Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) FT. 2-3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Нефтохимик
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Нефтохимик (Бургас) 02 август от 21:00

Мнениеот Нефтохимик » 02 авг 2013 15:47

k.dimitrov написа:
Нефтохимик написа:Сигурно повечето от вас правят разлика между лично мнение и официална позиция на фен клуб.Иначе относно последните ви две декларации.Няма как да не ви похвали човек,че имате видим напредък от "отборът от региона" почнахте да говорите за "другият отбор от града".

Само че, като чета коментарите тук, някои хора не се припознават в "другият отбор от града". Не знам каква е причината, не чувстват, че са отбор от този град или смятат, че има по-достойни отбори да се смятат за "другият отбор от града", или пък смятат, че феновете на Черноморец са имали предвид някой друг отбор. Не знам??????

АЗ лично съм преценил за себе си кой е по-достойният отбор,видно е от изборът ми.Феновете на "символът на Бургас"все си мисля,че целта на писмото им е била да привлекат онази част от бургаският запалянко която е неутрална и не е стъпвала с години на пустият стадион в комплекс Лазур.А не да "изследват"кой какво припознава под определението"другият отбор от града".Докато не се научим да се уважаваме взаимно,това ще ни е нивото и на нас и на вас.Не говоря за феновете да се обичат,а да уважават съперникът като клуб.И вие като по-стари,по-мъдри и толерантни и достойни поне по думите ви тук.Трябваше да не изпадате в подобна ситуация.А наистина да се докажете за такива каквито се смятате и да поведете "хорото" към това взаимно уважение поне откъм официални съобщения.Личните мнения никой не може да промени,или забрани някой да каже нещо или напише.Какво според теб е разбрал Бай Иван от 7 етаж,който не ползва интернет,далеч е от "войните" във фейсбук,причакване на хора и т.н от това писмо,че да реши да посети даденото събитие,нали не греша но това е била неговата цел да се привлече именно тази част от бургаската общественост?Защото който е решил и е от твърдото ядро на "символът на Бургас" нито му е нужно писмо нито пък билет с 60% намаление за да посети събитието.И още нещо сега ми изскочи,тук не веднъж съм чел как Порточанов е виновен за празните стадиони и на ваши и на наши мачове(което аз лично не съм споделял никога)Как ще им обясните на тези примерно 400 човека ако решат да дойдат и на следващият мач на Черноморец,че вече няма прИмоция или да чакат до следващият мач с другият отбор,че да се "облажат",пак ли Порточанов ще е виновен?И защото може би ще остана неразбран,аз лично одобрявам това ви начинание,защото до там сме я докарали,че няма как иначе да сме повече и ние и вие.Защото в момента трябва наистина да обичаш отборът си или да си мазохист за да ходиш на мачове.Няма никаква предспектива,развитие и още много фактори ни липсват.Пък и нямаме изградена фенска култура. Всички много добре знаете,че сме една константна величина хората които посещават мачовете на своите отбори.Всеки друг човек е "бонус" така да се каже.
Нека си пожелаем един хубав двубой на терена.Без инциденти извън него и празник на трибуните .Другото не е от първостепенно значение поне за мен.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 авг 2013 15:51

Der Führer написа:
Devian написа:Лудогорец,кое ги прави по-малко комични от двата шопски,начина по който спечелиха титлата,липсата на победа в контролите, трагичната игра в Любимец ,мача в Братислава или късмета при победите над Черноморец и Партизан,които освен финансовите проблеми започват да страдат от липсата на силна конкуренция в сръбското първенство,за разлика от югославското и вече не могат да разчитат на енерцията набрана през годините, когато заедно с Цървена прибираха по читавите футболисти в Югославия.
Единствено при Ботев има надграждане.

Комично е всеки европейски ( отскоро и азиатски ) анонимник да те прави за смях където те хване . Лудогорец си стана заслужено шампион ... е , въпреки Петев който направи всичко възможно това да не се случи . Срещу Любимец на всеки му стана ясно че играчите играха да изгонят Петев . Мача с Черноморец не съм го гледал все още ... но надиграха Слован и в двата мача . Като в реванша буквално ги размазаха . Аз лично от много години не съм виждал български отбор да създава толкова голови положения в един мач , срещу поне на книга равностоен съперник . Истинския Лудогорец ще го видим след 2-3 месеца ... но със сигурност сегашния им състав е най-силния който са имали . Ботев ... там е ясно - банкера иска титла .

В мача за Суперкупата и там ли гониха Петев, щото май Берое ги разсмя.
Мълча за мача с Черноморец, но с нищо не ни надиграха.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2013 16:14

е нали това казвам ... тази година Ботев и Лудогорец показват че тази зависимост се е върнала донякъде .

Ами не. Точно Ботев се яви в Юръпа заради неразбориите в ЦСКА. И, ако Лудогорец стана някак си шампион, то Левски и споменатия вече ЦСКА бяха в класирането пред четвъртия Ботев Пловдив - оказал в последствие ( на контролното в Европа )далеч по-стойностен от втория в класирането отбор ( Левски) да речем.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2013 16:26

Какво според теб е разбрал Бай Иван от 7 етаж,който не ползва интернет,далеч е от "войните" във фейсбук,причакване на хора и т.н от това писмо,че да реши да посети даденото събитие,нали не греша но това е била неговата цел да се привлече именно тази част от бургаската общественост?Защото който е решил и е от твърдото ядро на "символът на Бургас" нито му е нужно писмо нито пък билет с 60% намаление за да посети събитието.

