Трябва да признаем в момента Ботев е отбора с най-голям ресурс и отбора с най-добър медиен комфорт!В същото време Литекс е отбора, който расте не с дни ,а с часове! Това е отбора който ще диктува футболната мода след 1-2години.......Младите футболисти са готови на всичко, но да не изпуснат даденият им шанс.......
Все пак най-реалният резултат е равният.......Прогноза 2-2
Литекс – Ботев - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс – Ботев | 04.08.2013 | 21:00 | TV7
Да и аз мисла, че един миролюбив Х устройва и 2-та отбора
1:4 и най-малко 3 гола на белоземския Ален Делон! 

подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
- bulgaro
- Контакти:
Както винаги, сериозен интерес от страна на малцинствата, безценно
Снощи пак е имало самоубийства, след като пророчествата на мургавите врачки и ходжи не се сбъднаха по някаква случайност. Сега пак правят предсказания и черни магии за неделя.
Успокойте се, този мача вече го взехме, съсредоточете се към следващия

Успокойте се, този мача вече го взехме, съсредоточете се към следващия

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- ihalamadrid
- Контакти:
kistendil написа:1:4 и най-малко 3 гола на белоземския Ален Делон!
кой?!?!
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

- El Grande Capitan
ihalamadrid написа:кой?!?!
Би ли му обяснил на нашия крадлив,лилав,немит съсед, че ние играем футбол, а е правим модно ревю и това дали Тошко Неделев е по-красивия вариант на Брад Пит или по-грозния брат на Квазимодо има точно толкова значение,колкото им е ролята на тех в шампионата-демек АБСОЛЮТНО никакво...
Сега, той ако ги оценява футболистите по красота си е негов проблем, в Столипиново хомосексуализма е широко разпространен доколкото ми е известно...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- El Grande Capitan
bulgaro написа:Снощи пак е имало самоубийства, след като пророчествата на мургавите врачки и ходжи не се сбъднаха
Столипиново,Аджисана и Шекера са тънели в тъга,мизерия,суицидни мисли и метилов алкохол...почти всеки е спал я със сестра,я с братовчедка,да успокои напрежението....не е лесно да си мангал....
Последна промяна от El Grande Capitan на 02 авг 2013 14:04, променено общо 1 път.
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- ihalamadrid
- Контакти:
El Grande Capitan написа:ihalamadrid написа:кой?!?!
Би ли му обяснил на нашия крадлив,лилав,немит съсед, че ние играем футбол, а е правим модно ревю и това дали Тошко Неделев е по-красивия вариант на Брад Пит или по-грозния брат на Квазимодо има точно толкова значение,колкото им е ролята на тех в шампионата-демек АБСОЛЮТНО никакво...
Сега, той ако ги оценява футболистите по красота си е негов проблем, в Столипиново хомосексуализма е широко разпространен доколкото ми е известно...
Не,не, аз знам че Тодор Неделев в тренирал преди това във ПФК "Вихър Белозем", но поне да му беше написал името, това верно верно във Столипиново са неграмотни ама пък чак толкова ...
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

-
- Контакти:
Виджам,че повечето коментари са анти-Ботев или на заблудени,които си мислят,че Литекс са нещо,гледах и двата мача на Литекс и остротата,и бързината доста липсва отсъствието на Миланов си казва думата.Мисля си,че дори феновете на Ботев не осъзнават колко всъщност е силен техният отбор с малко повече ефективност този отбор на Ботев няма да остави шансове на другите.Ако ще и с резерви да излязат Ботев мисля,че ще победят 0-2 или в краен случай някой изенандващ Х.
El Grande Capitan написа:ihalamadrid написа:кой?!?!
Явно бащите ви докато са ви учили да обичате "нема по-голем" са ви учили и на други неща! Сигурно затова ви се потят ръчичките!
А за ролите в шампионата мисля, че е малко раничко да говорите. Да не си гледате отново връхчета на папучките!
П.п. Нямам нищо общо с Рогош, Маноле или Стряма, тъй че ни липсва съседската връзка, скъпа!

подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!