..)* и при извършването от страна на Купувача на изрично посочените в
Споразумението правни и фактически действия (…..)*.

Или казваш, че Титаните ще прехвърлят акциите безвъзмездно, преди да имат документ, че поставените от тях условия са изпълнени от Лупи и сие.

Нещо пропусна да ми разясниш как се допълва записан капитал с публична продажба на акции, както и кой ще ви разреши да продавате публично акции без да сте публично дружество :roll:

Кое точно не разбираш? Тези 10 млн няма да се плащат на Титан, както сам виждаш. Те са задължения на Титан, които се поемат от новите собственици. Титан ще получат кеш пари по сделката точно едно голямо "зиро", както е модерно да се казва.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 авг 2013 11:30

Бихте ли спрели тези глупави спорове!Като се направят нещата,ще се каже:акции може да се закупят от.......еди къде си!Кой кого щял да прецака и какво там можело или не можело да се направи!Риска Лупи да е направил някаква схема е голям,но който не иска да участва в купуването на акции,да не го прави!Аз ще рискувам!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2013 17:28

mistreated написа:Кое точно не разбираш? Тези 10 млн няма да се плащат на Титан, както сам виждаш. Те са задължения на Титан, които се поемат от новите собственици. Титан ще получат кеш пари по сделката точно едно голямо "зиро", както е модерно да се казва.

Че кой казва или твърди, че ще се дават на Титаните? Просто има условие, че акциите ще се джиросат след изпълнение на поети условия от страна на Лупи.

Въпросът е много по-сложен за мен: Този невнесен капитал трябва да се внесе, за да може АД да кандидатства за публично дружество.Въпросът е кой ще го внесе-Титаните или Лупи, защото само акционери имат право ( и задължение) да го направят :roll: 8-)
Ти лично, ако имаш желание да помогнеш за това довнасяне, на кого би си поверил парите-на Томов или на Титаните, защото няма кой друг да го направи?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 02 авг 2013 21:04

mistreated написа:Кое точно не разбираш? Тези 10 млн няма да се плащат на Титан, както сам виждаш. Те са задължения на Титан, които се поемат от новите собственици. Титан ще получат кеш пари по сделката точно едно голямо "зиро", както е модерно да се казва.

Които до сега не са дали 1 ст. , а заем от чезари.За сега собственик е Лирата, не се чува лирата да са дали някоя лира :roll:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 авг 2013 21:13

GA_ veliki написа:

Които до сега не са дали 1 ст. , а заем от чезари.За сега собственик е Лирата, не се чува лирата да са дали някоя лира :roll:

Бъркаш, собственик все още е ТИТАН-АС

Поне докато Лупи не им покаже нотариално заверен документ, че е изплатил обещаното.. а и да им освободят ипотекираното имущество 8-)
нали затова има и условие... правно и фактически, в предварителния договор 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”