Може би слухът за тези билети с 60% намаление идва от там от където излезе "инфото" за 20 двадесетте лева, с които поощряваме феновете ни да дойдат на мач ? Несериозно е. От фен клубът купуваме билетите и чрез нашите пари покриваме разликата. Тези билети са предназначени САМО за твърдите ни фенове с намалена покупателна способност. Няма нищо лошо и нередно в това, защото съгласи се и екскурзиите до Разград или Ловеч няма, как да струват по 10-15 лева на клапак, ако разликата не бъде покривана от някой или някои.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 авг 2013 16:28

Влезнах да видя настроенията преди бургаското дерби, и кво да видя, пак сме в устата ви...
тц, тц, тц...акули, нямате спирка, бре ;)

Доста нелепици пак - били сме Партизан с късмет, Берое-то ни надиграли....

Конкретно за мача. Очевидно е че Черноморец са една класа над Нефтохимик, но понеже Черноморец са ни конкурент за място в седмицата, а и Нафтата са зелени като нас - давам едно боево 2:2 :)
Голмайстори - Уатара, Балтанов, отсреща Калоянов, Манев
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 авг 2013 16:32

snakebite написа:Влезнах да видя настроенията преди бургаското дерби, и кво да видя, пак сме в устата ви...

Конкретно за мача. Очевидно е че Черноморец са една класа над Нефтохимик, но понеже Черноморец са ни конкурент за място в седмицата, а и Нафтата са зелени като нас - давам едно боево 2:2 :)

Честно да си кажа, в мача за Купата, заради Венцито, стисках палци за Вас, но наистина ме разочаровахте.
Що пък реши, че сме една класа над Нефтохимик?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2013 16:35

И преди да тръгнем за стадиона.
Дано се получи празник там, а на терена да победи по-добрия и по-достойния. Кой ще да е той - ще разберем към 22.45.
Дано по-младите ни фенове покажат задръжки, а толерантността и уважението между различните да победят низките страсти. Дано.
Колкото и враждата да е голяма трябва да знаем, че живеем в един град, дишаме един въздух, пием една вода, плащаме едни данъци, ползваме
един парк, главни улици, магазини и МОЛ-ове, управлява ни един кмет, ползваме едни и същи булеварди и транспорт, посрещаме изгрев и залез заедно и нека не
забравяме най-важното:
БУРГАС НАД ВСИЧКИ И ВСИЧКО. Дано стария дух на оня Бургазлия заживее и днес - в по-младите. Дано.

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 02 авг 2013 16:37

ntodorov написа:
Какво според теб е разбрал Бай Иван от 7 етаж,който не ползва интернет,далеч е от "войните" във фейсбук,причакване на хора и т.н от това писмо,че да реши да посети даденото събитие,нали не греша но това е била неговата цел да се привлече именно тази част от бургаската общественост?Защото който е решил и е от твърдото ядро на "символът на Бургас" нито му е нужно писмо нито пък билет с 60% намаление за да посети събитието.

Може би слухът за тези билети с 60% намаление идва от там от където излезе "инфото" за 20 двадесетте лева, с които поощряваме феновете ни да дойдат на мач ? Несериозно е. От фен клубът купуваме билетите и чрез нашите пари покриваме разликата. Тези билети са предназначени САМО за твърдите ни фенове с намалена покупателна способност. Няма нищо лошо и нередно в това, защото съгласи се и екскурзиите до Разград или Ловеч няма, как да струват по 10-15 лева на клапак, ако разликата не бъде покривана от някой или някои.

Не,инфото го разбрах основно от писмото ви.Което започва така:Уважаема спортна общественост, граждани на Бургас и завършва така:Фенклубът може да ви осигури билети на приемлива много по-ниска цена от пазарната, а разликата ще е за сметка на организацията!
Което ме води до мисълта,че именно към тези които се обръщате в писмото могат и да се възползват от намалението,(никъде не става ясно,че има някакво ограничение само за твърдото ядро или хора които са членове на фен клуба)в което още веднъж казвам,че няма нищо лошо.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 авг 2013 16:45

snakebite написа:Влезнах да видя настроенията преди бургаското дерби, и кво да видя, пак сме в устата ви...

Не си ни разбрал. Вие сте ни, като жере. Гледаме ви и се равняваме по вас.
Иначе...От всичките ви съперници в Европа ниЙ, като че ли най-ви измъчихме и направихме (сумарно) голови ситуации, колкото Слован и Партизан не успяваха в пакет...Което автоматично означава - признаване на вашата класа и осъзнаване на...нашата :P
[offtopic]Предполагам, че сте си пазили силите де ( доколкото това е възможно), но пък и ние бяхме с пресен състав, като някои наши играчи дори не си знаеха имената още...[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”